jag hade en....

Jag hade en jättebra födelsedag igår! Först kom alla ner och sjöng, sen skola ochs en kom min lilla älsklingspelskling tilll mej!♥ Vi gjorde tacos och sen gick vi ner till stan o köpte lite godis o dricka o grejs och sen satt vi nere vi ån (elr vare nu är som åker genom stan) o myste :')

Jag fick världens finaste silverhalsband av Johan!

Jättefint! Älskar dej mest i hela världen!♥

Elin 16 :D

Mamma o pappa o alice och elias ner och sjöng för mig mä fika och tårta och allt! Jag DOOOG när jag öpnade mamma o pappas paket! (a)

För 5 år sen så åkte jag saR och våra söta mammor iväg till stockholm och shoppade och myste! Det va jättemysigt verkligen! Men NU tyckte våra söta mammor och pappor att vi hade blivit stora nog att åka ner till stockholm själva :D Jag höll på o tappa andan ja! Det kommer bli såååååå otroligt kul! Dessutom så fick jag massa pengar att shoppa för ;) WIHOOO!!!
Också fick jag lite pengar av elias också :P och inte bara pengar, det var ett hårspänne gjort av pengar!! coolt ;)

JAG FYLLER ÅR IDAG!! :D

iiiiiiii jag har haft väääärlden bästa dag! :D jag ska blogga mer om de imorn för nu är de sent :)

JAG HAR TAGIT LITE BLOGGPAUS FÖR ER SOM UNDRAR!! men den är snart slut ;) snart är allt skoltjoffs slut och då tänker ja komma igång igen ;) puuuuusssssss

sovmorgon :)

Hej!
idag har vi lite sovmorgon så jag hinenr blogga lite nu på morgon ;) Efter skolan ska jag och merve filma klart! Allt ska va helt färdigt imorn så vi börjar bli lite stressade.. *hehe* SaR kanske kommer, vi pratade om de förut men det är inte säkert, HOPPAS verkligen att hon gör det, vi beöver henne!
 
ingen bild hann ja ploppa in, nu ska jag gå. HA EN BRA DAG! puss ;) 


HELOO

helo nu har jossi precis gått (jag sa aldrig att hon va här me de va hon) Vi har plugga lite också lagade vi mat! :D Jättegod spagetti och köttfärsås! mmm..

haha, bild på mej från franskan i morse! jag va lite less på o plugga så jag satte mej o lekte lite mä mörvs telefån ist ;) *tihi*  Jag ser astrött ut och de va ja!!!
MEN JAG VET ATT JAG ÄR SNYGGAST FAST JAG ÄR TRÖTT :'D

älsklingspuss!

hihi titta vilken underbart gullit bild clara skickade till mej idag! (a) Jag blev så glad! Ett ljus i den mörka franskalektionen! :')

Men vi har kommi på att vi inte kommer kunna träffas på 100 miljarder år och jag som saknar min pussis såå mycke, vi har inte träffas på 1000 mijlarder är heller ;( jag kommer ju dö jö!

moviemaker

mihiii jag saR och mÖrv spela har spela in film hela dan, haha de va as kul!

haha de va meningen att vi skulle se ut som turister.. x)


hellå saR här ;)

hej nu så är ja här igen, de blev ett litet spontanbesök igen;)
jag sitter här o bloggar, medans eL är i skolan o äter sniglar :S ja tänkte ligga här o titta igenom eLs bilder nu...
hare så bra! :D

bjuder på en bild på mina ögon (aa)

idag

hej, jag va mä johan idag så de va anledningen till så dåligt update ;) vi hade de jättemysit, först på stan och åt mjukglass i solen mä carl och sen hem och såg på rio och åt marsansås :D


Söndag

Jag kom just på att de är sönda och att det är månda imorn och då vare massa saker som skulle vara klara.. *hehe* Det blir till att sätta igång med hårdplugget för mej nu!
jag ska jag ska jag ska! men det är såå mycke skönare o ligga o sängen och vrida sej.. x)

just nu:

haha väldigt fint! pappas jobbar T-shirt och allt! jag tror jag skiter i o plugga också får jag ta morgondagen som den kommer!

ut!

