sista dagen på året!!!!

hello bloggen, nu sitter jag i sängen nyduschad och fin! ja ska snart gå och fixa mej. Men inte allt, ja ska bara torka o platta håret och så, resten gör ja senare ikväll!
Jossi och jag ska snart gå och hadla lite grjejer till pizzan som vi ska baka ikväll, DE KOMMER BLI SÅÅÅÅÅ GOTT♥
Jag lovar o lägga ut maassor mä bilder från ikväll sen, men nu kommer det blir lite dålig update! Det får ni ha full förståelse för,
HALLÅ DE ÄR JU FAKTIST NYÅR! ;)


i'm back!

Hemma från stan igen! här kommer dagens shopping, det blev lite grejor till imorn:

Paljettlinne/klänning : Cubus
Örhöngen : Ginatricot
Lösögonfransar : HM

Vi träffade johan och matte på stan också, dom va ute och nyårs-shoppade dom mä! ;) också skulle Matte köpa en jacka och han hittade faktist en jättefin! :D


mot stan!

Nu ska jossi och jag snart kila iväg ner till stan. Först vare tänkt att Linda också skulle mä men det fick tyvär bli en annan dag eftersom att det vart så lite tid, linda kunde bara till halv 6 ich vi var så dryga nu på morron så vi han inte.. :/
Jaja sånt är livet, det får bli nån annan dag i stället :)

Jag tänkte visa dagen outfit också innan jag går!


Mina nya svart jeans från Cubus
och en stickad tröja som jag hittatde på secondhand i somras nångång :)

haha ni kan ju försöka att inte titta så mycket på mitt ofixade hår.. ;)

nyårsstädning på gång!

mitt rum ser ut som en katastråf som vanligt så mamma kom nyss ner och sa åt mej att jag bara MÅÅSTE städa innan nyår! även om jag inte kommer vara hemma så skulle mamma o pappa få gäster och ville ha det lite fint och kring sej! ;)
Det är väl bara för mig att ta tag i saken, men jag kan inte påstå att det känns speciellt lockande... x)



ooops... ja tror att det var nån som glömde vattna blommorna (a) jag kan inte säga att jag är världens bästa på att ta hand om blommor! x)


Men det är faktist inte så lätt! Jag har väl annat att tänka på! ;)

älskliing (a)


titta va fint (a) ÄLSKAR DEJ♥

ÄNTLIGEEEEN!!!

HM-KATALOGEN HAR ÄNTLIGEN KOMMIT!!! WIHOO!!
nu ska jag ringa saR på en gång och gå igenom sida för sida mins 10 ggr! Det är våran tradition, varje gång den kommer. Det är såå mycket lättare se vad som är snyggt och inte när man ser plaggen på en människa än när man ser dom inkämmda bland massa annat på en galje :)


och självklart så sparar jag alla också (a) det är as kul och sitta o kolla i dom gamla och jämföra hur modet ändras!

en till underbar "johan-dag"

Det blev en "johan-dag" idag mä♥  huur mysit som helst! Vi hade planera och va ute hela dan o åka skoter och så meen.. det blev inte riktigt så! x) De blir ju mörkt så fort, man hinner ju inte mä sej!!
Det fick bli en moovieday igen istället. Först såg vi på UP, ingen av oss hade sett den så vi tyckte de va dax lixon ;) den va faktsit jättegullig :)

Ääälskar alla ballongerna! det ser så himla härlit ut med alla färger och allt! Man vill bara slänga sej i dom och åka omkring där inne!
Sen så när johan ville se på family guy så somnade jag, jag förstår mej inte riktit på family guy och simpsons och allt dedär om jag ska vara ärlig x)

bloggrape!

kanske inte ska kalla de rape men haha aja. Nu äre så här att jag Clara Cornelia Jonsson saknar min elin ;o de gör ont nu jöh!! vad ska jag göra? ;O KOM HEM VI BÖRJAR OM IGEN!!! mohahah de är ju ändå nytt år ;) så vrf inte? elin jag tkr vi ska inviga de nya året på nått sätt? tkr inte du de? typ göra nåt alldeles nytt!!! som vi aldrig gjort förut ! :D:D:D:DD: men asså du måste veta vilken låt ja mänar! DEN HÄR ÄRE :O:D spola så att du spelar när låten är på ungefär 1,13 typ! :D haha han som sjunger ser ut som en rikti bög!
sen så tkr jag även att du ska ta o ringa mej O.o älskar dej av heeeela mitt hjärta gumsan o jag saknar dej :( HEJDÅ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ finafinafina elin! Du är den bästaste bästa kompis jag nånsin kmr få♥du är mitt allt babe♥
VADÅ FJORTISAR? ;S FATTAR INGENTING!!!!! ahah tänkt att de här bara va för ungefär 1 år sen? haha pinsamt värre asså ;) men vi va då bra snygga! (A)

Tron lagacy

Hello bloggen!:D Kom just hem, jag har varit på bio med älsklingen♥
Tron Lagacy vart det


Den va faktist riktigt bra! Jag gillar sånna där filmer som de händer grejer i! lite grymma grejjer sådär ;) Jag är så jävla less på alla fjolliga tjejfilmer som alltid handlar om samma sak. "En opoppulär tjej blir kär i en poppulär kille och i slutet så blir som tsm" samma sak i vaarje film. Sen gillar jag när det är overklit så att det verkligen verkligen verkligen inte skulle kunna hända i verkligheten, då behöver man ju inte gå rutn och vara livrädd efter att man har sett filmen heller, TOPPEN!
                                                      


godmorgon!

Nu har jossi och jag just äti frukost, ja tror aldrig jag har varit sådär hungri som ja va när jag vakna i morse.. x) igår innan vi gick och la oss så brännde de i magen för jag va så hungri och tänk, de va en hel natt sen!

OCKSÅ FICK JAG EN CHOKLAD TOMTE AV MAMI :D hon hade glömt att hon hade köpt som så då fick vi dom nu (a) muummmmmsss!


HEMMASPA!!

Sååå Sjuuukt Skööönt!! LOVE IT♥ Det är verkligen en grej man borde göra offtare. Unna sej lite lyx är man värt ibland och det är såå enkelt!

Det är lite svårt o se vad det står men man får kisa lite så går det bra! ;)


VIDEOBLOGG!

Bästa videoinlägget ever! (första också för den delen haha) 


hahaha och JA, vi är såååå seriösa! x)

jag talar ut!

Hahahahaha jossi och jag har just kommit på att Mange schidt är våran nya idol!
Jag älskar låten, det är så jävla bra! x)

mellandagsrea!

Idag har jag varit och shoppat med JossiPossi! ;)
Man får ju inte missat mellandagsrean!

Det vart inte ett var svarta jeanstajts med lite sträck och grejer på och ett par vanliga jeans, höga i midjan. Brun utan sol (ÄNTLIGEN!!!!!) Också en jättemysig, stooor och vaarm mystjöja :) och sen lite sånt som man behöver som hårnålar och hårsnoddar. Det var seriöst helt tomt med sånt här hemma!

TILLBAKAAAAAA!!!!!

