Gossip Girl och förhoppnignsvis godnatt...

Nu tänkte jag sätta på ett avsnitt av Gossip Girl. Känner jag mig själv rätt så kommer jag inte kunna låta bli att sätta på ett till och ett till och ett till så jag antar att det är lika bra att säga att jag kommer sitta uppe hela natten fast jag ska upp och fara till holm tidigt imorn! ;) 
 
Jag ser faktist fram emot morgondagen! saR's familj kommer över till holm och jag har en kännsla att det kommer bli skitmysigt! Ska dessutom bli KÖNG stt träffa saR igen! Det var alldeles för länge sen!

Godnatt gott folk! :)♥


Altan-makeover!

Jag har glömt att berätta om våran altan-makeover! Det är jättemysigt där nu! Man kan ligga där ute i flera timmar! Det är bland annat dehär taket som jag har målat i sommar :)


rea på gina

Jag va på stan idag med älskling och myste. Först träffa vi hela familjen nylander för dom skulle fixa massa grejer på banken sen bjöd Gittan på mjukglass i solen♥

När johan hade åkt, han skulle mä nån kompis, så rååkade jag på vägen hem hamna på Gina som bara rååkade ha världsmycke rea! Det började bubbla i hela mej. Röda skylltar överallt! 19:- 29:- 49:- 99:- Gaaaaaaaah!!!! Lycklig och galen sprang jag runt fram och tillbaka och:

-Jag älskar mej själv, jag älskar mej själv, jag älskar mej själv, jag älskar mej själv!!! :D:D:D:D:D

(Jag vet inte, det är nånting jag får för mej ibland när jag blir välldigt glad/lycklig/underbart humör, jag vet inte hur jag ska få ut alla kännslorna och då är det alltid dom orden som kommer)

Som tur var så pratade jag mer saR i telefån och hon lyckdes hejda mej. Vi ska ha en shopping-dag på sönda och då sa hon åt mej att jag skulle spara tills på sönda, sen åker ju vi till stockholm snart också!! ;)



Resten tar vi på sönda, elr hur saR!? ;)


Västbyn

Clara och jag har ju våran årliga tradition där vi tältar i västbyn. I år hoppade vi över tältet och sov under bar himmel på stranden istället. Det va jättemysigt!

haha vi är inga rutinerade tältare precis med tanke på att vi tog med oss så mycket som det bara gick att få in i bilen.. *blink*

Passade på att måla naglarna också hihi (a)


Morgon: Vi vaknade första gången vid halv 5. Då kokade vi lite nudlar, läste lite dassbok och pratade lite medans vi kollade på när solen gick upp :') Sen somnade vi igen vid 7 och sov till halv 11. Då vaknade jag med solen steknde över mig och 15 myggbett i ansiktet! Inklusive ett under ögat som dessutom svällde upp -.-' KUl...KUL...KUL!!!


High Chaparral

På vägen ner till småland så gick vi på High ChaparralDet va jättecoolt! Folk levde sig verkligen inte och allting såg verkligen ut osm vilda vestern! Och jag tog massa massa bilder ;)


Vi var på en skitfrän teater! Dom sköt varan och rullade ner från taken rakt ner i backen, också sprängdes de i husen och de var verkligen ascoolt!
I slutet på teatern så berättade dom att dom jobbade mycket med stunt också var det en kille som föll från 12 METER!! Jag trodde att jag skulle döö!! iaf att han skulle dö.. x) (men de gjorde han inte. Kånstit nog!!)


HEJ BLOGGEEEN!!

heeej bloggen nu var de riktitgt länge sen!! Jag åkte direkt till Holm när jag hade kommi hem från Småland och efter de har jag inte hunnit blogga MEN NU!!! :D

Jag har så mycket att berätta! men jag vet att man det är bilderna som är roligast i en blogg (tkr jag iaf!) så jag tänker inte skriva en mils lång text (även om jag hade kunna gjort de) Jag hade det iaf sjuuukt mysigt i Småland! Verkligen! Och holm har också varit jättehärligt :) Det kommer bilder!
                                                     

smålannnd

jag är i småland med min älsklingsjohan nu den här veckan så jag kan inte blogga nu bara så ni vet :D Men när jag kommer så kmr blir de mycke bloggning;) Puss puss, ha de bra! Det har jag iaf :D

SUNDSVALL HERE WE COME!

gossipgirl hela vägen, dehär blir kanon! :D

skitgo efterrätt

♥ Blandade bär så mycke man vill
♥ 1 dl grädde
♥ 100g vit choklad

(det är lika bra att göra dubbelsats på en gång för det var sjuukt gott!)

Häll grädden i en kastrull och smält chokladen i grädden. (Igentligen skulle man hälla i 1msk potatismjöl utspätt men 2msk vatten men de behövdes inte) Häll sen såsen över bären :)


förfrisknings snapps

Jossi och jag har fått en fruktansvärd förskylnings-attack! Ögena och näsan bara rinner och rinner.. Nu har mamma Lotta kurat ihop en "förfriskningsnapps" så nu kommer vi bli friska snabbt som blixten! ;) AWESOME :D

Men gott vare inte! Pressad citron.. mums... x)


gossip girl

Nu kör jag och jossi igång med nästa serie, den här gången blir det gossip girl! Första avsnittet nu :D

bad hair day!