Mihi nu går jag ut i finvädret :)

fick bli en osminkad och skön outfit idag, elr iaf den här timmen! snart äre väl för kallt så jag får gå in o ta på mej nå mys ist.. x)

manikyr


fixade naglarna lite :) Kännde att jag det behövdes också har jag ändå inget bättre för mej,
jag får panik, ensam på en lörda, hello?! :S kom och rädda mig någon!

lite bilder

lite bilder från idag, jag gick ju ut  och fotade lite förut som jag sa ;)


Mr. Jones klättrade upp i ett träd och kom inte ner sen så jag va tvungen o lägga ifrån mej kameran en stund och hjälpa han ner! (a)


god eftermidda?

KLOCKAN ÄR 5!!! jag tänkte precis skirva "godmorgon godmorgon" i överskriften men så fick ja syn på klockan (a) shit vad den här dagen har gått! jag ha bara legat och slöat också har jag bakat lite Alice :)
Jag tror jag ska gå ut en sväng i finvädret och ta lite bilder, vi hörs senare :)

Hemma från birsta och nyvaken!

jag blev så trött när jag kom hem så jag gick och la mej x) Men nu har jag vaknat och är lite piggare! ;)
Det blev inte nån klänning idag x) Det var som jag misstängte: svårt att hitta nånting i alla butiker man har gått runt i 1000 ggr utan att se nåt.. Ja fundera på o beställa nåntsarns ist ;)
Jaja, det blev lite andra grejer ist :D
Underbar jumpsuit! Älskar den! den hade kosta 300 men de va rea så nu kostaren 80 + att jag fick lite mamma rabatt så jag betala 60 ;) hihi


Det var gryym rea på veromoda/only också! Jag fick den där söta toppen av mamma, 40kr ;) sen köpe vi lite strumpbyxor tills vintern. 10kr styck! WIHOO

också ett litet gulligt halsband men de köpte jag igentligen mä saR igår men ja trycker in de här ist ;)


stan m saR :D

saR praoar i stan nu så jag gick ner till henne igår efter skolan och strosa runt lite med henne sen gick vi hem till mej också sov hon hos mej för att hon måste gå upp så sjukt tidigt annars. De va as mys ;) och hon va sååå snäll och hjälpte mej o plugga o allt (a)
Kul för er också att jag hade kamran mä mej sen avslutningsgrejset, mihi :D

Vi fick en gratis glass på donken för jag fick vänta så sjukt länge på min chicken jr. :D

Haha typ asblandade bilder från lite härovar, men vem bryse lixom? ;D


datasalen!

Godmorgon!
Nu sitter jag i datasalen med mörv, vi håller på o skriva lite engelskagrejer ;)
Efter skolan ska jag o shoppa med mami♥ mihi ;) lite avslutningsklänning och lite sånt, hoppas ja hittar nå fint annars vet jag inte vad ja gör.. x) Jaja, nu måste vi springa upp på musiken! vi hörs sen! :D


AVSLUTNINGS FOTO! :D

idag hade vi avslutnings foto för alla 9or på skolan :D Jag vet inte riktigt vad ja var förnåt men jag hade inte tagi mä mej nånting för jag visste inte vad ja skulle ta mä mej och lalala så aa, det fick bli som de blev, lite rockt sådär ;)

Hihi dedär va lite bilder från våran klass men de finns en miljard fler, ja lägger ut lite mer sen ;)

verkligen lite bloggning

Chacha! Det blir verkligen lite bloggning nu! Men ja lovar att det blir bättre sen, betygen sätts på onsdag om två vecker och man ska ha lämnat in och gjort klart allting på fredag nåsta vecka! Och efter dee ska jag börja blogga normalt igen ;)

Idag har jag varit mä Johan och hans kompisar. Carljan, joel och katamaranen (troja de va han hette x) dom har väldigt sjuka namn på varan tycker jah..) Vi åkte runt och hade de lite mys ;) Synd bara att sista bussen går hem så tidigt! Fast jag va ändå tvungen att åka hem och plugga på svenskaprove tillls imorn nej nej jag blir inte alls less på dehär!!!!!

