promenad med älskling

Johan och jag hade bara legat inne hela dagen och ätit gårdagens godis så vi kännde att vi behöve komma ut lite! Vi tog en mysig promenad i höstvädret, jag tog med mej kamran och fotade lite också. Synd bara att solen hade hunnit gått ner innan vi kom ut..


kebab(L)

Va ut och tag en kebab med JossiPossiPäronPungSketINävenOchStoppaIMun :)
Haha bjuder på lite snygga bilder;)
tack för maten Lotta ^^

Missad shopping!

Jag har inte bloggat på jättelänge, jag vet! Som omväxling har har ingen ursäkt, jag vet inte varför jag inte har bloggat, har haft gossipgirl annat för mej helt enkelt!
Här kommer lite shopping som jag inte har lakt upp eftersom aa.. som jag sa!

Halsduk Gina Tricot 99:-
Lite smink HM

Topp från Gina tricot 149:- Som fick bli en del av gårdagens outfit!
Har också köpt en ny jacka, bild på den kommer!


Försov mig. Igen.

Jag försov mej idag. Igen. Jag börjar bli lite less på min väckarklocka nu. SOM ALDRIG RINGER!!!
Fast Idag var det ganska tur för, det var bara några som skulle göra ett prov (inte jag) sen var det "sitta-och-roa-sej-själv-tid" fram till klockan 13.00 och roa mej kan jag ju lika järna göra hemma!
Passar på att lägga ut några bilder från häljen. Det kommer fler, I promise!

Internet is back and so am I

Jag har nyss varit och cheerat och tänkte precis hoppa in i dushen. Det har varit en tröttsam dag så jag lägger mej tidigt. Jag har en liten deppig, jag-önskar-jag-var-kille-vecka om ni förstår vad jag menar. USH, sen när det går ut över andra också!
Vad tänkte gud när han skapade kvinnan?

Nu ska jag gå och ställa mej i spegeln och säga: Jag är vacker. Och hoppas på att jag är ännu vackrare imorn. Gonatt

Inget internet.

Dålig update, i know! Vi har inget internet hemma, that's why. Jag bloggar så fort jag har internet, då blir det massor med bilder från Claras och min fotodag! Spännande va?;)

Stenmark. Vilken stjärna!

Nu tänkte jag och saR gå och sova. Men först bjuder vi på våran dåliga humor ;)
Haha vi har skrattat så tårarna rann! Så jävla bra. Stenmark. Vilken stjärna!
xoxo gossip girls

På gold's

Sitter på gold och väntar på att få sluta. Jag kna inte va med på idrotten eftersom att jag har varit sjuk :/ Dessutom har jag jätteont i foten så jag knappt kan gå :o
Efter skolan ska jag träffa Johan så ska vi gå och ta en fika nånstans, det blir mys♥
Sen åker jag till birsta med jossipossi! Jag ska försoka hålla i pengarna den här månaden så dom iaf räcker haalva ;) Det blir ingen stocrshopping iaf!
Hörs senare bitches!:*

Utan håret känner jag mej Naken, rädd och exposed!

Slängde på mej uggsen efter skolan och gick ut en sväng med dejsi medans jag vänta på att Johan skulle komma.
En mysig liten höstpromenad bland löven!

miss it already

Mamma hjälpte mej att ta ut mitt hår idag! Jag saknar det redan!!! Men det gick tyvärr inte att ha i längre, de hade växt ut för långt och blev bara tovigt. Ush, mitt hår känns som nått tunnt, risigt äkligt bläää just nu. Ska gå och dusha och hoppas på att det blir bättre.
MED:                                                                                           UTAN:

Ser inte ut att vara nån större skillnad på bilden. Men det är det. Jag lovar! Tänk er att ni delar på håret i tre delar och sen tar bort 2 av dom, en kvar. Det känns ganska fjuppigt...

Det ser mycket frächare ut utan, det känns ju skönt. Men det kan ju också bero på att jag inte hade fixat håret alls innan. Jag dushade imorse sen har jag bara legat och gnuggat i sängen hela dag. Det var jätterisigt.
Jag kommer fortsätta använda det vid speciella tillfällen då jag vill va extra fin, elr om jag bara känner för det nån dag:)


Gossip girl - I'm in love♥


food for sick people

Det här får bli min lunch. Våfflor. gott!:)

Sjuk som tusan!

Vispar ihop lite varn hallonkräm på påse och går och läggger mej igen. (älskar klumparna!!)

You are everything


För att de gör ont elr bara för att det är gott?

