rööd

jag är så sjukt bränd! Ser ut som en jordgubbe i ansiktet.. de gör så ont x) jag ska nog smörja in mej och sen gå och lägga mej i sängen o sen ringa älsklingsJohan sen sova :) Men blev så trött av all sol idag ;)

Jag tog massa bilder men dom funkar inte o ladda upp så jag vart så less på dom så jag skiter i bild x)

bada

jag åker till Fläsian o badar med jossi, linda o carro nu ja :) vi hörs lite senare! ;*
28 grader, vi kommer dö snart, jorden kommer stekas sönder.

VÅRFEST

NU KOMMER ÄÄÄÄNTLIGEN DOM EFTERLÄNGTADE BILDERNA FRÅN VÅRFESTEN!!!
Bättre sent än aldrig ;)


Tack för en perfekt kväll! (om man bortser från att fötterna protesterade ganska rejält och ploppade fram med massa onödiga blåsor under fötterna så jag inte kunde gå till slut...) Jag kommer verkligen sakna er allihopa!♥

PowerPromenader med min PowerPartner saR

JAG OCH SAR VAR UTE OCH POWERWALKADE I 2 TIMMAR VARJE MÅRRON INNAN FRUKOST!! VI ÄR HELT OTROLIGA, VISST?! 
Man kännde sig så frisk på nått sätt! Det var inte alls jobbigt, bara skönt! Två dagar så var frukosten en timme tidigare så vi gick direkt efter frukosten och man kännde sig som en sombie när vi inte hade varit ute, vi typ läängtade ut! Helt underbart skönt vare, jag tänker fortsatta och gå ut före frukost så ofta ja bara kan!! :o

Springa/jogga är bara självplågeri enligt mig. Jag känner att jag lika järna hade kunnat sätta mej och skära mej.. Men powerwålka är liksom en helt annan grej, det är kul, man får så mycke tid att bara prata dessutom hinner man ju kolla på allting runtomkring och se hur fint de är (a) Självklart hade det aldrig fungerat utan min underbart goa PowerPartner, saR (som är söt och raR)
Hett sommartips från mig: Dra med dig en kompis och starta dagen med en lång och "snärtig" promenad tidigt på morgonen. Du kommer må såå bra och också då har du ju hela långa dagen kvar sen! :D Den här sommarn ska jag verkligen ta vara på, inga långa sova-bort-hela-dagen-mornar här inte!

hehe.. jag tappade bort mina flippflopps, märks det? ;) Inte alls smutsig under fötterna :o

"JAG ÄR FETT MED TJEJ"

Citat: Josef Thelander

Mormor (min privata pansionerade sjuksköterska♥) sa att hon tyckte att jag för mina skavsårs-skadade fötters skull skulle göra mig ett varmt fotbad med saltvatten. Så jag gjorde det och passade på att ha lite fotspa medans jag ändå höll på! Jag är ju ändå tjej, man måste ju få pyssla om sig själv ibland, eller hur? ;)
Det var väldigt välbehövt kan jag ju säga!

TILLBAKA! :D

Hihi nu glömde jag bort igen (a) att säga vars jag är och varför jag inte bloggar alltså :p Nu har jag iaf varit på lögdö och firat midsommar hela veckan, från tisdag kväll tills nu :) Vi har varit awesome!! :D

Vi har kört en totalofixad vecka så det känns inte så kul att lägga ut massa bilder.. det känndes inte så kul att ta nå bilder över huve taget om jag sak va ärlig x) Men lite vart de iaf ;)

Lite gott o blandat lixom ;) GLAD MIDSOMMAR FERESTEN! :D

godiis

Nu ska jag stoppa i mig lite energi innan jag går ut och jobbar igen ;)

målning

Jag bara jobbar och sliter, en riktig målare har jag blivit! ;)


Jag har fått jättemycke färg i håreet! :'( Jag råkar lägga toffsen i färgen hela tiden!! Det är jääättetrassligt och jag kommer sägert få amputera håret!!! :o Också skulle ni sett mitt ansikte igår, det såg ut som att jag hade fått nån sjukdom! x) Jag målar taket på altan också när jag målar precis över mej så droppar det ner i mitt ansikte (a)

FELÅÅÅÅÅÅÅT!!!! JAG HANN INTE SÄGA TILL ATT JAG SKULLE ÅKA UT I SKOGEN O TÄLTA MÄ SAR OCH NÅGRA TILL!! :O

Men det är iaf det jag har gjort nu i några dagar :) Vi har haft det superdupermysigt! Men nu är jag så trött så jag inte orkar stå på benen.. x) Det blev så kallt o sova i tälte så saR och jag gick och la oss i bastun och sov där ist, fullt fräs i brasan vare så ni kan ju gissa om det blev varmt!! Vi fick strippa meromeromeromeromer! ;) Det hann inte bli perfekt varmt förns imorse. Då vare nå idioter som ringde och väckte oss!!!