HEJ IGEN ALLA BLOGGLÄSARE NU HAR JAG ÄNTLIGEN KOMMIT HEM!!! jag har sittit fast borta i Holm i tusen är utan internet SÅ JAG HAR INTE KUNNA BLOGGAAAAAA!!!! jag fick seriöst panik!! först så va Maria och Lars där och dom hade ett sånt där bredband MEN SEN ÅKTE DOM HEM!! ;(

Aja nu är jag iaf tillbaka hoppas ni inte har saknat mej allt för mycket ;) och hoppas att ni har haft en toppenJul!
Det har jag iaf haft! Det var synd att vi inte var så många men det funkade ändå, lite extra mysigt sådär! ;)

OCKSÅ JAG HAR FÅTT EN SYSTEEEM KAMERAAAA!!! :D:D:DD jag älskar den! OCH JAG ÄLSKAR ER MAMMA OCH PAPPA!♥

Fattar ni hur jobbigt det har varit för mej att inte kunna lägga ut alla bilder jag har tagit!! ;(

JAG HAR KOMMIT PÅ VARFÖR MAN FÅR SÅ ONT I MAGEN AV ATT ÄTA SEGA RÅTTOR!!!

Jag la en seg råtta i ett glas vatten och efter en timme kanske också hade den vuxit så här mycke!!

Tänk då att när man har ätiti 10 råttor så blir det som 20 råttor i magen! Asså jag mår bara illa när jag tänker på det.. WÄÄK!


julbak!

Vi har bakat jolgodis hela dag! Jag börjar nästa få lite ont i magen av alla provsmakningar! x) men det är helt sjuukt gott!

Jag hittade ett recept på nån blogg på marshmallows och jag tyckte att det såg såååå gott ut så jag var ju bara tvungen och prova det!

man skulle vispa i mins 10 min men det tyckte jag var så sjukt jobbigt i armen så vi specialkostruerade en "elvispshållare" ;)


Nånting gick snett! Det skulle ha blivit vitt rakt igenom men allting delade på sej satt nu vet jag inte vaad man ska kalla det, gelé med ägvitsmoss? haha ;)


Vi gjorde massor med olika godisar, knäck, fudge, marianneknäck, madellmassabollar med choklad runt också var det nå nogatrutor men choklad på också dom där "marshmallowsen".  mmmmm..... 


1 DAG KVAR TILL JULAFTON!!!!!

Jag kan inte fatta att det bara är 1 dag kvar! Det känns som iallafall en vecka, men icke!
Imorn åker vi till farmor och farfar så nu håller jag på och packa litegranna.
Vi ska bara heela dan imorn! Det ska bli sååå kul och såååå gott!! mmmm......  Jag hittade nått recept på mashmallows som jag tänkte prova, så vi får se hur det går! ;)

Men nu ska jag kila! Jag måste packa det sista och sen gå och lägga mej för vi ska åka tidigt imorn! :)
pösspöss och gonatt!♥


äntligen bloggar jag, jag vet att ni har väntat! ;)

Den här underbara dagen har jag spenderat med min underbara johan♥ Jag åkte till han nästan direkt när jag hade kommit hem från Clara.

Just nu så håller jag på och myser med Cleo (katten), hon blir helt galeen när man kliar henne! Det är så kul för man ser verkligen hur mycket hon njuter också får hon typ panik om man slutar också börjar hon och knuffa på handen med nosen och kliver runt upp i knät på en.. x)
Det kan bli lite jobbigt när man inte orkar mer, då får man typ springa och låsa in sej nånstans där hon inte kommer åt en!
MEN HON ÄR ÄNDÅ VÄRLDENS MYSIGASTE!♥

MEN BUSTOVA!!!

BARA SÅ ATT ALLA VET S9Å ÄR ALLA BILDERNA I TOVAS LILLA "SMYGINLÄGG" (inlägget innan för er som är lite) TUSEN ÅR GAMLA! :)

Var vi inte söta när vi va småbarn? ;p haha småbarn var kanske att ta i men det lär ju har varit i typ 6an :)

haha Tova du är underbar x) JAG ÄLSKAR DEJ!
och därför så tycker jag att alla ska kolla hennes blogg också! :)


tovagustafsson

jag ville bara säga hur underbar min ELINFREDRICSON är(a) hon är den bästa kompisen man kan ha i heeeeeeela världen! vill aldrig förlora dej gummsan :* love u!
hihi jag är jäättebusig oxå (a) pööss alla elins äääälskade läsare;)
förlåt elin, men jag va tvungen, men du är så himla fin ;)

chokladpinne!

Igår så provade jag och Clara min choklarpinne som jag hade fått av mamma i julkalendern :) ASGOTT vare! :D
men förut så gick jag runt och kolla på stan och letade efter sånna där pinnar men det fanns inte nånstans!!!!
också frågade jag på JAMJAM och han funderade faktist på att köpa in sånna men de var inte säkert se det är baaara att hålla tummarna! ;)


1. Doppa


2. rör om


3. njuuut!

mera pengar!

Jag fick pengar idaag!! :D wihoooo!
Men nu ska jag vara duktig och spara ALLTING tills MELLANDAGSREAAN!!


Hos clara!

Nu sitter vi i claras rum och lyssnar på julmysik med massor med tända ljus överallt och bara myyyyser♥



och "myssockarna" är ju såklart på dom också ;)



Clara fick massa gamla julkarendrar i julklapp (iförväg, det vaju lilla julafton) så ja trooor att vi ska titta på nån av dom,

vi får se vilken de blir :)

Bilderna har vi tagi mä claras kamera och jag får inte lägga ut dom om jag inte säger de OCH längare henne :) så, här kommer världens bästa claras blogg ;)


nu ska jag åka ner till stan igen

Nu ska jag åka ner till stan igen och sen åker jag till underbara clara♥ och sover där, imorn så åker hon till umåe och är där i TVÅÅÅ HEEELA VECKER!!! :'( tusan vad jag kommer sakna henne!
Dom skulle ha lilla julafton hemma hos dom idag så det kmr va massor med gosaker där (a) ...YESS!!! ;)

Och sen tänkte Clara och jag knäppa massa snyggbilder, ja lär ju lägga ut dom sen om ni har tur! ;)
                                                 


Tant anki och fröken sara ♥

Det vart lunch på Tant Anki och fröken Sara. Och det var sååååå gott! grillad macka men mozarella mmmm.....


(seriöst, ja kom inte på nån bra sån här..)

Tjobabiloba! :D nu är jossi och jag as klara! vis ka gå om 10 min, jag ska bara borsta tänderna litegranna :)
Min söta och rara mamma ville bjuda oss på lunch efter kyrkan (a) såååå göllit!
jaja nu ska vi kila, pöss♥
                                                   

godnatt bloggen!

JAG KOMMER SERIÖST SOMNA SITTANDE OM JAG INTE GÅR OCH LÄGGER MEJ NU, GONATT ALLA FINA OCH UNDERBARA BLOGGLÄSARE! PÖSS♥
                                                        

NAILS

jag fixade mina naglar idag! Det känns jätteskönt, de var verkligen ett tag sen och jag hatar att ha fula, korta, ojämna, omålade naglar! it's not me lixom! Man behöver naglar, de ät faktist inte bara för att det ska vara fint, som alla inkompetenta, mindra smarta människor tror utan naglarna är viktiga redskap i vardagen! Tillexempel när det kliar, hur kul är det att klia med fingertopparna?! elr när man ska smsa, hur smidigt är det då? när jag inte har nå naglar ser det ut som att jag har smsar med armbågarna! :S

Såå vart det :) Det vart vanlig fransk manikyr. Jag tänkte försut vara lite "julig" och göra nått kul med rött men jag tänkte: hur offta har jag röda kläder på mej då? snyggt med råsa kläder och röda naglar! toppen!!!
Så jag strök den fina tanken.. Men men, det här vart väl okej det mä. passar till allt :)
                                                 


oj vad klockan vart mycke!