Lite söta bilder på mej från idag ;)


haha! nu ska jag sova, puss


plugg plugg plugg

Det märks att det börjar närma sig, snart sätts betygen och jag har en miljon saker att göra. Därför har jag inte så mycke tid över att blogga :/ Självklart hade jag såå mycket hellre valt att blogga än att plugga men ni vet ju hur det är.. "skolan ska komma före allting annat blablablaBLA"

Johan och jag har iaf haft en väldigt mysig slö dag idag. Vi började med att sova i sådär tre timmar sååå skönt och välbehövt!!! Sen försökte vi plugga lite men de gick inge vidare, a så vi sket de x)
Nu iaf så jag precis kommi hem. Jag följde johan ner till stan och köpte lite pingvinstångar som tröst för att jag har så  mycke tråkit plugg o göra! :(
Det behövdes verkligen! Seriöst, jag har verkligen HUR MYCKE SOM HEEEELST o göra!
Jag har skrivit en lista på allt jag har kvar:
• Diktanalys
• Skriva om en dikt "äktenskapsfrågan" Till min egen. (=skriva en egen dikt på typ en sida)
• Nån grej där jag ska skriva några grejer från biologin till engelska
• Spela in en film på engelka med Mörv
• Franskaprov
• Lära mig allt som går om Pakistan
• Svenskaprov
• Miljöprov
• Göra klart en råttällsbil med mörv och sofia
• Skriva massa grejer om Råttfällsbilen
• Franska komletering - typ en miljard glosor
• Svara på massa frågor om Schindlers list filmen

PÅ TVÅ F*CKING VECKER!!!! HUR SKA JAG HINNA?!
Det här måste vara väldigt intressant för er att läsa! ....not! Men ni ser ju iaf att jag har väldigt onödigt mycke att göra så ni får förstå mej om jag inte bloggar så mycke.. Nu ska jag börja pricka av den där mördarlistan!
PÖSS, vi hörs om jag överlever! ;*

klart!

Nu är vi klara mä våra godismuffins som vart jättegoda! speciellt dom med melon ;) Haha gissa om jag mår illa nu? x)

mumma! ;) Nu ska vi gå o sovalova :) Jag ska upp tidigt imorn för kl. 12 ska jag och kolla på en tjej som ska komfimera sig och sen 13.15 ska ja åka till johan och vi ska fiska ;D Hihi mysit va ;) också skulle de va nåra av johans kompisar mä troja :) vi får se vad de blir, de bror ju på vädret också!

GONATT OCH PUSS OCH SOV GOTT♥

godis-muffins

Nu ska jossi och jag gå och nattbaka! :D Vi tänkte baka muffins mä GODIS I! :D hihi jag lägger ut hur de vart om nån timme! ;) PUSS SÅLÄNGE! ;*

Hah vi köpte godis i stan och nu tänkte vi prova nått nytt! ;D

örhängen!


Här är mina nya örhängen! Vilka kap va?! ;D


felåt + dagen

Hej älsklingbloggen!!! Förlåt tusen ggr för att jag inte har blogga på tusen år! Jag har tusen bra ursäkter till de som jag inte orkar dra nu (a) *hihi*
Jag är mä jossi nu och vi har just kommi hem från ÖS,
JAG OCH CLARA SJÖNG!!!!! VI ÄR SÅ COOLA!!!
amen ocsksåså innan de så vaja mä jossi på stan och sen typ 10 min mä clara när jossi sprang hem o fixa lite ;) Jag köpte lite örhängen som jag visar sen! :D LOVE THEM!!