NU SKA JAG LÄRA ALLA EN VIKTIG GREJ:

VÄCK INTE ELIN NÄR HON SOVER I EN BASTU UTE PÅ EN Ö MITT I SKOGEN!!! HON KOMMER ÄNDÅ INTE HÖRA NÅNTING EFTERSOM ATT HON KOMMER HA LAKT MOBIELN I EN PLASTPÅSE FÖR ATT DEN SKA ÖVERLEVA VILDMARKEN + att hon kommer bli en aning irriterad och sur och arg och basisk och lessen och så...

Nu är jag och mellanlandar i hos saR :D jag kommer hem vid 8 och då ska jag sova I MIN SÄNG♥ så det blir ingen mer bloggning idag troja nog...

Jag kunde tyvär inte ta med mig kamran för den fick inte plats (jag va tvungen o bära allt från hem till stan så jag tog bara mä lätta saker!) så det blir inga bilder :( Ni kan ju kolla på mina andra bilder om de blir panik ;) pussupuss ;*

knäppstare!

Mysigare ställa får ma ja leta efter! Han hade heela sängens alla mysiga ställen att välja på, ändå valde han den DEDÄR?!? Man kan ju undra hur katter fungerar ibland... x)

kvällsfika


Haha dehär fick bli vårat vkällsfik idag ;) Dela på en tårta låter väl inte så va? va, va?!?!


Jossi slant lite med kniven idag när vi höll på att skära sallad...


Vi kom precis hem från akuten.. Jossi tittar på sin hand med gråten i halsen och en tår en tår i ögat:
-jag saknar mina fingrar redan!!! Säger hon.

skolavslutning

Haha jag hade faktsist börjat på med att blogga om skolavslutningen men jag var så trött så jag somnade vid datorn och sen när jag vaknade var jag inte så sugen på att fortsatta så jag gick och la mig ;) Jag gör ett nytt försök nu! 

Börjar med lite bilder:

Alltid en klassisk "spegelbild" innan jag går, det får man inte glömma! ;)

Det har tydligen varit massa diskusioner om att skolavslutningen ska inte får vara "kristen" längre och blablaba! Men jag tycker faktist att det hör till att man är i en kyrka med en präst som pratar på skolavslutningen. Så har det alltid varit och så tycker jag att det ska vara nu med. Det skaaa inte vara kul med skolavslutning! Det hör till att man ska sitta och vänta på att den ska ta slut och tills sommarlovet ska börja.
Anledningen till dom här disksionerna är för invanrarnas skull. Att det är mot vissas religion att vara i kyrkan och att det ska passa för alla. Jag är inte rasistisk eller har emot folk från andra länder på nått sätt alls! Men det här äär fortfarande Sverige, ävon om det är mycke invandrare här så är sverie ett kristet land (även om det är ganska ovanligt att man är religiös idag) och då är det bara så att vissa grejer kan vara lite "småkristna" Man får väl hålla för öronen om det prästen säger inte passar dåå!? Det finns säkert saker i t.ex turkiet som är muslimska också. För tuskiet är ett muslimskt land och de hade nog inte ändrats även om det hade kommit dit svenskar...

Haha nu räcker det med serious-talk, också återgår vi till skolavslutningsbilder ;)


Här är min fina klass! jag saknar er radan!!♥

Efter skolavslutningen så åkte vi hem till mig och firade lite! Vi firade både Clara och mig för att vi har gått ut nian :D Jag blev lite chockad, jag hade verkligen inte räknat med ett sånt firande, med massa presenter och grejer men det vart det och det hade jag veeeeeerkligen ingenting emot ;)

Elins specialare coockies till och med ;)


vårfest

Helo, jag förstår att ni väntar och väntar och tänker : VARFÖR LÄGGER HON ALDRIG UPP BILDERNA FRÅN VÅRFESTEN NÅN GÅÅÅNG?!?!?!?!?!?
men kära vänner, dom kommer dom kommer! Det är bara det att det tar sin lilla tid! Jag har verkligen inte orken att rensa igenom alla dom 800 BILDER som togs på vårfesten just nu!

