powertalk

Idag har jag faktiskt lagt ner flera minuter på att försöka städa mitt rum! Det gick inge bra som vanligt så jag gick ut och powerwalkade med jossi istället. Kul och träffa henne, det va länge sen vi pratade och det finns så mycke att prata om nu men nya skolor och allting! Tror det blev mer Powertalk än powerwalk! ;)
Nu har jag iaf nyss duschat och jag ska väl snart dra mej mot sängen. kissbye:*


morning

Drara till skolan nu jah! Ikväll bild det mys med johan = ingen bloggning :)

vild matlagning

Vild matlagning á la Clara och Elin!

Tillslut kunda vi iaf varva ner, byta ut fjortisdunk till nått lite lugnare och ha en mysig middag med familjen och fett got mat!

måndagsmys med bästis;*

shu bloggen! Ja va på stan mä clara idag, vi satt mest o drygade i hm's provhytt men de kan ju va kul deåh ;)

Välldigt seriös bild, den där sista! dom ändra också för den delen x)
 orka inte vända bilderna, ni får vända datorn ist ;)

glömde..

Glömde säga att jag åkte till Johans stuga över häljen!! Elr glömde och glömde, jag tänke göra det men sen ringde johan och sa att dom skulle hämta upp mej om 10 min så de vart lite bråtomt ;)
Nu vet ni iaf att jag inte är död utan jag har hadet det jättejätte mysigt i häljen!

(gammal bild) Älskar dej!

pizza.

Vi kilade upp till jossipossi och bakade lite pizzaspecial! Fett god!



Dogfight!



Solen hade gått i moln och jag hade ingeting att göra så jag satte mej och kollade på hundarna som verkade ha väldigt roligt just då, elr sådär håller dom på hela tiden! Man får passa sej om man inte vill krocka men en blöt, galen hund när man är i holm på somrarna!!


toktrött..

Kom just hem från skolan, slutade tidigt idag, fett najs! Det regnar och jag gick hem fick lite skjuss av viktoria men ändå!! och när jag kom hem slängde jag mej i sängen och gosade in mej i alla täcken och kuddar! mys var de! ;) Man blir så trött! inte bara i kroppen för att man går upp så tidigt och går hela dagarna utan i huvet också! Det är så mycke att tänka på! Alles för mycket ansvar för mitt lata lilla huve.. *blink*


Jag drog iaf på mej mysdressen, snart kmr jossi också! Vi får väl se vad vi hittar på för bus,
det va länge sen ja träffa na!


Btw, pappa for iväg med min kamera, så nu är jag kameralös i en vecka.. Ni får nöja er med mobilbilder!


nu

Nu kilar jag iväg till skolan och senare idag kmr johan, vi får se om jag bloggar nå mer ikväll!

puss sålänge!

love "my" hair!

Haha jag har inte sakt de till er mej JAG HAR SKAFFA MER HÅÅR!!! Det blev en lite suprise! ;) Jag älskar de!! Nu är de inte alls fixat, jag måste ju typ platta in mitt hår, sen kmr de ju korva in sej i varan när jag dushar och har haft det lite längre men det är precis min färg och det blev jättebra :)

 Jag var hos en kompis mamma som va så sjuukt gullig och hjälpte oss att sy in det. Man gör som rader med inbakade flätor som man sen syr fast håret i. Det sitter mycket bättre än klipps och det sliter inte alls på håret!


sista power!!


går ut på sista powerwalking-vändan på sommarn! Nu tar jag i för kung och fosterland!!!!

fet frukost.

Clara och jag gjorde amerikaska pannkakor till frukost häromdan och de va ¨så sjukt gott! Vi satt ute på altan och kom på senare att grannarna lär ju ha undrat vad vi höll på med... "mmmmm.... åååååhhh.... guuuuud..."
*hehe* Hoppas dom förstog att de va god mat vi höll på med! Dom lär ju ha kännt lukten!

sjukt gott!

ny skola, nytt folk

hej bloggen! Förlåt för dålig update! jag glömmer hela tiden men det är sånt som händer liksom! Imorn blir det ny skolan och helt nya människor, det känns awesome! Jag har inte blörjat blive så närvös än men det lär ju komma ;) Fast, jag har aldrig varit en speciellt närvös människa. Tror de är för att jag inte funderar så mycke, tänker inte på vad som kommer hända förns de händer så jag blir bara närvös typ precis innan! Antar att det lär komma precis när jag är 10 meter från skolan! ;)

Men jag tycker ändå att första intrycket är viktigt! Jag har hört att första intrycket sitter kvar hos folk aslänge! Jag kmr säkert fösova mej så jag bara hinner kliva upp, borsta tänkerna och gå, typisk "Elin-grej"... Hoppas alla får ett bra första intryck på mej ändå! x)

stockholm

Änligen kmr stockholm-shoppingen!;)
Jag åkte direkt till clara när jag kom så jag hann inte blogga så mycke :)



tak-lunch m. saR



HEMMA IGEN!!!

