Catfight

Här snackar vi riktig catfight!! Dom rullar runt sådär hela tiden! Cleo är fortfarande störst och den som har övertaget men jag tycker synd om henne för det dröjer inte många veckor innan Mr. Jones har växt om henne och då kommer inte Cleo nån chans!


Herkules med Johan

johan har vari här hela dan :) Vi har haft de asabajsamysigt! Vi såg på HELRKULEEES, snacka om att det va länge sen man såg på de! Shit vad man har saknat det, de är ju asabäst ju!! speciellt dom där minigudinnorna som sjunger hela tiden, dom är ju helt klart grymmast! (a)


snacka om snyggga! ;) speciellt tvåan från vänster! x)


en avensjuk elin här!

Gissa vem som blev avensjuk när pappa kom hem med en sprillarns ny Iphone4 till mamma! Uscha vad fin den är!! Något som är liiite störande är att dom i affären skulle skicka simkortet på posten och de har inte kommit än så det går inte att leka mä den än! Gissa om de är lite jobbigt att man bara kn gå runt o TITTA påren?! ;o

Underbar!! Fast jag skulle nog helst vilja ha en vit om jag skulle köpa en faktist.. MEN ÄNDÅÅÅÅ!!

gratis glass + virrdans

Jag och clara var och dansade idag och vi kännde verkligen att det var ett tag sen... Vi har ju typ missat 5 veckor för vi har vari sjuk och massa sånt tråkit och dom har ju hunni gjort om hela dansen 120 ggr känns de som!! Det att massa nya snurrar och nya steg och grejer så man känner ju inte igen NÅÅÅNTING!

Mellan poppingen och streeten så gick vi och käka lite på donken som vanligt och gissa vilken tur vi hade då?! Vi fick en gratis glass!! :D Snacka om att de är smart att känna personalen som jobbar där! ;) haha nä men han va supersnäll!♥

Jag har kommit på att det är sååå mycket godare med Mc chicken junior än med en vanlig cheese!!
1. Man blir mycket mättare
2. Det känns frächare för det är mycke mer sallad än i en cheese
3. Jag ääälskar såsen som är i (den där vita)
4. Den kostar bara 5kr mer, Helt klart värt de!!


tillbaka från frisören!

Guuud vad skönt dedär va! Få bort allt dedär slitna sträva äkliga! Håret känns så mycke frächare nu!

FÖRE:



EFTER:


så vart de :) Nu ska jag vara jätteförsiktig och noga med mitt h¨r så de växer ut och bli flera kilometer!! ;D


Godmorgon godmorgon!

Nu har jag precis vaknat jag älskar att vara ledig!!!!!!!! Jag ska bara ner och duscha sen ska jag till stan och klippa mej! :D ÄNTLIGEN! det är verkligen på tiden, håret har aldrig varit så slitet, det bara ramlar av hela tiden!

Usha vad skönt, ser ni hur hemskt slitet de är! Men jag vill ändå inte klippa av allt hår, de skaju va långt!! ;o Fast blir det för kort kan ja ju alltid skafa hårfölägning! (a)


en värmande kopp te

Jag vart så frusen så jag gick och gjorde iårdring en kopp te i min favirotmugg! Det är så gott med te när man fryser! Speciellt nu när det har bärjat bli lite vårigare ute, och man hela tiden frästas att ha mindre och mindre kläder! Man kollar på termometern och ser att de är asvarmt men sen kommer man ut och inser att det bara var i solen det var varmt och dessutom blåser det isvindar från alla håll också blir man sådär hemskt genomkall så det håller i sej hela dan!

Det är då det är extra extra gott med lite varmt te som värmer hela magen!

konf-firande på biteline!

Elias konfirmerade sej i Söndas, så vi firade det litegranna idag med att åka och äta på biteline! :D Det är så sjukt mysigt på biteline, och de är ju helt fantastiskt gott alltihop!
Det som är lite synd är ju att personalen är så otrevliga.. Asså, dom är ju inte dumma men dom verkar så sura jämt tycker jah :/

Mera lakritsgrass!! Gissa om jag blev mätt? x)


the day

Jossi och jag sprang först ner till stan och  fixa lite grejer sen så träffade vi evelina, tova och linda också gick vi och åt mä dom. Asmysigt! :D


LINDA OCH JAG TOG ÅRETS FÖRSTA MJUKGLASS IDAG OCKSÅ!! :D



Saltlaktis såklart, Underbart gott vare!♥


smartast.se?