Men var inte lessna för det! För det finns en perfekt och bra skapelse här på jorden som heter JosefinE Fällman som la ut DEN HÄR fina "smakprovsbilden" På mej, hon och maja på fb. Den togs innan vi gick :)

Haha jag tycker jag ser lite skeptisk ut.. ;)

sidsjön

Här kommer det massor med bilder från kvällen! Det var varit underbart mysigt och det blev en del bilder! ;)


Jag vart sååå avis på dom som hade badklader! Det såg såååå skönt och härligt ut!!

Det blev jag jossi och linda som fick stå för underhållningen, riktigt bra om jag får säga det själv! ;) haha

haha ibland får man ju lov o bjuda på sig själv lite också ;)  haha inte bara andra, (haha säg till om jag ska ta bort nåt ;))

Iiii va har haft de jäättemysit!


somrigt kvällsfika


superdupergott!!

snabbis till birsta!

Jag och mamma kännde för att åka till birsta så det gjorde vi :D synd bara att de var 45 min tills som stängde när vi åkte.. *hehe* Shit vilken planering!!!
Jag köpte iaf lite nödvändigheter, hårsnoddar och en mascara :) Jag tänkte att jag skulle prova en ny, hoppas att den är bra!

onsdags-mys

Va på stan en stund mä jossi idag, vi gick mest runt o kikade också tog vi en glass i solen :) Börjar bli lite stressad eftersom att jag inte har hunnit hitta nån klänning till skolavslutningen än!
Jag fick med mig det här hem nu iaf :)

Lösögonfransar till avslutningsfesten imorn

Vanligt linne från hm, tyckte färgen va så mysig :) lite dålig bild bara..

Hamnen

Hihi här kommer lite mysbiler från i fredas när jag och Claris cyklade till hamnen :) Haha vi är så snygga! Håll med eller DÖ!


Vi hittade två hjälp-fotografer som hjälpte oss med fotograferingen. Dom fick följa med oss på våra cykeläventyr resten av kvällen, de va jättetrevlit ;)  

VET NI! JAG RINGDE POLISEN!!!! WAAAAOOOWW!! Riktiga polisen, 112!! 

de va sååå coolt! Fast de va bara att ringa som va coolt, de andra va inte så coolt..
De va såhär, Clara och jag skulle cykla ner för en aaas brant backe i Haga, aa också när vi hade gjort de så kom de är jättefull gammal gubbe utan tänder (en såndär riktig uteliggare nivet) i full fart, han bromsade ingenting alls, bara körde på! Ni kan ju tänka er hur vingligt de va med tänke på att han inte ens kunde gå rakt, tänk då cykla... Det gick inge vidare! Först ramla han och slog huve jättehårt i marken, sen cykla han vidare och ramla igen och då låg han kvar ganska länge och vi bah: SHIIIIT!! så vi gick fram till han och fråga hur de gick och sa åt han att lägga ifrån sej cykeln och gå istället men inte lyssnade han på oss heller! han reste sig och cyklade vidare också dåså cykla han ut på vägen och sen ut på A4an!! Då ringde vi polisen! Vi tänkte, han ramla hela tiden, han hade nyss slagi huvet jättehårt och nu va han ute och vinglade på vägen, tänk om han hade blivi överkörd!!  


bullbak

Clara och jag har precis gjort en väldigt viktig upptäckt i våra liv. Vi har upptäckt att vi har otroliga bull-baks-talanger! Inte för att skryta men vi kommer att komma långt på detta. Godare bullar har jag aldrig ätit i hela mitt liv, jag överdriver INTE!

Vi tar järna emot beställningar om det är nån som är intresserad! ;)

mys på taket med saR ;*


ja tro nog ja kommer flytta upp på taket nu till sommarn, de är sååå mysit däruppe (a) lite besvärligt när de regnar kanske, men ändå! Karlsson på taket fixare ju så vrf skulle inte jag?! ;)

sool

Gissa om vi tänker lägga osss på taket och sola NU?

JAAAAAAA DE TÄNKER VII!!!!! :D shit vi kommer bli kolsvarta idag! Inte ett moln på himlen ;) WIIIHOOO!

Cruising

helo bloggen! :D
Nu har vi precis kommi hem! Det blev cruising för mig och jossi ikväll :) Vi hade inget annat planerat så vi tänkte: varför inte?!?! ;D
Haha vi hade de iaf jättemys, träffa mycke folk också :) Lite kallt nu på slute bara..

WANNA HAVE, WANNA HAVE, WANNA HAVE!!!!! (läs samma som du hade läst "wanna be!!!!)
seriöst! Det första jag ska köpa när jag blir rik är en sån där bil! RÅSAAAAAAA! :'D


stan

Vi lessnade på stan så vi gick och köpte lite fika och satte oss i gräset ;)


RSS 2.0