(till alla som har missat de: DET ÄR 75% PÅ SMYCKEN PÅ GINA)

Här kommer lite söta bilder från stan ;)

Mihi vi kollade på skor till josis och jag hittade en trilljard som jag älskade (a) Aja men jag har inte nå pengar så jag kan köpa nå skor :( NÅN ANNAN GÅNG! :D
amen också tjocka vi i oss speciala strips mä glassdipp som äre godaste som finns!
Man ska tjocka, det är rätt!

JOSSI VILLE INTE VA MÄ PÅ NÅN BILD!!! *grinolle*

bodylotion + scrub

Jag va tvungen o springa in på HM i sista minuten innan dom stängde för att jag va i akut behov av en bodylotion! och då slängde jag med en bpdyscrub också, mest för att den såg så härlig ut men också för att min bodyscrub va slut och jag har saknat den ;)

Jag har haft lite problem mä att hitta en bodylotion som jag verkligen tycker om! Jag tycker aldrig att det finns nån som är siktit perfekt! Perfekt stor, perfekt fin, perfekt färg och såklår perfekt lukt! Nu hann jag inte fundera så mycke men jag hoppas att den här funkar iaf, jag tyckte den va lite somrig :)


sallad á la saR och eL

saR óch jag gjorde världens godaste sallad med senapssås till midda! :D hur gått som helst! känndes så fräscht liksom ;)


Nu ska vi gå och göra oss iårdning för att åka ner och tränaa :D Hörst kanske ikväll om ni har tur, de bror på hur trött jag är efter träningen! x)

ÄLSKLINGS CLARA ÄR SJUUUUUK :'( VI SAKNAR DEJ♥


Hellå

Heej, nu är saR här igen!!! tänkte ja kunde va lite snäll o blogga åt eL medans ja väntar på att hon ska komma hem;) hoppas ni vill höra om min dag, för nu tänker jag berätta om den:D
jag fick stressa jätte mkt imorse (fråga mej inte varför) o sen till skolan fram till lunch sen så åkte vi på gymnasiemässa på gärdehov, shiit jag vet verkligen inte vad ja ska välja :S
Sen så gick vi därifrån till bydalen o tog en buss till stan, där jag o nåra kompisar solade i de underbara vädret ;D och jaa nu så sitter ja här hos eL o väntar:) intressant va?;)



Bjuder er på en sommarbild på mina fossingar, från ifjol:)

av mä kläder på mä jumpsuit!

Nu har jag typ nyss kommi hem och jag va tvungen och springa ner och hoppa ur kläderna på en gång för att inte dö av värmeslag! nu har jag hoppat i min underbara jumpsuit istället och är påväg ut för att hjälpa till och sopa uppfarten (a) hoppas jag får lite färg också! :D

snyggt med bh-banden som sticker upp! ;) haha men de va ju inte världens speciellaste tillfälle just nu! :)

dålig bild men.. ;) ser typ helt slagen ut i ansiktet, men de ät BARA för att det är motljus!!!!!

AMAGAAD!

Har ni kännt hur varmt de är ute eller?!?!? :D:D:D Jag håller ju på o svettas ihjäl! (a) Men det finns ingen sol framme så de går o sola :(

och de är ju typ i skuggan också! :'D


Shopping mä saR!

Jag va ju och shopade med saR idag, det bev inte en heldag som vi hade tänkt eftersom att bussen går så dumma tider!! Jag hann med det viktigaste iaf! Vi hade också tänkt att vi skulle köpa massa byxdresser och grejer men vi hitta inget.. x)

shampo och balsam! :D Det behövdes verkligen, mamma blev så less på att jag alltid spinger och tar hennes shampo när jag ska duscha så nu gav hon me pengar så jag kunde köpa eget! (a) Jag frågade i kassan om hon hade nått tips på ett bra shampo för slitet hår "jag vill ha det bästa" Och då sa hon att det här va jättebra så vi får hoppas på det! :D mitt hår behöver verkligen lite reparering! :o


Och en väl behövd bh! Jag har tänkt länge att jag behöver köpa bh'ar och nu är det ju ändå 25% of på alla underkläder på Cubus så då var det ju lika bra ;) Jag måste nog gå och köpa några till sen (a) *hihi*


saR!