IMORN ÄR DET ÄR DET JULAVSLUTNIG! :D  och sen är det jullov, kan det bli bättre? NEJ DET KAN DET INTE!
Efter att vi har varit i kyrkan, kramat alla sakt hejdå och ha en bra jul, gråtit en skvätt över betygen (SKOJA MIKNA BETYG ÄR KÖNG!) Då, när vi är klar med allt dedär så tänkte jossi och jag dra till stan och söka efter en klänning till henne som hon ska ha på julafton SOM FÖR ÖVRIGT ÄR OM BARA 4 DAR! :D
Johan ska också till stan imorn så ja ska nog ta och träffa han också hoppas jah!♥

Nä nu ska jag gå och ducha! känner mej som en vandrande soptunna, mitt hår är verkligen bläääk!!! även om jag vet att det mesta bara är dust it så känns det ändå inte så mys ;)
btw, så hade ju jag och clara lilla julafton igår och då fick jag en sån där proffs-dust it av Clara! :D kan va lite därför mitt hår är så äklit, men hallå men måste ju få prova lite ;O men då kanske det räcker med lite... också fick jag en vaniljparfym, i just love it! har haft de förut men lessnar aldrig! TACK UNDERBARA CLARA!♥ 


baby don't hurt me, don't hurt me, för att jag inte bloggar!

FÖRLÅÅÅT! jag har inte bloggat på evigheters evigheter! och nu kommer jag typ inte heller kunna blogga :/ för jag har alla bilerna uppe på mammas mobil och tror ni att jag orkar gå upp och hämte den eller? ....NEJ!
Men jag skaaaa lägga ut allting idag :) Idag har jag bara åkt bil och sen så sjöng jag på en julkonsert i kyrkan :D jag sjöng en vers med clara och vi ägde sönder måste jag ju säga! vi hade inte tränat ett smack men ändå .... helt amazing! ;) haha nej ja vet faktist inte hur de lät, hoppas de va bra (a)

IMORN ÄR DET SISTA DAGEN I SKOLAN INNAN JULAVSLUTINGEN! :D WIHOOO!
Efter skolan ska jag vara med älsklingJohan♥ LÄNGTAR! 

OCH SEN ÄR DET BARA EN DAG KVAR SEN ÄR DET LOOOV!!!!! 
                                                   

vi kom just tillbaka från...

Vi kom just tillbaka från frukosten och nu håller vi på att packa för fullt! Vi ska snart checka ut sen ska vi på chokladfabriken OCH SEN SKA JAG FÅ SOVA! Jag är så trött så jag håller på o ramla ihop! jag kommer nog sova hela bilresan troja x)
Oj nu börjar dom gnälla på att jag bloggar iställe för o hjälpa till att packa, bäst jag börjar fixa jag mä! ;)

Min frukost, muummaaa...  Hörs senare, puss♥

                                                  

Sista kvällen...

Nu är det sista kvällen :( imorn åker vi hem. Det ändå vi hinner göra imorn är att åka till chokladfakriken! det är ju ett måste när man är i Åre! Hur många ggr man än har varit där.. x) Den här gången så ska jag iaf storhandla! Hela bilden ska va full mä choklad! haha nästan iaf! ;)

DET ÄR JU SÅ GRYYYYMT GOTT MED CHOKLAD!



Nu ska jag sova så jag orkar kliva upp imorn! Det blir tidiga mornar när man är med familjen såhär, jag förtår inte vad dom ser för vits med att gå och äta fruktost kl. 8 när chokladfabriken ändå inte öppnar förs 11.. *suck*
Kan vara att dom tänker att vi ska hinna packa och checka ut också... MEN ÄNDÅ! 

PUSS OCH KRAM OCH GONATT♥
                                                 





Dagen!

Hejheej allahopaa! :D javet, det har avrit typ noll bloggande idag, förlåt! Men jag har inte haft tid, jag är faktist på semester! ;)
Det gick iaf bra att komma in till frukosten imornse som tur var! Men jag var lite osäker där ett tag! Det såg ju ut som att hela Åre skulle begravas! ;O
Efter frukosten gick vi och gymmade igen. Det kanske tog nå timme, men det är nog fortfarande en bit kvar till AnnaAnka-form
När vi hade gymmat så gick vi och bada och basta och myste hela dan och sen sprang och duscha och greja här i lägenheten snappt snappt snappt för sen skulle vi bowla! Det va jättekul! Jag vet inte vem som vann, jag vet bara att saR och jag var ganska nära! Vi orkade inte gå och hämta lappen och kolla ;)

Sen efter Bowlingen gick vi och bytte och och fixade oss litegranna och sen Gick vi på JulGrejsimojs! JULSHOW 2010! De va as kul och dom som sjöng va jätteduktiga men saR och jag vann ändå! FÖR VI ÄR BÄST!
Dom kom fram och sjöng till oss flera ggr! (a) Vi släppte verkligen loss! ;O WIIHOOOO!!!!
 


Dom var jätteduktiga! ;)

MAten va också svingo!


(mominmammas mat)

Efterrätten slog alla rekord! Den va jättegod!


Hahaha jag älskar bilden!!!


Kvällens kommentar, av Alice 5 år:
-Elin, jag tog dedär vita i näsan! :D

Det visade sej att det var salt som hon hade sniffat in... DET SKA BÖRJAS I TID! (vuxenpoäng till mej)




Nu börjar jag faktist bli lite orolig...

Nu börjar jag faktist bli lite orolig! Vi kommer helt seriöst inte komma ut genom dörren imron! Jag trodde inte att de kunde snöa såhär mycket! Det är väääääärtsa stormen! Man ser typ bara en halvmeter framför sig sen är det helt vitt..

det va lite svårt o få mä på bild, men det här är iaf utan för dötten just nu, ser ni att snöflingorna är påväg uppåt! HELT SJUKT! allting bara snurrar runt! :S
Jag ska kolla på YR nu och se vad det ska bli för väder imorn. Jag ser verkligen fram emot den underbara hotellfrukosten imorn så jag hoppas verkligen att vi kan ta oss till hotellet annars vet jag inte vad ja gör!!
                                                   


middaaa!

Nu har vi just ätit upp, och det va SÅÅÅÅ gott! Först potatisgratäng mä kött och sen jättegod efterrätt med Frukter mä vit choklad över som dom hade stoppat i ugnen också vare glass och lakris sås till, muummmsss..

Efterrätten får ni fantistera om sjävla, jag orkade inte ta nån bild på den ;)

Just nu sitter vi och kollar på Robinsson. Det är ju helt sjuukt att dom klarar av och vara där så länge! Dom har ju inte ens mat! :O Tänk, Mer än en månad utan dusch, borste till håret, spegel, shampo och balsam!! Tänk vad sliter håret skulle bli! och vad äklit allt skulle lukta och allt saltet! salt över hela kroppen som man inte skulle kunna duscha bort. Näe, Robinsson är nog inget för mej ändå.. ;)


Riktig glasyr!