Jossi och jag kom just på en ny världsupptäckt! (nobell-nivå)
MEN KAN KOKA MÄRSMÄLLOWSENA IST FÖR P GRILLA DOM!!!! :O DE ÄR ASCOOLT! MEN BEHÄVER INTE ANSTRÄNGA SEJ MED EN ELD OCH MASSA SHIT, FRÅN OCH MED IDAG KAN MAN OCKSÅ DOPPA DOM I HETT VATTEN SÅ DOM BLIR MJUKA! :D:D 
då får man ju dock inte den där goda krispiga ytan men´om man gör det i te-vattnet så funkar de asbra som socker eftersom att märsmällowsen börjar koka och då hell de ut lite sött från den :D


mera låssas-elin

hahaha nu har den där människan som leker att den är mej bytt namn, skaffat gästlösen och dessutom blockat mej och mina vänner, TOPPEN! :D nu kan jag inte ens se vad den lägger ut! (y)



Asnajs! Jag känner mej aningens kopierad! Och det är inte bara av låssas-Elin kan ja ju säga! Folk kopierar mina inlägg och skriver typ likadant.. x) Aja, jag tar det som en komplimang, man lär ju inte kopiera nånting man tycker är dålit, elr hur? ;)

film-mys + pockorn

nu blir det lite film-mys mä pockporn med mamma och elias :)

Det blev en mysig familj (halv familj) dag :) Det kan ju behövas ibland de åh! :) PÖSS♥

ny identitet upptäckt...

Haha jag upptäckte just att det finns två elin på bdb! x) jag hittade mej själv i nån bdb som jag iiinte kännde igen! Det är en bdb full med bilder på mej! elinff heter den och det värsta var att personen dessutom verkar ha gjort en msn med mitt namn också för jag såg att nån hade kommenterat och frågat efter "min" msn också hade andra elin skickat en msn som hette [email protected] 
Det är ju synd att vissa människor är så fula och mobbade att dom inte vågar lägga ut bilder på sej själv så dom måste använda nån annas bilder... SJUKT!
Personen måste ju typ ta bilder från min blogg oh lägga ut på sin låssas-bdb! Snacka om no life!


birsta mä mami och Elias

Mamma, jag och Elinas åkte till birsta och shoppa litegranna på IKEA, men vi fick lite problem när vi kom ut mä grejerna till bilen! Vi hade helt gölmt bort att vi typ inte har nå plats i den nya bilden så vi fick typ inte plats mä grejerna.. x) *hehe*  

Btw så blir det asfint på elias rum! Kanske slänger ut en bild på de lite senare!


Lite Mr. Jones-bilder nu på morron ;)

Lite bilder på Mr. Jones! han är så söt (a) Men han har börjat blivi stor och stark i klorna och han biter som en tiger, så det är inte lika gulligt längre som när han va liten och det bara kittlades! + att han bara växer!! Han blir ju hur stor som helst! Fast det kanske behövs växas om han hade tänkt att väda 12-15 kg när han är klar... x)

GRYM FREDAG!

GODMORGON ALLIHOPA! Shit vad kul vi hade di igår asså! jag dog ju! x) och när jag kom hem så va ja så trött så ja knappt orka stå på bena! Så jag släpade mej ner och la mej på en gång x) därför blev det ingen bloggning igår;) så bildera kommer nu ist!!

HÄR ÄR DET FÖRSTA BANDET, DWEEB!
Aa dom va totlabra helt enkelt!! :D

VI VA TVUNGEN O GÅ UT OCH FÅ LITE LUFT I PAUSEN SÅ VI INTE SKULLE DÖÖ AV VÄRME!!


HÄR KOMMER LITE BILDER FRÅN STEPHANIE SMITH SOM OCKSÅ VAR HELT OTRLOLIGT BRA!



SJÄLVKLART VAR VI TVUNGEN ATT TA EN FANBILD OCKSÅ ;D


MARKUS OLSON VAR JU DÄR OCH SNACKA LITE OCKSÅ, HAN ÄR SÅ GRYMT BRA!