Jag saR har kommit hit och nu så är jag o eL snart påväg ner på stan för en liten shoppingtur och en glass! :D
Men jag måste hem med kvart över tre bussen så det blir inte så länge;( men vi kan ha kul ändå ju!!
herrå alla fina bloggläsare <3

osminkad och fin! :D

mihiii här kommer lite oskinkade, halvsjuka bilder på vackra mej! :D hah ni får nöja er mä svart/vit ;)


"frisör-elin"

Jag fick bli alice frisör idag och hon ville ju vara lite extra fin idag på kalaset så det fick bli en rosett! :D Hon är skitnöjd (a) och det är helt sjukt för den har hållt hela dan! :O Jag är gryym ;)



ALICE 6 ÅR!

GRATTIS ALICE!!!
idag fyller alice 6 år! :D så vi har varit och sjöngt för henne på morgon och nu är det 100 barn här på barnkalas! Här kommer lite bilder från i morse :)

Haha mer paket gick inte att bära x)

Alice fick en egen bricka mä blommor och allt ;)

Hihi det roligaste paketet va en hund som hon blev tokkär i när vi va på flyglatsen i spanien men vi sa att den var för dyr så vi inte kunde köpa den, och man såg verkligen hur jobbigt det va för henne att lägga tillbaka den! Det vet man ju själv hur jobbigt det va så jag led verkligen med henne x) Höva! Det va ju de vääärsta som fanns när man va liten!
Men iaf, när alice och alla andra hade gått och satt sej i gaten så sprang mamma och jag iväg och köpte den ändå! :D
-Vi går och köper godis vi! *mwihihi*
sen kom vi tillbaka med lite godis, och en liten hund i elins väska!!!!
Gissaa om hon blev glad elr?! Hon kännde igen den på een gång och nu har hon döpt den till Rosa! :')


dom räddade mej

Mamma och pappa räddade min kväll igår ;) din kom hem och hade med sej hallon soda och färjglada godisar som jag hade beställt (a) mihihi Sen kom jossi ner en sväng också! :D Sen blev de lite så ska det låta (bästa programmet ever, elr vad?!?) och talang och lite mys, vanlig mysfreda som alltid när man va liten, det kan väl funka iblad de åh? :D

livet är inte alltid roligt

Livet suger idag! jag har så tråkit så de finns inte! Tänk er en fredag också kan man inte göra nåååånting! kul? näej!
Först mådde jag asabajsa illa för att jag inte hade äti nånting på hela dan och hur sugen blir man på att äta när man mår illa liksom? Jag åt iaf en macka och lite nudlar men jag mådde så illa så jag va tvungen att lägga mej innan jag hade äti klart och nu är nudlarna kalla :( Buhuhuhu..

TYCK SNYND OM MEJ

De ända bra på den här dan -och de va jättebra- va att johan och carljan kom förbi! Det va jätterolit hihi (a) Men dom gick sen.. aja det va kul sålänge de vara! :D nu finns de inget o göra längreeeee! Känns som att jag bara skriver för att det inte finns nå annat o gö, det måste ju vara jäätterolit o läsa x) Ingen bild har jag heller,
det får bli nån random!

Bara för att jag älskar bilden x)

missar danstävlingen :(

Jag missar tävlingen i häljen helt! :( Bussen går från stan vid 5 på morron och de kommer ju bli jättejobbigt för mej att åka mä då om jag va sjuk.. Åven om jag bara skulle åka dit o kolla. Dessutom så kanske jag smittar alla om jag skulle sitta på busssen och hosta på dom i flera timmar, och de är ju dumt.. :/

plus att alice fyller år imorn och de är ju änndu dummare och inte va mä och sjunga för hon på morron ;)

Men de är ändå jätte jätte tråkit att jag inte kan följa mä och kolla på alla andra som tävlar, jag har ju ändå betala 200 för bussen :/