Saltlakris sås va myycke godare på pepparkakorna än vanlig, tråkit, vit!

mmmm....♥

tillbaka från en lång dag mä mycke roligt! :D

Jag måste säga att jag är lite besviken på åres shopping. Jag hade inte förväntat mej mycket men härregud, är det bara jag och Sar i hela åre som är intresserad elr? Det är ju ändå en stad!
Annars är åre heelt underbart! Sar och jag kom just tillbaka från badet, vi har lyckats bada och basta och allting utan att blöta håret! haha det va väl inte de roligaste man kan hitta på när man ska bada på Åres upplevelsabad, men det gick bra ;) Vi skulle bara bada en liten stund så vi tyckte inte att det va värt att fixa håret och sminka om sej igen när vi skulle på middag efter.. Vi tänkte bada på riktigt imorn iställe!

Här kommer lite bilder ifrån den ändä affären i åre :D kolla vilka snygga kavajer vi har på oss!!


(alla måste tänka bort min fina f*nne på hakan som jag råkade klia sönder så den började blöda, alla får faktist f*nnar ibland och dom är JÄTTESVÅRA o låta bli!!!!!!)


SaR bloggar!!! ;D

Nu ska jag o eL ut o göra stan osäker, seupp alla årebor!!;)
puss hejs alla bloggläsare!/ SaR<3

Sara och jag var just och...

Sara och jag var just och gymmade, VISST ÄR VI DUKTIGAAA?! (a) vi va där i nästa två timmar och sammanlagt så sprang vi på löpbandet ! timme var, en kvart i taget! Jag är faktst gryymt imponerad av mej själv (a)  jobbigt vare men det är det värt, vi satsar på att vara i samma form som Anna Anka innan vi far härifrån ;) hahh vi får ju se hur det går...


Just nu så står saR i duchen, sen är det min tur och sen tänkte vi kasta oss på en enoormt exklisiva shoppingen här i åre! Vad kan det vara, 3 äffärer + åre hantverksstuga? x) hahaha jaja shopping är alltid roligt! om inte annat så kan man ju alltid bara gå runt och kolla :)
MUHUHUHUHUHUH HÖRS SENARE ALLA PUSSGÖRKER! :D♥
                                                     


NU FUNKARE! :D

Jag fick panik igår för INTERNET FUNKADE INTE! :O jag höll på o döööö!
Men imorse när ja vaknade, dååååå klämde mamma ur sej att hon hade en lapp med en internetkåd fickan! man bah: TACK FÖR ATT DU SA DE!!!!!! haha jag höll ju typ på o riva hela åre igår kväll... x)

aja men nu finkar det iaf :D 
                                                 


ÅRE, HERE WE COME!!!!

Om allting har gått inligt planerna så sitter jag just nu i bilen PÅVÄG TILL ÅRE! :D WIHOOO!! Jag dör! jag längtar ihjäl mej!
Jag hoppas bara att jag har fått med mej allting, man får ju alltid den där jobbiga känslan i magen när man åker nånstans att man har glömt nått, typ mobilladdaren eller nånting! Jag får bara hoppas på att det inte ska hända!

Alla vet ju att det värsta som finns är att åka bil i hundra år, det är lungt när det bara är nån timme men INTE längre! såå man får järna ringa och uppehålla mej under bilresan (a) 

PÖSS PÅ ER SÅLÄNGE, jag ska försöka få fram internetkåden på hotellrummet så fort som möjligt så hörs vi när jag har kommit fram ;)



ååh jag tycker att det är så fint och mysigt där inne, OCH JAG ÄLSKAR DE DÄR STORA HUVET PÅ VÄGGEN! va fail att det inte är mä på bilden, den kan väl inte ha ramlat ner? x)
                                                   


Det vart inte så mycket bloggning idag som jag trodde...

Men jag kan ju iaf berätta att jag lever! Jag har bara fullt upp med packningen så det är svårt att hinna blogga..
VI ÅKER JU IMORN! :D:D:D:D JAG LÄNTAR SÅ JAG HÅLLER PÅ O DÖÖÖÖ!!!!! jag ska gå hem nån gång vid lunch imorn och sen åker viiii (a)

Johan vaju här idag, jag har för mej att jag sa det igår men nu vet ni de igen! ;) Föst så klippte jag håret på jossi, bara topparna och de blir jätte lent och fint :D hon har ju så sjuuukt långt och fint hår tkr jah!
Sen så gick Jossi hem, hon va tvungen och gå hem och plugga stackarn.. Då gick johan och jag såg på en film... Ovanligt!;) haha den här gången så såg vi på nån film och aliens, den såg värsta frän ut men, jag vart  när jag la mej ner så jag råka somna (a)  Jag älskar o räka somna när man är mä johan för då vaknar man ju där in-gnossad i han också och de är sååååå mysit (a) love it!♥ Ett minus var väl att jag missa halva filmen.. -.-'




Julbord

hejhej bloggen!
Just nu sitter jag nog antagligen och äter Julbord på skolan. Jag tycker inte riktigt om julbord, alltså jag tycker inte själva maten. Men ja älskar stämmningen och kännslan! Julbordet gör verklígen mycket! Även om de mesta smkar skit, de ända som går och äta är väl potatisen, köttbllarna, priskorven och äppelmosen så är det ändå mysigt! det hör liksom till.

Hörs senare, jag ska va med johan efter skolan så det lär inte bli så mycket bloggning ;) men ja lovar att höra av mej nåån gång imorn iallafall! PÖSSHEJS SÅLÄNGE♥
                                                 

hahahahaha clara!!

Hahahaha jaa men det tycker jag verkar som en JÄÄTTEBRA idé :D men isf så tycker jag att duuuuuu som är är så snäll och söt och rar ska köpa de åt mej! :D vad säger du om de Clara? ...BRA! då säger vi så! UNDERBART! du är alltid så snäll♥
                                                    


ooopp...

nu råkar jag(clara cornelia världensbästasteosnyggastebitchivärldenochsomälskarelinsåotroligtmkt jonsson) blogga hos elin!!!! (a) jag har iaf kommit överens med elin (hon vet inte om de än men elin du har inge val) att hon ska köpa en björnfitta och björnfitte vantar och se ut som jag! :O:O VISST?! annars kmr jag döda dej!!!!!!

Lakrishostmdicin! mumma!

Alla som har missat att hostmedicin är det godaste som finns har verkligen missat nått! Jag kan inte låta bli den när den står i kylskåpet.. Men det måste bara rätt sort! vanlig hostmedicin smakar ju bajs men det finns en som smakar lakris och den är bara såååå god! Jag går och äter lite av den hela tiden, Hoppas det inte är farligt o äta för mycket... x)

jag Målade alices naglar!

Lila med råsa blommor.. Fint fint! ;)

Alice och jag hade ell litet gulligt samtal medans jag målade hennes naglar:
-Elin jag önskar jag var du..
- jaha, varför de?
- För då hade jag haft aaaallt smink!
-heh (a) jaa alice, men de kommer ju säkert du också ha när du blir lika gammal som jag :)
-mm.. OCKSÅ KOMMER JU DU GIFTA DEJ SNART! :D


åååh!

Det här måste väl ändå vara det mest irriterande som kan hända?

Nån som kan köpa ett nytt solpuder till mej kankse? (a)
                                                     

börjar bli en blekfis igen och det fåååår bara inte hända, okej?

Jag har insett hur otroligt bleek jag har börjat bli! det är hemskt! Jag hatar vintern när den ska hålla på och ääta upp att det bruna innan men ens hinner blinka! grrr....

Jag funderar på att sprutmåla mej. Det kostar bara 250:- och då så säger Frida att man blir jättebrun och att det kan hålla ganska länge. Om man sköter allting rätt (tex försöka att inte skrubba för mycket när man torkar sej efter duschen, hälst lufttorka) så kan det hålla i flera månader!  Hett julklappstips till mej alltihopa! ;)

I vilket fall så tänker jag köpa en ny brun utan sol. Min börjar ta slut och dessutom så är det ju både billigare och bätte för kroppen än att sola! Hur skönt det än är så är det ju faktist inte bra att sola för mycket!