JAG HAR VÄÄÄRLDENS DÅLIGASTE HÅRDAG!!!!! DET FINNS INGEN PLATTÅNG HÄR OCH MITT HÅR GÖR INTE SOM JAG SÄGER!!!!!!!

Vi kännde att stugan inte va vårt ställe att vara på så vi far tillbaka till stan idag och kör lite mera shopping ;)


solsidan!

Nu har vi sett klart på alla avsnitt från SOLSIDAN! den är så sjuuukt bra! Man viker ju sej av skratt! Jag såg några avsnitt då och då förut när det gick på teven men allting blev så mycke roligare när man hade följt med ända från början och hade sett allting som hänt innan!


Min favorit är helt klart Mickan!! ;)

bada bada bada!

nu sticker ner till sjön och tar ett kvällsdopp! vattnet kokar ju där nere! gud vad skönt! ;)

båtfiske



Dum som jag är så prata ja i telefån samtidigt som ja kastade... rakt inte i vassen! Jag pratade klart sen fick vi ro in i vassen och försöka få loss draget. Det var de äkligaste jag har sett i hela mitt liv! både jag och jossi fick paniik! Jossi blev handligs förlamad och satt sig ner med händerna för ögena och jag började hoppa runt och skrika. Blundade dock hela tiden! Det var jäättedjup där vi va så sjögräsen va jättelånga. Sjögräsen var dessutom täckt med enormt feta slemlager! Vattnet såg ut som köttsoppa och i dedär simmade de FUUULLT med fiskar! Tänk er! där satt vi med sjögräs högt över huvet och bara skrek! Efter ett lång tag fick jag, som inte var hanligsförlamad till skillnad från vissa andra... ta tag i saken och slita och dra i linan för att få upp de där jävla draget! Jag väste till jossi:
-Den lossna, den lossna sen lossna, ÅÅÅÅÅK!!!!!!
Jossi hade dock inte hört att den hade lossna och fick damp på mej:
-MEN VAFAAN! JAG KAN JU FÖR FAAN INTE RO NU!!! GÖÖÖÖÖR NÅNTING!!!!
jag ba titta på na...
- HAHA JAHAAA FICK DU LOSS DEN, MEN DÅ ÅKER VI! DU FÅR RO!
Klantiga jossi for upp och stressad som hon var så SLÄPPTE hon åran så den for RAKT UT I VATTNET!!! hon märkte de inte eftersom att hon hade återgått till sin position med ansiktet i händerna.
jag fick trassla ut ett av spöna och försöka kasta och träffa åran.. de gick ju sådär men efter ett tag fick iaf sag på den och kunde ro tillbaka ut på sjön. Lite äklit vare med ena åran full med köttsoppa men de fick gå. 
Ingen mer vass får vår del, vi fortsatte fisket mitt på sjön.....

fishing

Lite bilder från igår när jossi och jag va nere vid bryggan pch fiskade. Det gick inge vidare men ikväll tänkte vi satsa lite större och åka ut med båten ;)


powerrunda runt sjön

Kom precis tillbaka från en 2 timmars power-promenad runt sjön! Riktigt skönt var de!

haha snyggast! :D


målat!

Fick lite extrajobb ;) Vi målade dom här söta små stolarna! fint va? :D och kolla vilka proffsiga målardressar vi hitta också :D

FÖRE:


EFTER:

 


natti :D



här sover vi ;) gonatt, pusspuss :*

uppdrag : hämta sko

Okej såhär vare, jag och jossi tänkte gå ner på bryggan och i farten så slängde jag på mej att par foppatoffler som inte va mina. Jag satt på bryggan och jossi tog kort på mej men jossi sa att hon tyckte att skorna förstörde hela bilden!

så jag tog av dom och la dom bakom mej..

(MYCKE BÄTTRE, VISST?!) tyvääääär så blåste det väälldigt mycke så en av skorna blåste ner i vaattneeeeet!! :O

Jag fick ta tag i saken. Vi hittade en väldigt lång hov som vi tänkte kunde bli ett bra redskap! Toppen!
Upp med byxbenen och ut i vattnet (det hade ju kanske varit trevligare om jag inte hade frusit så förbannat...)


Skon låg såklart i den fruktansvärt äkliga vassen full med stora äkliga
gammlejäddor! Men jag fick fram den till slut iaf ;)

hopp

körde stenhård cheer-träning på stutsmattan! Lite spenst på dom där hoppas så blir de perfekta cheerleaders av oss till hösten ;)



övik city

Hiihihihiih nu är jossi och jag i öviiik! :D Vi tog bussen från sundsvall vid 12, kom fram vid halv 3 sen va vi kvar i övik city och shoppade lite! ;) Jag orkar inte visa vad jag shoppade just nu, grejerna ligger i ett annat litet hus (som vi sover i) och nu sitter vi i storstugan :) (jag är inte lat IGENTLIGEN)

bilder från idag :)


gormargon!