Nu är jag hemma från stockholm! Vi har haft det jättemysigt saR och jag! Som sakt orkade jag inte släpa runt på kamran så det finns inga bilder från stockholm tyvär. men vi hade ändå inte haft tid att tänka på att ta nå bilder, vi hade fullt upp med att hinna shoppa så mycket som de gick!! (a)

haha vi försvann ju bakom alla påsar när vi bärderunt på allt dedär! träningsvärk i armarna iaf!! ;)

STOCKHOLM HERE WE COME!!!

NU FAR JAG OCH SAR TILL STOCKHOLM OCH SHOPPAR LOSS!!! WIHOOO!!!
kmr nog tyvär inte orka ta med mej kamran, den är ju rätt stor och tung och det låter inte så frästande att gu runt med den över axeln hela dan... Jaja, ni får nöja er med shoppingbilderna som kmr när jag har kommit hem ;)

Nu går snart tåget, hade bra, ta hand om sundsvall nu när vi är borta! Tusen pussar och kramar ;*

bra dag!

Bra dag! :D Jossi är här och jag ska bara gräva fram nått snyggt ur garderåben och sen ska vi ut och hitta på nå kul, snart är sommarlovet slut, man får ta vara på dagarna!

dålig dag, men bara idag

Alla dagar är inte bra dagar. Har legat i sängen hela dan,
nu åker jag ner till ego och tröstsolar!

dusha sen sova


fredagsmys m. älsk


jobb

Mellan träningarna åkte vi till farmor och farfars nya lägenhet och jobbade. Sista dan vart vi lite less.. Det är väl aldrig fel att ha lite kul? ;)


*tihi*

FIT FOR FIGHT

Vi har haft riktig hårdträning i veckan. Två träningar om dagen = jag är HELT slut!
Om jag ska vara ärlig har jag inte tränat "riktigt" sen typ i julas..
Vi var jätteduktiga och DET ÄR SKÖNT ATT DET ÄR ÖVER!!
Jag har aldrig haft sån träningsverk......

(bild tjuvad från clara)

Clara flyttar ut!

Förlåt för dålig update!

Clara har bott här i veckan! Vi har haft fullt upp och har inte haft tid att blogga! Men nu ska hon iväg på kryssning så nu har hon flyttat ut! Tråkigt men sant. Kul för henne iaf ;) Jag får väl hitta på nå kul jag med!

JAG SKA JU PÅ SHOPPINGWEEKENS TILL STOCKHILM MED SAR OM NÅGRA DAGAR TILL EXEMPEL!!:D


partyparty!

Jag hade lite mini-party för jossi i lördas! Med tårta och ballonger pch serpentiner och allting ;) *tihi*


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA FINASTE UNDERBARASTE JOSSI I HELA VÄRLDEN!!!!!!!!!!

Idag är de bara jossis dag!Jag hade lite kalas för henne i morse men nu är jag hos johan och har inga bilder här så det får komma mera grattis och bilder från idag senare! :)

haha jag älskar dej jossi! Vi har de jämt så bra vi ;) TUSEN GR5ATTISKRAMAR TO YOU!! ;*

Update från Holm

Hej folk :D i'm in HOLM!! Men ikväll ska jag hem igen. Igår solade jag hela dan så nu är jag neger ;) mihi Ikväll ska kmr Johan från rättvik så då ska jag äntligen få träffa han igen, MYS! Aja nu öre slut på bateri på den här så jag ska sluta, synd för er att det inte blir nån bild :) Nu ska vi ner till sjön och elda i bastun, hade jättebra, det har jag:)

nät

Vi la ut nät på kvällen också gick vi ner till sjön och tog upp dom på morgonen efter. Igentligen ska man nog kliva upp sådär omäskligt tidigt och göra det men vi tyckte att det funkade lika bra att ta upp dom klockan 10 ;)



Vi fick massor med fisk och en mussla tillomä! :D


holm

Vi hade en jättemysig dag/kväll i holm i lördas med saRs familj! Sola och bada på dan och sen bastu på kvällen, Underbart! Jag hade så kul så jag glömde bort kameran, men jag tog iaf en fin kvällsbild när solen hade gått ner :)

kontaktanonser

haha jag trodde aldrig man kunde ha så kul när man kolla på kontaktanonser i tidningen! Härregud vad fult det är!
"Jag är en slank trevlig tjej i 40 års åldern. Du får järna ha jobb och bil och vara mellan 43 och 50 år. Jag är lite smått handikappad men det sitter i benen, inte i huvet!"

Shit vad kul vi hade, på nått sätt så började vi, jag, mamma, saR och camille (saRs mamama) att läsa kontaktanonserna i Land (en tidning som farmor och farfar har)x) Jag fattar inte att man vill skämma ut sej sådär, fel att bara gå ut och se om man träffar nån?
 

just nu!

just nu sitter jag med silver shampo i håret och tänkte blogga lite medans det är i. Jag tycker inte att de funkar nå bra alls faktist så jag tänkteprova ha i det ganska länge den här gången och se om de händer nåntnig då :)

iii det rinner ner i pannan och nacken ush vad läskit de känns x)

sar och jag va bort på fläsian idag. också när vi badade så hädde vi i massa inpackning i håret men sen vart de så blasit och kallt så vi inte ville skölja bort de, så vi hade ire hela dan coh nu har vi superduper lent hår!! :'D

Nu ska jag dusha ur shampot, mer bloggning ikväll låvas ja! ;)


RSS 2.0