Den här hade jag innan men nu är jag sugen på att prova någon ny. Dessutom så tycker jag inte att den här gör så stor skillnad om man inte sprutar på en trilljard lager samma dag..
Åhléns egna brun utan sol har jag hört är bra, kanske ska prova den! Billig är den ju också ;)
                                   

stan idag igen!

haha nu har jug kommi hem från stan IGEN! känns som att jag typ bara bloggar om stan hehe...  Men idag så var jag där med SAR :D det var sååå länge sen jag träffade henne så det var verkligen på tiden! ;) också träffade jag Clara och Frida också :) vi hade det mysit som vanligt, fast den här gången var det lite exta stressigt eftersom att saR skulle fixa typ ALLA sina julklappar IDAG! Tro det elr ej men det gick faktist ganska bra! Men det hade inte gått lika bra utan claras hjälp i början, hon seriöst helt otrolig på att hitta bra presenter fort! Så ett tips är ju att gå mä hon när man ska handla julklappar! 

Också jag träffade älsklingen på stan också! Jag hade ingen aning om att han va där så det va ju en glad öraskting :D



morgondagen och en godnattpuss♥

Nu ska jag äntligen få gå och o sova, jag ska bara gå och tvätta bort sminket och börsta tänderna.

OCH IMORN KOMMER SAAAR HIT :D först ska vi gå på stan, sen vet ja inte vad vi hittar på men... DET LÖSER SEJ. Det kan hända att vi sätter oss och myser på Barista med en varm kopp chailatte elr nått. Muums.... Det måste väl ändå vare det bästa man kan göra en kall vinterdag?
Men vi får se om vi hinner, SaR ska hinna köpa alla julklappar först! Jag är ju klar med mina jah (a) NÄSTAN! det är bara litelite kvar, men hallå man hinner! det är ju faktist nästan två vecker kvar till jul, härregud!

En ovanligt vacker bild på mej, eller vad tycker ni? ;)

Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag orkar kliva upp imorn! Jag har så ont i huve så jag bärjar fundera på att amputera det! Och dessutom börjar vi 8.10 imorn så det vad INTE så värst smart av mej att stanna uppe såhär länge! INTE BRA.

Aja puss hej allihopa, sovgått♥
                                      

hemma från johan.......hade järna stannat där tills jag dör! ;o

Jag kom just hem från johan, pappa var såååå snäll o hämtade mej även fast de är så långt, Tack pappa♥

Johan och jag såg världens äkligaste och hämskaste film ever, hövvaligen! :O "House Of Wax" troja den hette, jag doog! Man ville bara spy när man såg den och ja låvar! Ja kmmer ALDRIG se den igen! ;O

Paris Hilton va mä iren också! x) Hon är serilst min idol.
JAG VILL OCKSÅ VA VÄLDENS RIKASTE!!
                                                     


nu går jag ner till stan och träffar johan! :D

Jag ska träffa johan i stan om 20 min ungefär troja :P också kom ja på att jag ahde glömt o lämna in den där j*vla ledighetslappen så jag tror att jag måste gå förbi skolan och lämna den innnam, grrrr ;o
FÖR PÅ TORSDAG ÅKER VI TILL ÅREEEE!!! WIHOO! :D:D:D:D
                                            

HAHAHAHAHAHA ÄR HON SÖT ELR ÄR HON?!

Cleo (min söta katt) fick för sej att min soffa såg väldigt mysig ut men hon hade dock inte tänkt att ligga på soffan utan I den! x)
jag har lakt på att vitt fluffigt tyg på soffan för att den sär så ful under men Cleo tyckte tydligen om gamla soffan bättre!

Cleo påväg in i soffan!


KLAR! efter mycket slit fick hon äntigen till det!
Men jag tror inte att hon gör om det för efter inte så lång tid ångrade hon sej och ville ut igen men påväg ut lyckades hon rulla in sej i tyget och fassna så jag vad tvöngen och springa fram och hjälpa henne ut! SMART TJEJ!


obs: kvaliten på bilderna är BÄST, så klaga inte! ;O

jag kom på att alla haleboppare har gratis mms idag! :D

Så jag har sutti o tage massor mä bilder och skickat till folk! x) Den som har drabbats mest av min egobilds-attack är nog clara.. x) MOAHAHAHA


de vart stan iag iställe..

Vi åkte aldrig till birsta, så det fick bli stan iställe! Det känns hemskt o säga dehär men jag börjar fakstist bli jävlit less på stan! x) Kanske inte är så kånstit mä tanke på att man går runt där 24/7 men jag trodde ändå inte att det skulle hända att jag, elin fredricson blev less på att gå runt på stan!
Längtar som tusan tills jag kan få åka till Birsta (med massa massa pengar) och bara shoppa loss!

Idag iallafall så gjorde vi inte speciellt mycke, jag köpte en julklapp till jossi (äntligen!!!!) och annars så gick vi mest bara runt och släpade benen efter oss, vi sätte oss på hm på golvet i nå hörn ett tag också men efter ett tag så kom de nån sur tant och slängde ut oss... x)


gissa vad?

Tova och jag blev just väckta av ett litet luciatåg som kom nersjungandes för trappen med ljus och krona x)(mamma höll i ljuset och alice hade lucialinne och krona i håret)
-nuuu kommeer någon däär vi vet nog vem de ääär saaankaa nuuciiaa sanktaaa luciaaa, NU FÅR NU INTE SOVA MER! vi har gjor mysfrukost där uppe ;)
och ser ni vad klockan äär?!? ...10!!! ;O gissa om de var lite irriterande när man hade varit uppe till halv 5... *suck* haha nejdå men dom var jättesöta!

Efter "mysfrukosten" så hade vi tänkt o dra till birsta och virra runt lite troja :) hade bra sålänge sötnosar! puss♥

tova som bloggar!

tjatja, elin är sååååååååå himla trött så hon somnam och då passa jag på att blogga lite (a)
det har vare en JÄTTEROLIG kväll :D först så va vi ju på elins dansuppvisning, fast jag tittta inte för jag kom typ sju, och sen gick vi på donken och sen hem, och jag va typ aaas lessen för att johan (inte elins johan utan min eller de kan man inte heller säga men skit samma (a)) sa att vi kanske kunde träffas och sen bah "nä de går inte och lalalalalala... men sen så kunde vi träffa dom :D:D då va klockan halv 12 och dom va här till typ halv 2 , fast vi va ute en stönd oxå och de va sviiiinit kallt :( men aja de va svin kul att träffa gölljohan (a)<3 men nu ska jag gå och göra mej i ordning för jag är åxå jättetrött:/ men pöss och kram alla elins älsklings läsare :*


elin is veeeeeeery trött xD hon somna i soffan, göllelin :D men sch, hon vet inte om att jag har knäppt kort på henne (A)

och bara för att vara snäll så la jag upp en bild på mej oxå, men den är INTE knäppt i dag :)

men pöss och kram alla elins älsklings läsare :*


SPAGETTIII

Nu har don trevliga grabbarna gått hem :) haha nejdå dom heter johan och marcus! ;) (inte min johan)

också har tovis och jag gjort spagetti mä ost, vi är typ världens hungringaste! MUMMA!