Han är bara för bra! Man skulle kunna sitta o lyssna på han i flera timmar verlkligen x) allt han säger är så rätt och passar så bra in! Jag kan ju inte berätta allt han sa men han prata iaf typ om att det inte spelar nån roll hur man är på utsidan, om man ser sådär asgrym och cool ut på utsidan om man är heltom på insidan!
Också visa han en bild på ett kyrkfönster från utsidan, och sa: Det ser sjuukt tråkigt ut eller hur? jättefult och grått och tråkigt! Hade jag stått på utsidan och aldrig varit inne i kyrkan hade jag tänkt, haha shit vad fult! tänk då vad fult det måste vara på insidan! x)
Sen visade han en bild på fönstret från insidan och det är ju då man ser hur fantastiskt fint det är igentligen med alla tusen färger och mönster och grejer! Det hade man ju aldrig kunnat trott när man stog där ute! också sa han: Det är samma sak med kristen tro! Det går inte stå och kolla på vad kristen tro är på avstånd, då kanske man bara det trågia och grå på utsidan av väggen! Man måste komma in och vara med om det själv för att förstå hur fantastiskt coolt det igentligen är! Folk säger: oooh shiit vad tråkigt det måste vara att va kristen, jag har hört att man sjönger psalmer med gamla ord! :S men det är ju såå myket mer än de!

Och det är det verkligen! Jag tycker inte att kristen tro är att sitta i en gammal stenkyrka sjunga psalmer! Det är så sjukt mycke häftigare än de! det är spännande! man får vara med om saker som är helt otroliga! Hela min släkt och min familj är kristna allihop så jag har ju som vväxt upp med de, gått på söndgsskola och grejs hela livet, men nu när jag började bli lite äldre så började jag bara tycka det de va tråkit. Alltid när mamma och jag bråkade så var det alltid kyrkan och gud hon tog upp så jag börjde bli alrg och less på allt som hade med gud att göra så jag bestämde mej typ för att jag inte ville vara kristen längre. Jag fortsatte ju att gå på ÖS bara för att de är grymt kul och asmysit o så men det va inget djupare än de. Sen nu på senaste tiden så hände det lite grejer som gjorde att jag förstod att jag klarar mej inte utan. Jag är ingenting om jag ska klara mej själv genom allt. Sen nu på lägret som jag va på på sprtlovet så bestämde jag mej. Och det var då som jag för första gången kännde gud på riktigt. Jag kännde så starkt att det är nu det kommer bli bra! Det här är min vändning liksom!
Haha det var inte meningen att jag skulle skriva flera kilometer! Det känns inte som att nån kommer orka lärsa allt dehär.. x)

En grej till som är sjukt bra är att Markus olson kommer tillbaka på lördag nästa vecka!
Och då är hela världen välkommen till pingstkyrkan och lyssna på han ;D


semlor!!

Johan och jag åt semlor igår! och det va så sjuukt gott!!

Varför äter man inte semlor vaarje tisda för? :S som att man brukar äte pannkakor på torsdagar! (vi har iaf alltid haft att torsdagar = soppa och pannkaka när jag va liten)
Det borde vara mer sånna hära specialdagar! Mera alla ♥ans dag och hallowiin! Man kanske skulle kunna införa en dag som heter Internationellla maräng-dagen! och på den dagen så måste alla skoler bjuda på maränger i skolan!
Förslag på specialdagar:
Cocacolans dag = Alla byter ut mjölken mot cola!
Råsadagen = en dag som råsabandet håller i och då måste ALLA ha råsa kläder
Senska-vara-snäll-dagen = en dag då all måste vara exta snälla mot varan och kanske ge ett kort till nån som man inte brukar prata mä så mycke elr säga nått snäll till nån :)
Gratis-buss-dagen = Då det är gratis att åka buss över allt! (de borde dintur ha råd med tycker jah! en dag om året!)

Aja, nu orkar ja inte komma på nå mer dagar! Men jag tycker iaf att det skulle va svina asnajs bra om man hade mycke bra dagar som man kunde se fram emot! Så det inte blir typ:
-ÅÅÅÅH!!!! :D:D:D JAG LÄNGTAR TILLS JAG FYLLER ÅR OM 246 DAGAR!!!

elias

Haha jag såg att elias hade lånaat min kamera igår! ;) han är så snygg! x) (lik mej asså)


han kanske inte är så dålig på att ta bilder ändå min söta lilla bror ;) han kanske blir fotograf en vacker dag.. vem vet?

stan mä älsklinsclaris

Claris och jag va på stan en stund idag, det vaju jättekul att gå runt på stan efter en hel dag i en tornado, håret såg ju inte jääääätte bra ut kan man ju inte säga.. x)
+ att har ni tänkt på de? att håret bli as fett på en gång när det blåser mycke!!
Sen iaf så gick vi till kyrkan och pratade lite innan träningen!







