Hamnen

Hihi här kommer lite mysbiler från i fredas när jag och Claris cyklade till hamnen :) Haha vi är så snygga! Håll med eller DÖ!


Vi hittade två hjälp-fotografer som hjälpte oss med fotograferingen. Dom fick följa med oss på våra cykeläventyr resten av kvällen, de va jättetrevlit ;)  

VET NI! JAG RINGDE POLISEN!!!! WAAAAOOOWW!! Riktiga polisen, 112!! 

de va sååå coolt! Fast de va bara att ringa som va coolt, de andra va inte så coolt..
De va såhär, Clara och jag skulle cykla ner för en aaas brant backe i Haga, aa också när vi hade gjort de så kom de är jättefull gammal gubbe utan tänder (en såndär riktig uteliggare nivet) i full fart, han bromsade ingenting alls, bara körde på! Ni kan ju tänka er hur vingligt de va med tänke på att han inte ens kunde gå rakt, tänk då cykla... Det gick inge vidare! Först ramla han och slog huve jättehårt i marken, sen cykla han vidare och ramla igen och då låg han kvar ganska länge och vi bah: SHIIIIT!! så vi gick fram till han och fråga hur de gick och sa åt han att lägga ifrån sej cykeln och gå istället men inte lyssnade han på oss heller! han reste sig och cyklade vidare också dåså cykla han ut på vägen och sen ut på A4an!! Då ringde vi polisen! Vi tänkte, han ramla hela tiden, han hade nyss slagi huvet jättehårt och nu va han ute och vinglade på vägen, tänk om han hade blivi överkörd!!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0