Just nu sitter jag i min råsa lurviga morgonrock och myser och väntar på johan ;) Jag funderar på om jag ska gå ut och sätta mej i solen och försöka få lite färg sålänge! :)

kalaas :D

Jossi hade lite överskningskalas för mej innan vi skulle cykla till fläsian o bada! Jag skulle komma upp till henne innan och sen skulle vi åka därifrån och när jag kom fram så stog hon där och sjöng med jäääättefin tårta till mej (a) Hur gullig får man vaa?!?! :o
Också fick jag massa presenter också! :D jättesnygga örhängen, fotlänk (som jag dessutom hade funderat på att jag skulle köpa typ samma dag!)
Haha dom vita grejerna på mina fötter är färg, för er som undrade ;)

Och en jätterolig tårtspade som vi använde till tårtan! :D Det blir perfekta bitar, man blir alltid gift (man får alltså alltid stående bitar) också lyfter man inte tårtbiten underifrån utan man klämmer åt och lyfter den från sidan, ascoolt!! :D 

ingen gatufest idaag

solsidan+godis+jossi = jag mår fittilla i magen = För mycker av det goda!


sommarfika


bränna-rumpfett-runda

Jag och Jossi tog en bränna-rumpfett-runda ;) Från mej, till sidsjön, runt sidsjön och sen hem :) Känndes riktigt bra! Desidog fick  följa mä hon åh :)
Jag har inte riktigt lyckats hålla min och saRs standard: Två timmar varje dag innan frukost så bra som jag hade tänkt.. Men jag har lyckats kommit ut två gånger iaf ;)


gatufest

Man känner sej ju lite mobbad som inte är på gatufesten ikväll! Haha de va fetkul igår, knölade oss längst fram och stog och skrek som galningar på Jason Derulo! Precis som det ska va. Men jag är ändå ganska glad att jag inte ska dit varje dag. Får erkänna att jag hade blivit lite less, även om det hade varit roligt! Jag ska dit på lördag iaf :D



nyss vari o bada

Kom nyss hem från Fläsian, jag var där och sola och bada med my friend JossiPossi :) Jättemysigt. Jag råkade somna i solen och sov i en kalvtimme, kul kompis! Haha jag hade just sakt att jag nog antagligen inte skulle somna... Ibland blir det inte alltid som man tänker ;)

chokladbollar med älskling

Bakade chokladbollar med johanpohan! Dom vart goda men de gick typ inte o rulla dom, man fick "klämma" dom.. x) Aja gott iaf :D


färjat håret!

Nu har jag äntligen fått min fula utväxt bortfärjad! :D Det var min personliga frisör Clara som gjorde jobbet ;) Jättebra vart det. Nu skaja bara silverShampooa bort de gula ;)

Tack för hjäplen Clara! ♥  Tyvär så har jag ingen "förebild" Men ni har ju hela bloggen full ;)


mera shopping (a)

Va på stan m Linda o Febe Ida, De vart bara en snabbis men de va mysit ändå (a) Jag och Linda hittade våran stora kärlek på Gina! bara 50.- Dettsuom! Helt kär, kommer ha på mej den resten av livet!

De va INTE så att vi cyklade hem från stan i dom för att vi frös elt nått sånt om ni trodde de! Såg ni nå råsa grisar på vägen så var det INTE vi!!!! Tihi (a)


filmkväll med älsklingarna

Hade filmkväll igår med Jossipossi och Claris. Vi såg på Water for elephants och jag ÄLSKADE den! Jättemysig film som jag verkligen rekomenderar. Jag älskar både Reese Witherspoon och Robban ;)

Och ben & Jerry's såklart (a)



ringar

Köpte massor med ringar också! Värdens kap, 7 ringar för 130 kr! älskar dom♥


tacobar

Shiit Tacobar är verkligen mitt favoritställe när det gäller mat! Det är så galet gott :o är så glad att det har kommi till stan nu också (a)

snatta bilderna från claris (a)

shopping

Va på birsta m Clara och kom in i mitt shopping läge! Wihoo :D Rea överallt dessutom! Men nu har jag brännt alla mina pengar, bokstavligen! 0.76 på kortet hehe (a)

Tack för en galen dag älsklingspuss ;*

myskväll mä claris (a)

Ja och clara myste till det lite igår kväll med chokla o äpple som vi satt o smaskade på medans vi såg på meangirls (a)

Hihi vi har det alltid så mysigt vi min lilla älsklingspuss ;*

Robin Hood

Igår var jag på Teater på norra berget med familjen :) Jättemysigt var de! Jag älskar att gå på teater, det är nånting som jag altid har gjort. Det blir liksom lättare att leva sig in i det.
Allting var ashäftigt, med hästar som galoperade förbi och grejer ;) Oooh shiiiet!!

RSS 2.0