Haha en vääldigt vacker bild på mej från sist jag va på danstävling, Bilden tjuvade jag från Emilia Dahlbegs bilder på fb (a) *tihi*


Fortfarande sjuk

hej, asså förlåt! Jag borde ju igentligen blogga hela tiden nu när jag är sjuk.. men jag orkar verkligen inte! För då måste ja ju springa runt o hämta kameran och springa o ta kort på allting och shit och de är så jobbit, jag vill bara ligga i sängen så mycke de går x)
Igår såg ja på lite film sen vaja faktist så duktig så att jag pluggade och gjorde klart nästan en hel ordlista till biologin! Det är om sexualkunskap också ska man beskriva massa ord. KUL!

Jag såg på skönheten och odjuret igår! Gash vad jag älskar tecknat! och disney! det är så häärlit o titta på! och alla härliga klänningar som flyger runt och aah.. (a)
 

Också såg ja på Wanted. Angelina Jolie är verkligen en favvo skådis (a) Jag älskar sånna dära filmer där de händer grejer men som inte är sådär krypit läskiga mä massa spöken och läskiga gubbar! ush!
Dessutom så har jag alltid vela bli en sån där skjutare! Jag och saR har typ drömt oss bort och hållt på o prata om nattens uppdrag hur det gick att rädda världen inatt och hur vi har smällt ner alla superskurkar med våra specialgjorda diamantpistoler ;) love it!♥  Sen har vi ju såklart massa andra yrken på listan som vi hade tänkt bli...

ELIN OCH SAR'S "SKA BLI" LISTA:
Sjöjungrur
♥Cowbys (fast inte boys utan gilrs och snygga gilrs desutom!)
♥Rika som troll
♥Totalyspice-brudar som hoppas runt på tak och räddar världen varje dag
♥Poliser som löser jättesvåra fall med mord och grejer som på film
♥Kändisar
♥Sånnahär skjutgalna skurkar med svarta tighita läder kläder och högklackat som kan springa på väggarna..

Aa det var typ 100 saker mer men ja kommer inte på dom nu.. ;) Men visst låter de som att vi kommer ha fina liv framöver? :D

godmorgon

Det gick inte så bra dedär med att "sova bort sjukan" Det är värre nu och jag missar nationella idag ;( Mamma ringde och sjukanmälde mej också fråga hon hur de skulle bli med matte nationella och han sa att jag troligen inte skulle få göra de.. Kanske om ja får göra förra årets elr nått men de va inte säkert! :o buhuhu jag döör! Dessutom så skulle ja gå på stan och köpa kläder till tävlingen ma clara idag, FÖRLÅT CLARA!♥

Ush va hemst de är o va sjuk! Jättetråkit + att jag verkligen inte har tid mä de! Man missar ju så mycke!
Nu har jag iaf varit lite snäll mä mej själv och fixat lite smått o gott som jag ska äta nu under dan..

också jag har bullat upp mä kuddar i sängen också ska jag ligga här o se på film hela hela dan! fast först ska ja sova lite. Vi hörs sen, puss


kom just från johan

Förlåt! ja glömde säga att ja skulle vara hos johan hela dan idag så de inte skulle bli nån bloggning men nu vet ni de iaf :)
Jag kom just hem och vi har haft det jättebra. Vi åt världsgo tacos och såg på film och så. Jag älskar o va mä johan, det är så skönt att bara komma och sen kan man bara vara. man behöver inte göra nånting speciellt liksom, det är så härlit! Prefekt en dag som idag när ja va jäättetrött och ville bara ha en kram :') sen är det klart att det är kul o göra nånting nångång också x) Men det behövs inte jämt. Puss på dej älsk♥

Jag tror jag håller på o bli sjuk igen!! Det gör ont i hela kroppen och huvet dör och jag är jätteförskyld och snori sen gör de jätteont på sidan under hakan, nivet typ halsmandlarna! :o INTE BRA! speciellt inte nu när det är tävling i häljen!!! Om jag är sjuk så kan inte Clara va mä hon heller för vi dansar ju par och om man styker sej på en grej så stryks man från alla :( usha! jag måste bli frisk, FORT! :o

Erkänn att det är härligt o komma hem när det tsår blommor på bordet! Så lite gör så mycke! Men blir så glad! vår vår vår!