muuuuummmmss..... ;)


gullmamma då (a)

Tittaa vilken söt penna jag fick av mami i julkaendern (a) den är råsa också kan man skriva mä råsa och ljusblå, LOVE IT!♥

shit vad gott

Asså seriöst, grillade marsmallows måste väl ändå vare det godaste som finns?! Gissa om man vars avis när man kommer upp också står elias och hans kompis och grillar marsmallows på gasålen och säger:
-NI FÅR INTE SMAKAAA!!!
man bah, JAG ÄLSKAR DEJ OCKSÅ ÄLSKADE LILLABROR♥


haha fast trixet är ju att få dom heelt perfekta, vilket dom INTE verkade klara av! ;)


tovis är häääär! :D

Nu har jag kommi hem ifrån dansuppvisnigen :) haha jag ser ut som en indian! krigsmålad, tupperat hår och fin ;) Efter uppvisningen så gick tova och jag ner till stan och tjocka lite på donken, mumma!

hahah va vacker man kan vara! ibland få ja till de! haaha ;)


Nu ska tovis och jag smita ut en stund och träffa nå trevliga grabbar troja ;)

När vi kommer in så tänker vi slänga på oss mysmyskläder och slänga oss i sängen och bara myyyysa! Vi hade tänkt o se igenom alla julkalendendrarna som vi har missat! ;)

hade nájs så hörs vi senare ikväll ;*

och jag vill bara tillägga att jag älskar elin hur mkt som helst, och hon är heeeeeeeeeeeeeeeeeelt jävla fucking underbar, en bättre vän kan man inte hitta :D<33333333/ din tovislovis (a)

gonaaaaaaatt

Nu ska clara och jag sovaaa!! haha ja vet att det är freda och jag vet att det är jätte idigt men so what? vi VILLE faktiat sova nu! ;O
haha närå men ville vi pigga och glada imonr på dansuppvisningen :D
jajajaj sov så gott alla söta barn, pöss på er♥

Vi ääär världens snyggaste javeeet! ;D

ältligen freda!

Den här fredan blir nog bara en vara-hemma-och-mysa-freda. det är ju skönt de också ibland, man behöver ju faktist vila upp sej iblan och bara mysa! kanske blir en ansikts mask sen också :)

Det är också första gången jag ser på idol! :D haha de känns ju lite fel att första gången också är sista, det är ju finalen  (för er som också hade missat det) jag vet inte riktigt än vilken jag ska hejja på men jag får bestämma mej sen när reklamen är slut! ;)


Clara kommer hit ungefär klockan 9, så det blir myspys det! Vad vi hittar på vet jag inte än men det löser sig!
Vi lääär hitta på nått, vi är ju Elin coh Clara, hallåå?! ;)
(hon är lite farlig ibland, clara! och då tar hon alltid fran sitt elaka skratt, på bilden till exempal så hoppade hon på mej när jag höll på och fixa håret och tog sej en liten ridtur! haha busfia! ;) men jag älskar dej ändå clara♥)

oneej! mitt hår ramlar av!!!

Jag vet inte vad som händer med mitt håår! Det blir bara kortare och kortare utan att jag gör nånting med det!
jag antar att det är topparna som är slitna och ramlar av!
Jag som ville spara ut och få hår ner till långt nedanför navlen! hur ska de gå nu som? ;( Jag får börja bara lite mer föriktig mä mitt hår och inte bränna sönder det mä plattången hela tiden... :/

wäääk! det ser verkligen svinsnuskit ut, så där vill man ju inte ha? :S (det är en sliten hårtopp, för er som inte fattade det)


shit vad händer med bilderna?

Ojojojojoj!!!!!! jag kollade igenom bloggen litegranna nyss och märkte att det har blivit mycke mindre bilder i dom senaste inläggen! shit, det var ju de som INTE fick hända! nu får jag skärpa mej! jag hade ju låvat mej själv att ha bilder i varje inlägg för att det är mycket roligare att läsa om det äre bilder med!

Som förlåt så kommer en liten bildbomb men helt random bilder här :D





Sååååå nu har ni fått en massaaaa mä konstiga, och snygga bilder! helt blandat massor med olika saker och tillfällen!:D
nu känns det lite bättre med bilderna faktist, skööönt!
                                             


datasalen igen!

haha alla måste ju tro att datasalen är mitt andra hem, men så är det inte! Men jag tycker att det är ett bra tillfälle att blogga på efter som att jag ganska fort blir less på att skriva en massa skoluppgifter.. (a)

men nu ska jag förtsätttsa, jag tänkte bara berätta att jag lever! :D 
                                           

i skolan

Ny dag nya möjligheter.
Nu är jag antagligen i skolan, om allting är som det ska och det får vi ju verkligen hoppas! För snart kommer jag äntligen få träffa johan♥ jag saknar han sååå mycke, han är så sjukt fin och bra på alla sätt och aw jag är så kär! (a)
Jag slutar 3 och sen kommer han till mej 20 över 3 så det blir jätte bra! :) 

Ha en bra dag, det är inte säkert att det blir så mycket bloggning idag eftersom att johan kmr ta upp all tid (vilket jag inte har något imot!) Puss
                                             

natti natti, snart är det äntligen imorn!

Gonatt bloggen, nu hade tänkte jag gå och sova jag! Om jag sover nu så blir det fortare imorn och imorn ska jag träffa min lilla älskling♥
Jag saknar han superduper mycke nu, känns som att det var hunra år sen ja träffa han sist! Ända sen i söndas har jag gått och sakna han och imorn är det äääntligen torsdag :D jippi!

Ni får ha det så bra alla söta barn så hörs vi! PUSS
                                                  

plopparna är ju alldeles för stora

Är det bara jag som får så sjuukt ont i örena av samsungs headset? Dom äju alldeles för stora! :O jag tycker bättre om dom med gummiploppar på, helt klart.


dagens tips:

Till alla som inte har märk de, så tårkar nagellack myycke fortare under kran!

så, när jag målat naglarna så brukar jag alltid, efter några sekunder när de översta lagret har torkat, hålla naglarna under kranen! :D en liten svag stråle med iiiiskallt vatten! också håller man några sekunder på varje nagel! 

Jag tycker att de funkar svin bra! Och då har man ju dessutom nånting att göra medans man väntar på att det ska tårka, klassikern är ju att man alltid hittar på nånting att göra så man försör alla nymålade nagrar på bara några sekunder... -.- 
Ett litet problem är väl att man blir så jäkla kissis av "rinnande-vatten-ljudet" (a) 

                                             

favoritplagg number one!

Asså seriöst, jag leveer i min stora råsa bäbisdress hela tiden när jag hemma! det är så sjuukt skönt! pannan strular litegranna nu när det är så kallt så det blir svinabajsa kallt! och så är de så hiimla skönt och bara dra på sej..
Just nu sitter jag med två tajts, linne, kofta, tjockisockar, två täcken och en varm dator i knät och inte förns nu skutr jag frysa! men det är fortfarande lite kallt om fingrarna! ;P

jag bjuder en väldigt vacker, vädligt snygg och väldigt seriös elin idag ;)


ingen träning

Det blir ingen täning för mej idag.. jag känner mej så jävla trött och less plus att jag har så mycke plugg nu precis innna betygen sätts. Jag fattar itne hur alla lärare tänker när don tror att man ska hinna klart med allting, och dessutom så ska ju alla prov vara samtidigt också! JAG BLIR SÅ ARG!
                                             

jag vill ha nya smycken, sjukt less på allt!