BILDBOMB FRÅN UTEDAN!! WIHOOOO!!!

här kommer maaassa massa assnygga bilder från utedan idag! ;D och seriöst, jag älskar er!! SÅ SNYGGA!









haha, jaa det blåste idag!!


MWAHAHAHA

hej hej hej hej nu har jag kommi hem från dansen :D och SHIT VAD TRÖTT JAG ÄR!! x) jag sket dessutom i att stetcha så jag kmr få världens bajs-träningsverk imorn, KUL VA?! :D haha men ja får väl skulla mä själv ;)

Också fick jag GÅ hem från dansen + att det inte va nån som ville prata mä mej ;(
ELIN = MOBBOFFER NUMBER 0NE!

MIHIHIHIHI en ASSNYGG mobboffer-bild på ASSNYGGA mej :D äre det bara jag som har märkt att jag älskar att överredigera bilder? (a) ASNAJS ÄRE! och asså, jag lovar, jag klämmer INTE ihop brösten på den där bilden! ;o

VG PÅ FYSIKPROVET!

hejhej jag är just ni är klad och jag är asglad för att jag just fick veta att jag fick fick VG på fysiknationella :D min lärare sa till och med tilll mej idag att de va jättebra och han hade skrivit på omdömmet i fysik att de vore bra om jag klarade g-kriterierna på nationella också fixade jag VG! :D


på freda!

(Det är nu det är meingen att man ska läsa riktigt riktigt noga, helst flera ggr!)

HÖRNI! NU PÅ FREDA SÅ KOMMER DET VARA EN SUPERGRYM GREJ SOM INGEN INGEN INGEN FÅR MISSA!  NU PÅ FREDA KOMMER DET KOMMA BAND FRÅN USA OCH SPELA I PINGSTKYRKAN I STAN
(vid parken med "ja-nej-vetej-skyltarna) 
OCH DSSUTOM SÅ KOMMER VÄRLDENS BÄSTA MARKUS OLSON OCH PRATAR!
JAG LOVAR ATT DET KOMMER BLI GRYMT!

Inträde + fika kostar bara 40:- YES så snorbilligt är det!

Jag är verkligen jättesuperduper pepp och tror attt det kommer bli hur grymt som helst! och Jag rekomenderar alla i hela sverige att komma :D


Hemma från dans och grejer!

hej hej nu har jag just kommi hem från dansen :D Av nån kånstig anledning får jag
ALLTID så sjukt ont i huvet när jag ska stäna! under vad de kan bero på... (a)  Med det är faktist sant! Man blir jätteyr av att springa runt där och inte kunna ett skit för att man har varit borta i mer än en månad!
Jag och saR är iaf bäst och vi gick och laddade inför träningen med att dela på en pizza på nån pizzeria som jag inte minns vad den heter, vi kallar den iaf "den på hörnet".

Svinabajsagott vare och preciiis vad jag behövde efter att ha överleft en hel dag på bara lite fiskgratäng...

skype=fixat

Clara har tjatat hundra år på mej att jag måste skaffa skype, eftersom att jag har halebop och hon telia och det kostar svinamycke pengar o ringa så de blir alltid att vi bara pratar kort elr att vi måste prata på våra tegelstens-hemtelefåner utan headset... MEN NU ÄR DET GJORT! Nu har jag fixa skype och jag fixa de till och med alles själv! :D (förutom att clara skicka länken) jag är ju så otroligt teknisk ibland (a) *stolt*
Jag heter elinfredricson så det är bara o ringa ;) PÖSS♥

Elin TOTAL-dissar

Är det bara jag elr är skräckfilmer bara ett idioteskt dumt sätt att plåga sej på? Varför finns det ens läskiga filmer för? Man mår ju bara dåligt av dom x) Hur kul är det att hela tiden vara på helspänn och berädd ifall en mördare skulle ploppa fram bakom dej och döda dej? Elr varje gång man ligger i sängen och vänder sej om och tittar ut mot  rummet så föreställer man sej att det står nån vid sängkanden med röda boldsprängda ögon och en kniv i ena handen och en lie i andra! Sen drömma drömmar om att hela huset förvandlas till vax och börjar brinna och smäljer ner över en...
Nä skräckfilmer är bara skit!
Varför kan bara inte en snäll och förståndig människa gå igenom hela världen, samla ihop alla dåliga skräckfilmer och slänga dom på brasan 1 maj? :)


dålig uppdate + supersnygga-fjortis-elin från-i-somras-bilder!!