Nu ska jag gå och sova bort min dumma sjuka! Puss och gonatt♥


"klass-ziperaller"

Nu har vi i klassen hållt på o prata om dedär mä klasströjor också har vi kommit fram till att alla ska köpa en ziperall istället med med tryck på! :D Ascool tycker jag! Vi har inte bestämt vilket tryck de ska va men ja tror de blir imorn!

Jag valde den här färgen :D Det fanns bara råsa, svart och blårandig att välja mellan och en råsa har jag ju redan och svart känndes så tråkit + att de inte känndes så "jag" också tyckte jag att den blå va fin så de vart den :D Först tänkte ja att de kanske skulle bli lite rörigt med trycket på de randiga men eftersom att ränderna är så breda så går det nog bra! längtar som en tok tills vi får dom! :o


hemmaaaa

Heloo nu har jag precis kommi hem från skolan, jag hade tänkt o plugga nu och sen om nån timme, kommer Claris och saR :D
Jag mår bättre idag fast inte helt bra men hallå, vem orkar ligga hemma liksom?
Jag släpade mej till skolan, fast jag försov mej så de blev typ en halvtimme sent men iaf! Också blir man ju alltid piggare under dan, jag tror faktist att man bara blir mer och mer sjuk av att ligga hemma i sängen och tycka synd om sej själv.. x)

Såhär ser jag ut idag iaf: höga jeans från bikbok och sen den nya tröjan som är från stradivarius  i spanien . Sen hade jag ett alsband också men ja verkte nu att det har färjat av sej mot tröjan så jag är alles grå, snacka om kvalite där ;)


kabinbanan

Vi åkte en kabin bana upp på ett jättehögt berg också vare jättefin usikt och grejer!

man satt då i en såndär lite plastlåda och åkte längst upp :) dom sa att när de va riktigt riktigt klart väder så kunde man se ändå till afrika, de gjorde inte vi men vi såg långt iaf!

shopping från malaga

Här är det som jag shoppade i malaga :) Det vart lite fail dedär mä shoppingen.. Jag hade ju typ nästan inge kläder mä mej för vi hade tänkt att vi skulle åka och shoppa typ första dan men det blev så fint väder så vi tänkte att vi skulle passa på och sola och bada när det ändå va fint.
Dom sa på nyheterna, varje dag att det skulle regna dagen efter, så varje dag vi tänkte: Vi är på stranden idag och sen åker vi och köper kläder imorn, på stranden behöver man ju ändå inte kläder..
Bara de att dedär regnet dom pratade om kom inte förns sista dagen, så jag hade inga kläder förns sista dan... x) Sen desstuom så hittade vi ingen shopping alls på jäättelänge så när vi ääntligen hittade så var hela familjen förutom jag jäätteless och ville bara komma hem! Jag därimot trodde jag hade kommit till himlen och var helt extas och for runt som en took *hehe* Men jag hann bara gå in i två affärer innan vi skulle åka tillbaka :(
Jaja jag hittade dehär iaf! :D

En jäättejätte härlig byxdress som jag kommer bo i till sommarn! Jag älskar byxdressar! det är så fint också är de såå skönt och luftigt och bra (a)
en till byxdress fast blå mä korta ben som är i mjukistyg, tänk vad skönt och bara dra på sej när man har vari o bada på sommarn (a)


Ett par höga shorts :) bara 199kr, billigt och bra! :D

En tunn, jätteskön tröja som funkade jättebra att stoppa in i shortsen! Också jätebillig!



En liten "att-ha-pengar-och-grejs-i-grej"

Sen sprang jag inte på nån liten butik och hittade dom här underbara!
(till er som är lika tröga som CLARA: Det är ringar på bilden)
 
  
CLARA KOLLA DÄR!! VÄLJ OCH VRAKA ÄLSK ;*


sjuk-mat!