Det gör så ont att jag inte ens kan äta! Jag vet att jag bara har mej själv att skylla.

i get natural

Jag måste ta ut mitt löshår snart, det har växt ut jättelångt så det är svårare att täcka.. Jag kommer fortfarande ha det när jag ska vara extra fin ;) Det är ju inte jättestor skillnad på längden men det kommer ju bli mycke tunnare när jag tar ut de :(
En bild på mej utan löshår :)

Svar på kommentar.

Jag gör igentligen inte så mycket med det:) Jag har ju löshåret som gör att håret får volym. Annars tupperar jag de bara litegran,
även om jag vet att de försvinner såfort jag kommer utanför dörrn ^^

Mensbarn!

Tjejer! Nivet att alla vixna tjatar om att det är viktigt för "kvinnor" att äta mycket järn eftersom att vi förlorar så mycket en gång i månaden.. Men hur gott är de då? leverpasej och blodpudding... BLÄÄÄ!!
HÄR ÄR LÖSNINGEN:

Supergoda brustabletter som smakar svarta vinbär med "exta tillskott av järn! Finns på apoteket!

Dumma mej.

Ush vad dum jag är! Det funkade inte så bra som jag trodde att "SVETTAS UT SJUKAN UR KROPPEN" Nu mår jag hundra ggr sämre, det gör så ont i halsen att jag nästan inte får fram ett ljuuud! STCKARS MEJ:(
Jag lyckades iallafall ta mej upp ur sängen och pallra mej iväg till skolan, så nu sitter jag här och pluggar matte med Hanna:)

Beauty Autumn

Här är bilderna från igår. Bara bilder på mej eftersom att jag inte vet vilka bilder saR ville ha.
Jag älskar alla höstfärjer! Synd att det är så brutalt kallt bara..


Sneak Peak

SaR och jag har haft en liten höst fotografering idag, här kmr lite smakprov. Jag lägger ut mer bilder senare, så håll utkik!
Ikväll blir det mys med brudarna♥

Fis Herman och Ipren♥

Jag känner mej dödssjuk! Men jag tänker köra tills jag stupar, jag är ingen possi! Spinning idag på idrotten, ego med saR efter skolan mera ego på lörda morgon. JAG TRÄNAR MEJ FRISK, SVETTAS UT SJUKAN UR KROPPEN!och lever på fis herman och ipren.
GO ELIN GO GO ELIN!!!

De va inte tänkt

Vart inte jättemycke bloggning idag heller! jag som va så duktig igår.. Kan säga att jag tog en bloggfri dag! De va inte tänkt men, så vart de! Jag har varit med johan idag också satt, NO TIME FOR MY BLOGG! (n) Nu ska jag sova, ska bara prata en sväng med johan först, säga gonatt ^^
En triljard bilder på mej från idag på engelskan, kunde inte välja^^ De va ingen som märkte att en bild kom två ggr!

Spanskaprov imorn. FML.


Imorn är de Torsda med Pannkakor!!!

Kom just hem från cheer-träningen, kan ni förstå hur kul det är? Lära sig nytt. Svårare och svårare. Utväcklas. Bli bättre. Så jävla kul. (sit up sit up, inte svära!) I love it. Idag var jag dock inte världens gladaste och mest träningssugna person idag. Jag hade inte hunnit få i mig nån mat, det var därför. Magen hade kurrat minst en timme, jag satt och kände doften av mat. Isåg att jag inte skulle hinna äta, blev tokig! Haha , men that's life! Jag fick äta när jag kom hem ist ;)

Höst.

Var ute och höst-fotade lite. Hade lite tur och fick med mig Mr. Jones ut!

Idiot.

Måste väl va bland de drygaste som nånsin uppfunnits. Diskamaskinen. Vilken idiot!
KAN DEN LÄRA SEJ ATT PLOCKA UR SEJ SJÄLV?!

we love boys in cars

Kom nyss hem från skolan. Nu ska jag slänga i mej nått ätbart och sen dra ivär på träning, det blir mycke träning den här veckan. Träningsvecka!
Nån som vet var "takort-knappen" finns på ManyCam? Lite jobbigt att printscreena ^^

Inga sms!

Bara så alla vet så jag jag inga sms/pengar på mobilen! Så ifall jag inte svarar så betyder de inte att jag hatar er, just so you know liksom ;)

Gonatt;*

plugg plugg plugg

Johan och jag lyxade till pluggingen lite med varma bananer med choklad! Sjukt gott.

Klockan ringde inte.