Jag är så less på alla mina smycken. Hag är snygen på nått nytt! smycken gör verkligen jättemycke. En jättetråkig outfit kan bli super piffig med bara lite armband! Men jag vet inte, jag gillar inte riktigt o ha armband på vintern, det blir så klöligt under jackan och de.. supersnyggt är det men inte skönt, och det är ju också viktigt! Men på sommarn älskar ja de!


Dom här va väl söta? (a)

önskelista

 
clara tycke att jag skulle göra en önskelista till bloggen så jag får väl ta och gö de då ;)
hon har också gjort en, kolla hennes här!

1.  En systemakamera så att jag kan ta lite finare bilder, bättre än med mina mibilbilder! (a)
  2.  Duntäcke, så det blir lite varmt och mysigt i sängen! ;P


  3.  En enoorm nessesär där allt får plats så man inte måste ha med sej flera! (inte den kanske då men de va svårt o hitta en stor nessesär!)

  4.  Skyddsspray, min är nästan slut och man vill ju inte bränna sönder håret!

  5. Parfym

  6.  pengar och presentkort ofc!

  7.  Volymtång (just nu lånar jag claras eftesom att hon inte behöver den, men det kan jag ju inte gö 1000 åt till!)
  8.  Tandblekning!

  8.  Högtalare (haha dom där va såååå himla söta!)


jag kommer säkert komma på massa mer saker sen men då får jag fylla på! ;)



plugg...

Jag har just kommit hem från skolan och sitter just nu vid köksbordet och försöker plugga duktig som jag är. Jag gjorde iordning lite varmt te för jag frös så mycket när jag kom in. Det är så himlarns gott att komma in och dricka nått varmt när man har varit ute länge och är iskall i hela kroppen! Det värmer verkligen. Sen har jag varit och tjuvat lite nötter ifrån mammas julgrejer som hon ska bara med sen.. schhh! säg inget till hon, hon blir alltid så himla sur när vi har varit där och rotat, tihi (a)

Nu ska jag iallafall förstätta med plugget! jag har blivit så dålig på det, jag kan inte ens konsentera mej i en minut längre. sen börjar jag tänka på annat och skjuter up pluggningen. Inte bra! jag ska skärpa mej nu så jag hinner med allting nu innan betygen säts på tisdag.

vi hörs senare, pöss på römpan ;)


abtronic in my heart!

Just nu sitter jag är tränar! :D samtidigt som ja bloggar! Det är askul! och lätt som en plätt, men behöver inte ens anstränga sej! Moahahaha so elin style ;)
Det ända man behöver göra är att kleta på lite genomskunligt gegg på magen (så att man inte ska få stötar, prova inte utan gegget, DET GÖR ONT) sen sätter man på sej den där grejen rund där man vill träna, det funkar lika bra på rumpan, låren elr vars man nu vill! och man kan dessutom träna ryggen och magen samtidit!
sen ställer man in hur hård träning man vill ha. LOVE IT!

Nu återstår det bara att se om den funkar! hoppas hoppas hoppas ;)

min duktiga broder

Vi håller på att diskutera vars vi ska åka, om vi ska åka till Tajland eller USA. Jag och mamma tyckte tajland men elias tyckte USA, han bah:
-Men seriöst! vi åker till USA för det är ju där alla snygga kläder finns och där äre ju också billigt! dessutom är det ju där alla kläder görs! :O
-Men Elias, det står ju faktist "made in china" på typ alla kläder!
-Ja men det är ju bara på allt billigt shit! Som tillexempel den här, skavi kolla vart den kommer ifran.. (han tar av sig sin nya tröja och ska bevisa att han har rätt..) kolla här då! Made in.... Pakistan.

Hahahahaha fyfan vad jag garvade åt han då! x)


Merve här:D

hejhej nu ör jag (Merve :P) här o bloggar ist fö elin, för hon hade typ ingen inspiration troja.
men iaf vi(Tova, elin o jag)  sitter o fixar oss just nu och vi ska gå till TBS våran nya skola(not) och ha en dag där:D men iaf nu ska vi upp och äta frukost innan vi typ hungrar ihjäl oss (aa)

Smell ya later
/Merve Özcelik <3

Clara!

Såhär måste du sminka mej nästa gång vi har modelldag! :D

vi kan ha FÄRGtema! :D de fixar du va supersminkarn min! ;*
MEN DU MÅSTE SMINKA DEJ SJÄLV OCKSÅ SÅ DU OCKSÅ KAN VA MÄ PÅ BILDERNA!
också kan vi köpa färg och sprupe i håret också, hihi ;P


inlägg nr. 100

Dehär är hundrade (är det ett ord?) inlägget! JAG ÄR SÅ BRA! och många fler hundra ska det bli! ;)


seriöst! när jag gifter mej så...

seriöst! när jag gifter mej så ska jag ha väärldens finaste klännign med tuusen miljarder lager och massor med fluff! det ska se ut som en riktig barbieklännign! också ska jag spara ut håret/skaffa hårförlägning ner till rumpan med jättefina blonda lockar och grejer! (a) för hallå, man gifter sej ju bara en gång och då är det ju värt att lägga pengar på de, elr hur? ;)

Tänk er mej i den där klännignen (a) fast min ska nog va ääännu större och äääännu fluffigare och äääännu finare.. också ska jag ha 10 meter släp och slöja också såklart!

sköna skor?

Haha dom här "skorna" såg väl sköna ut?

...elr inte! x) okej, det är ju sant det där med, "ska man vara fin, får man lida pin" vissa skor är ju inte världens skönaste! Men de där var ju inte ens fint! x)
haha tänk en dag på stan i som där! ;)


mys-söndag

Hej hej jag har varit jättediktig på att blogga idag, javet! :D men jag har ju varit mä älsklingsJohan satt jag har faktist inte haft tid. Vi har hafft de jättemysit som vanligt vi :P först så var jag och hjälpte mamma mä lite julpyssel, elr jag hjälpte barnen med lite julpyssel i kyrkan. och sen kom Johan och så gjorde vi mera söta pepparkakor (a)

johans

min

(fin kvalite på bilderna, elr hur?)

Sen åkte vi hem och åt Biteline pizza, MUUMS! och sen har vi bara myst och kollat på film :)
Det gillar jag med vistern. Man kan ligga inne och lata sej hela dan utan att ha dålit samvete för att man inte har vari ute nånting! På sommarn känner man sej ju som värsta feta soffpotatisen om man inte gör nått!


gonatt bloggen

Godnatt bloggen, nu ska jag sova. Imorn kommer Johan, så det blir en till mysig dag med Älsklingen♥
PUSS PÅ ER OCH SOV GOTT


nejnej, jag ser inte alls drågad ut på den där bilden! jag är jättefin! ;P


för korta penslar, hallåa?!

Jag blir så himla irriterad på att alla nagellack ska torka hela tiden! tänk vad livet hade varit lätt om man aldrig hade behövt köpa nya nagellack för att dom torkar! och dessutom så är ju alltid penseln alldeles for kort så man når ju inte ända ner till båtten. Man tror att det är slut när det igentligen är halva kvar! Det är ju inte bra för miljön heller! Om man bara hade gjort penslarna till nagellacken lite längre så hade man ju behövt göra hälften så mycket nagellack och det hade ju vara superbra för miljön, för hur miljövänligt är inte nagellack? Det fattar ju vem som helst (även bloniner) bara man luktar på det.