Jag går bara runt och äter och äter! Mest för att jag inte har nånting annat att göra men också för att det är skönare för halsen om de är nått mjukt och gott där än om jag bara ligger och hostar...

Erkänn att nudlar är absolut den bästa sjukmaten! Jag äter jämt nudlar när jag är sjuk. Det är lätt att göra, det är otroligt gott och dessutom så blir ju bulljongen som te och de är ju skönt för halsen :')


Jag hittade nån pulverkräm i en låda i köket som va jättegod! Också jättelätt att göra, man behövde bara blanda ner de i lite vatten! (y) Senså blir jag så himla sötsugen när jag har tråkigt! Elr, jag är väl sötsugen jämt men extra mycke när jag har tråkigt så då vare jättegott mä lite söt kräm! Jag älskar när man inte har vispat klart riktigt också blir de sånna där klumpar mä socker i.. (a)

hehe.. (a)

stackars sjuka elin :(

Godmorgon! jag har precis vaknat och upptäckt att det är mest synd om mej i hela världen! Jag är sjuk och jag har så ont i halsen så håller på och dööö, den är typ uppsvälld också så de går inte o andas nästan :( buhuhuuu ;( senså blir jag anfådd direkt och när jag blir anfådd så gör de ÄÄÄNNU ondare!! :( jag får får ligga och knarka strepsils resten och dan och hoppas på att jag har mer tur imorn..

Aja, det är ju tur för er iaf, då blir de mer bloggning :)

egobilder


Självklart så lämnade jag inte mitt ego hemma bara för att ingen skulle se mej! ;) Men jg tänker inte lägga ut så mycke bilder på mej själv för jag var typ aldrig fixad eftersom att jag badade och solade och greja hela tiden.. Det finns bilder på mej också men dom är hemilga ;) Ni kan få några bara för att jag är så snäll men inge mer ;) Mihi

Dehär var ända dagen jag fixade mej och då plattade jag typ bara håret och drog nå drag mä mascaran. De va när vi skulle in o shoppa ;) Jag lägger ut "malaga-shopping" imorn! :D

mer strandbilder


trixkille

En dag var det en jättefrän kille som stog utanför en resturang vid stranden och trixade massa när vi skulle äta där! Perfekt att ha nånting att kolla på medans man väntar på maten. Jätteduktig var han!


BILDER FRÅN MALAGA

Här är lite blandade "allt-möjligt-bilder" från Malaga:

Eftersom att vi kom dit på våren så hade precis alla blommor börjat blomma så de fanns jättemycke fina blommor överallt!

Vi trodde att vattnet skulle vara så kallt att det inte gick att bada i havet men de var faktist gansa okej, jag badade väl kanske inte jättemycke men iaf nån gång varje dag ;) Vissa dagar vare stora härliga vågor också!

såhär såg de ut på stranden

På hotellet fanns det två ställen man kunde bada, en pool där nere, där fanns det också en resturang och lite så. Sen fanns det en till pool uppe på taket! Det var mitt favoritställe (förutom havet då) En jäättestor härlig altan med en bar och massa solstolar och grejer, de var dessutom ett vattenfall i poolen ^^ Jättehärlig utsikt också!


Bilder från flyget

Godmorgon godmorgon! :D Johan kom just hit och nu har han hittat en bok som han tyckte var väldigt itressant och han tyckte bara att jag var störande och ivägen. Boken måste vara väääldigt väldigt spännande för han mutade mej med godis för att jag skulle gå iväg och blogga.. (a) Tur för er asså! ;)
 jag börjar med lite bilder från flyget :)
här har vi precis åkt igenom molnen, det är såå fint där uppe! aldrig dåligt väder ;)


ovanför molnen



här har vi klippiga bergen troja! ascoola iaf!


spanien uppifrån, dehär var precis innan vi skulle landa!

RSS 2.0