Tooookförsov mig idag! vaknade en timme efter att vi hade börjat! (y) Märkte också hur blek jag börjar bli, MÅSTE SOLA!! saR, freda?!?! Nu har jag en enorm håltimme, 11.45 - 14.00, yey!
Tur att ja ska träffa johan efter skolan iaf, så kanske slutet av dan blir bra iaf;)

Mera träning!

Kom just hem från mera träning, den här gånger var de cheerleading;) Vi hade ingen tränare idag men de gick faktist bra ändå, vi är så duktiga! :'D
Jag läntar ihjäl mig tills vi får våra cheerkläder och skor och grejer! Vi kmr bli såååå snygga ;*

EGO - blir biff.

Har nyss komme hem från ego, har varit och tränat lite;) känns jätteskönt! Det är så kul när man märker att man blir bättre och bättre, det är jättestor skillnad från när vi började för båra nå vecker sen!
Såklart så hade jag glömt plånboken med kortet hemma! Men de gick bra ändå, dom kännde igen mej;)
Lite pinsamt att det var samma tant som stog där idag som skällde på mej när jag hade glömt plånboken i solariet.. ^^

Cheerleading --> inga naglar

Det finns ett litet minus med cheerleading och det är att man inte få ha nå naglar:( Inga naglar ALLS får man ha, dom får inte synas om man kollar från handflats-hållet.. Det är jätteviktigt för att man inte ska göra illa varandra när vi lyfter osv. Våran tränare berätttade en grej om in tjej som hade fått in fingret innanför ögonlovket på den som blev lyft, om hon hade haft naglar då sa hade toppen (hon som blir lyft) varit blind.
Just nu sitter jag och filar ner dom, det är så sorgligt.
Man får passa på att ha dina naglar på sommarn ist;)

..den ene, han var blind..

Jag har varit otroligt trött hela dan, vi gick och la oss vid halv 6 igår och vaknade av att de var sjuukt varmt i sängen och det va asljust i mitt rum klockan 10... LYCKAT! Aja, jag tänkte iaf gå och sova nu så jag är pigg imorn då jag är ledig! :D Tänkte passa på att springa ner och träna lite då!
Godnatt, puss:*

MovieNight Med Brudarna!

Filmkväll med brudarna igår, de va galet kul! Haha det vart inte så mycke film om man säger så... ;) Vi flamsade runt så hela gatan hörde! TACK FÖR EN GRYM KVÄLL TJEJER! :*
haha vi blev typ 3 igen, sjukt kul hade vi iaf! Bjuder på lite småpinsamma bilder, dehär kanske är bilder som man hälst inte visar för hela världen, men, VEM BRYR SEJ? x)

STJÄRNFALL!

OMG hoppas att ingen missade stjärnfallen!! kl 23.00 vare nå smartisar som hade räkna ut att de skulle vara massa stjärnfall!!
OCH VI SÅG FLERA STYCKEN!! :D:D DE VA ASFRÄNT!!!
Hihi mina sötisbrudar som står och kikar ;)

Subwaykakor

Jag och johan provade att görasubwaykakor igår. Dom vart inte preciiis som subway kakor men dom vart asgoda och sega ändå!

Receptet:

ca. 15 kakor, det beror på hur stora man gör dom.

5 dl Mjöl
½ tsk bikarbonat
½ tsk salt
150 g smör
2.5 dl farinsocker
2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
1 äggula
3-4 dl hackad choklad
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål och ställ åt sidan. Rör ihop smält smör, farinsocker, bikarbonat och socker  i en annan skål. Häll i vaniljsocker, ägg och äggula och vispa ihop så det blir lite lätt och fluffigt.
Tillsätt mölblandningen och rör ihop, rör inte för länge.
Blanda i den hackade chokladen.
Lägg kakdegen i smä högar på en plåt med bakblåtspapper. Det bör få plats 4-6 kakor på en plåt, sprid ut ordentligt.
Grädda kakorna 15 min tills kakorna har fått lite färg, (det räckte med 10, då blir dom segare också!)
Låt dom svalna och flytta dom sedan till ett galler elr nått :)

ska vi slåss?