Så: Rädda miljön! gör längre nagellackspenslar!


Gud vad smart jag är ibland alltså! (a)


nu har jag nyss..

Nu har jag nyss kommi hem från Johan, vi har haft en mysig dag tycker jah! Älskar dej Johan♥
vi har sett på Pirates of the Caribbean, trean, men den är ju så jävla lång så vi han inte se klart den innan bössen kom.. :/ vi får ta de nästa gång!


godmorgon mina käära bloggläsare ;)

Idag blir det en slappardag. Jossi åker snart på träning så jag vet inte riktit vaad ja ska gö :P
jag somnade igår, vi som skulle se på film och allt! ;O BAJS! jag får se den idag iställe kanske ;)

nu ska vi gå upp och äta frukost iaf! en riktig häljfrukost med allt att välja på, muumms.. ;)

puffar kanske? fast jag är mera sugen på en god macka mä gurka och tomat på!


jossi igen -.-'

jag upptäkte att elin bara la ut fula bilder på mig på sin blogg bara så alla vet så ser jag mycket snyggare ut i verkligheten xD

nu ska vi se på späck :D byebye pöss

Godisjobb? ..NO PROBLEM!

Nu är godisjobbet avklarat! och det känns som att magen kommer sprängas!
fast jobbigt vare! det va miljarder godispåsar, och miljarder godisar! shit vad lång tid det tog! men det vare värt! ;)







chacha bloggen jossi här

Söta rara Elin håller på att göra nudlar, det sk bli så HIIMMMLLA gott, är typ svin hungrig!!  vi åt liksom ingen midda uten det blev ba godis hehe, opss inte bra x) 
Vi ska se på komisarie späck sen vi hade vi tänkt, elin lär ju somna, det gör hon jämt haha x)

NEEJJ!!!!   nu sa elin att nudlarna inte smakade nå gott, hon sa att dom hade nån konstig bajs smak :S hur nu de kan va möjligt x) 
och nu äter hon upp alla nudlar också, hon tycker tydligen att halv kokta nudlar är gott x)


mmmm... eller?

pöss på römpan /jossi


min mobil kom tillbaka!

jossi och jag fick nå ryck, så vi börja kolla på hundvalpar på blocket! x) hahah mobba oss inte!
MEN FATTAR ALLA HUR J*VLA SÖTA DOM KAN VARA ELR?!?!?

tänk att komma hem till en sån här liten sötnos varje dag till exempel.. 
¨
SÅÅÅ SÖT!

min mobil är bortaaa!!!!

åååååh!! det är nån kille som har tagit min mobil och senså troja att han glömde bort de också gick haan!!!! :'( jag vet inte ens vem de ääär!!! Sen är anton jättedum för han höll på o prata mä den där killen som hade min älskling och han väääägra låta mej prata mä han!!!
TÄNK OM HAN INTE KOMMER!!!!! :'(
och nu sitter anton och mobbar mej för att jag bloggar! och dom bara skrattar! åååh guud vad sur jag blir! jag vill ha min mobil, annars dör jag okej?


vadå godis sugen? (a)


haha, AVSLÖJAD! men vi hittade iallafall det vi sökte! ;) MOAHAHAHAHA!!!


hos jossi! :D

Jag ska snart klippa jossis lugg, vi får se hur det går ;) men jag har ju gjort de några gånger förut så det ska nog få bra.
Sen hade vi tänkt åka och hjälpa mamma med några godispåsar som hon skulle ha till nånting. och vi får hoppas att det blir lite godis över! ;)
jag är nog världens mest godissugna människa just nu! JAG DÖÖR!

men vi hörs senare, innan vi åker. Nu ska jag gå och leka frisör! ;) PÖSS!




haha jossi vart lite små irriterad på hennes lillebror! ;)

 


foto: erik säfström


-OJ JÄVLAR!! Aa den här ska ut på bloggen iaf! fyfaan va snygg den vart!

hemma spa♥

Det blir en tidig kväll för mej ikväll hade jag tänkt. Jag har börjat blivi så hiimla trött på dagarna! och jag vill inte vara nån liten klagfis som går runt och klagar och drar fötterna efter sej, DET ÄR INTE "ELIN STYLE"
nu sä tänkte jag gå och ducha och ha lite hemmaspa i duschen med piling och ansiktismask och lite sånt ;) MYYYS!
HA DE BRA, PÖSS

14 dagar kvar!

NU ÄR DET BARA 14 DAGAR KVAR, SEN ÅKER VI TILL ÅREEE!!
Det är våran familj, saras familj och en familj! jag längtar ihäl mej, det kmr bli superdupertruper kul! :D vi åker på torsdan och kommer hem på söndakväll, WIHOOO!

Åre, PASSA ER! när Elin och SaR är i farten vet man en vad som kan hända! ;)

nu har johan precis åkt

titta vilken fin pepparkaka vi gjorde (a) de vart inte så många, vi råååkade äta upp degen lite! och sen råkade vi bränna dom ände riktiga pepparkakerna vi gjorde, DUKTIGA SOM VI ÄR!



gulljohan♥ också har han ju ett så fint förkläde också, elr hur?! ;)


johan är här :D

hej alla min kära bloggläsare!
Johan är här och snart ska vi baka pepparkakor, mysit va? ;) sen så ska vi se på nån film tror jag. Förlåt om jag inte bloggar så mycket ikväll men jag vill passa på att vara mä johan iställe♥

INTERNETET FUNKAR NU FERESTEN :D johan hjälpe mej lite ;)

världens sötaste mamma!

Har man världens gulligaste mamma elr har man? (a) hon har gjort en adventskalender åt oss med paket på (a) vi får ett paket var tredje dag, första dan får alice, sen elias, sen jag :D 


det går inge bra med svenskan..

Det gick inge bra alls med min nyhetsartikel såå, jag kan ju lika järna blogga lite mer "medans jag funderar på vad jag ska skriva"  haha so Elin style!

Jag kan ju berätta att det faktist gick ganska bra med juklapparna igår! det känns jättebra för nu har jag inte alls så många julklappar kvar inte så mycke pengar heller för den delen.. x)

Nu kan jag inte skriva mer, min underbara svenskalärare Björn♥ kom på mej.. ;)  (han står och tittar på vad jag skriver nu) BÄST JAG FORTSÄTTER MED SVENSKAN!

inget internet hemma, BAJS!

Förlååt! dålig uppdatering, jag veet! MEN INTERNET FUNKAR INTE HEMMA! just so you know! ;)
Msn funkar litegran, men man logggas ut hela tiden.. sen är det inget annat som funkar heller! Jag får ta och försöka fixa det, för utan internet klarar man sej inte länge! 

just nu sitter jag i datasalen (igen!) och skriver en nyhetsartikel på svenskan, så jag tänkte bara passa på att blogga lite ;) HADEBRA SÅLÄNGE, PÖSS

birsta here we come!

Nu drar jossi och jag till Birsta och handlar julklappar. önska oss lycka till för det är verkligen det svåraste som finns!


julkalendern

Linnea och jag var just uppe och kollade på julkalendern! Jag tyckte att den verkade ganska rolig, men jag saknade julkännslan! Vad äre som har hänt med alla julkaländrar? ingen julkännsla alls! men det här var ju bara första avsnittet ;)

jag är välldigt imopnerad over linnea som lyckades få upp mej den här tiden, 07.15! De ska bli min nya rutin! samma tid varje morgon, för man fåår ju bara inte missa o kolla på julkalendern! :P


RSS 2.0