Har just haft matte, kännde att jag nog ligger lite efter.. FÅR JOBBA PÅ DE! Ska träna med saR efter skolan, känns skönt! Sen kmr mysJohan till mej! Hoppas på att vi kan baka cockies men jag vet inte hur sugen han va..
Vart ett rörigt inlägg, men TRORU JA BRYME?! hihi^^

hahahah, SÅ SANT!


godnatt♥

Hoppar in en väng i dushen, sen ska jag lägga mej jag också! kissbye;*

kvällsisfika♥

Frida gick för nå sekunder sen, hon följde med hit efter träningen för att slippa stå på navet och frysa! Nu sitter jag och kvällsfikar, mums!

subway in my ♥


Case

haha jag älskar våran stora insats! Fatta att vi gick runt med en stor vägg på stan! VI SKA VINNA!!!!
(sista bilden är INTE seriös och är INTE vårat bidrag, till alla brunetter som inte fattade det, blondiner ÄR smarta!!!)

in school

Haha lite random bilder, men! puss på er tjejer:*

Food is the shit!

johan är här och vi har precis kockat ihop middan!
Seriöst, mat är så sjukt gott! Alltid dagens höjdpunkt^^

Don't cry because it's over. Smile because it happend.

Har nyss börjat och jag känner mej mycke piggare idag! Tränade hela dan igår som sakt, jag kan inte räta ut ena armen och benet, haha jag vet inte vad vi gjorde igår! Jag tror de va på cheereadingen när vi skulle slita sönder varan! Aja, det går säkert över!;)
haha snyggaste bidlen!

GRATTIIIIIISS ÄLSKLINGSPUUUUSSS!!!!!!!!!

HUNDRAMILJARDER GRATTIS PÅ FÖDELSEDAN MIN ÄLSKADE ÄLSKLINGSCLARIS!!!! HOPPAS ATT DU HAR HAFT VÄRLDEN BÄSTA UNDERBARASTE DAG! för de är du värd! ;)
Du är världens finaste, härligaste, underbarste, bästa, roligaste, perfektaste, pussigaste och sötaste i heeela världen! Jag trivs så bra med dej! Du vet alltid vad man ska göra, har jag nått proplem så vet jag att du kan lösa de! Vi har alltid kul tillsammans, clara! Hittar alltid på nå tok;) Hihi jag älskar att tänka på allt vi har gjort! Vad hade jag gjort utan dej?
Clara jag älskar dej mest av allt! Du är min bara min älsklingspuss!

Godnatt

Jag går upp och äter (dricker?) Lite soppa, hoppar in i dushen sen går jag och sover, puss!

Hemma...

Hemma från dagens träningspass. Hela kroppen värker! kmr ha träningsvärk överallt imorn, också tror jag att jag har stäckt ryggen... Ikväll blir det till att lägga sig tidigt! Har sovit dåligt hela häljen, sen somna jag sent igår också! Jag somnade seriöst sittande med händerna på tanjentbordet idag! ops..^^

Måndag igen.

Måndagstrött! Trodde aldrig jag skulle lyckas ta mig upp ur sängen imorse! Nu sitter jag och väntar på wicky så vi kan gå och äta. Sen kmr saR, vi ska träna bort lite skit från HÄLJEN (som det igentligen stavas!!) Det blev en del.. INTE BRA! får skärpa mig, snart kmr jag ju rulla fram! ^^ fast det kmr väl hela sverige utom kissie göra om nå år..?
Kanske ska ta ett pass Zumba igen, var helt slut efter i måndags!!

Häljen

Förlåt för dålig update i häljen! Vi blev kvar hon clararas kompiasar igår och sen åkte vi direkt därifrån på släktmiddag
(FÖR ATT CLARA FYLLER ÅR IMRON!!!!)
så jag har haft FULL UPP! Men de har varit najjs!
Det börjar bli sent, ska sova så jag inte blir död imorn!
Bild från imorse hos Cajsa, tagen från claras blogg:) GOD FRUKOST:*

Vill inte prata om de..

Jossi och jag försöökte förja mitt hår igår, SYND BARA ATT FÄRJEN SÖÖG! De vart ingen skillnad!! Haha man kanske får skylla sig sjig själv. Pappa kanske har rätt när han jämt säger, billigt=skit


INGEN BILD!

Pussis!;*

Ikväll ska jag äntligen få träffa Min pussisClaris igen! De suger att vi inte dansar
tillsammans längre, VI TRÄFFAS JU ALDRIG!!! de va en hel vecka sen sist :(
MEN IKVÄLL HÄNDER DET! Först ska vi göra massa saker
och sen ska vi göra andra saker, asabajsanajs!:D

Fredas fet mys

Lite fredags fet mys med jossi! Fett gott och FETT efterlängtat!

Let's go undercover.. (nått jossi har på järnan?)

Haha jossi har just färjat mitt hår och nu sitter vi och nu medans vi väntar på att färjen värkar så läste vi på paketet och hittade en sjuukt rolig sida, haha komiskt att man kan ha så KUL åt nått så fult!
Man "hittar sin look".. Det hjälpte ju nå enormt!

RSS 2.0