Chacha bloggeen :D Javeet, jag har vari en sämst världens-bästa-bloggerska nu på några dagar! Det beror på att jag inte har haft tid eftersom att jag har haft en underbar liten pruppJohan här + att jag va hos han och grilla igår + att jag har haft matteprov och varit tvungen att plugga. Hoppas att ursäkterna godtags och att jag är förlåten!

Nuni bloggen! Jag har hittat massa fina "elinbilder" från i somras på min mobil som jag hade tänkt att dela med er ;) Jag är så otroligt snygg och kvallan på bilderna är underbar!






Mr. Jones är ju som han är...

Haha ja sådär kan man ju också ligga, det är säkert skönt... x)

godmorgon!

Godmorgon alla söta barn! Det blir en osminkad söndag idag. Jag ska snart ner och sjönga lite, det är sån dära träning och clara är i umeå så jag måste gå din själv idag! :( Bajs! Aja jag läär ju klara mej ;)
Nu ska jag bara hoppa in i duschen och gö mej iordning, sen sticker jag! :)

Hoppas bara att jag inte kommer spy ner hela världen! Jag fick nån må-illa-attck, jag vill helst bara lägga mej i sängen och tycka synd om mej själv men det tänker jag inte göra FÖR SÅ MESIG ÄR JAG INTE!

Jossi här! ;)

chacha bloggen, jossi här! ;)  Elin är typ inte världens socialaste just nu precis, hon ligger typ hon halv sover i min mega sköna soffa :p
Hon ska snart klippa mitt hår, känner mig lite smått nervös hehe :P

aja vet inte riktigt va ja ska skriva, så ni får lite svin snygg bilder i stället ;)

visst va vi söt när vi va små? ;D

Godmorgon alla!

Godmorgon godmorgon! Nu har jossiPossi och jag precis dragit oss upp ur sängen efter att ha vaknat och suttit och småpratat om lite smott och gott som jag itne tänker nämna här i bloggen! ;) *höhö*
Nu är Jossi nere och duschar och när hon kommer upp igen så ska jag klippa hennes kilometerlånga hår :D Hoppas för mitt eget bästa att det blir bra! Men det blir bara topparna som ska bort så jag klarar mej nog ;)

Jossi och jag, vi är ju för söta vi! (a)

Det kallas att bjuda på sej själv! ;)
Josssi och jag kom just på att det nog inte finns en ända bild på oss två till sammans där båda två ser normala ut.. x) *hehe*

Dagen shopping:


Tröja: Gina
Örhängen: JC
Ring: JC

min gamla kamra är återfunnen! ;D

Jag hitttade min gamla Kamra bland mina smycken förut och då kom jag på att den kan ja ju använda!! :D Den är ju inte världens bästa kamra + att man måste trycka in minneskortet när man tar kort annars ploppar det ut.. x) MEn kommer ju va jättesmidig att ha med sej typ, som nu, till Birsta ist för min stora tunga systemkamra! :D Och självklart är den råsa också! ;)

lite söta bilder från idag :)


Min fredag tills nu!

Nu har Jossi och jag precis kommit hem, vi var först och lämna av Linda hos Kevin och kolla till lill Filip och lill Erik (Jossis lilla söta bror och hans kompis) så dom inte hade hittat på nå bus! ;) Dom är ensam hemma hos Erik så man vet ju aldrig... haha ;)

Jag, Linda och Jossi har haft en mysig kväll på ÖS ikväll. Men jag var så sjukt trött i föttterna sen birsta så jag vill inte ens prata om det! Blöta av snö + skavsår på båda fötterna, STACKARS MEJ!
Jossis mamma var så snäll och bjöd oss på mat! Vi åt på tacobar i birsta och det var gudomligt gott!

svar på kommentar!

Det var någon anonym läsare som undrade vad min brun utan sol från Åhlens kostar och jag tror att det är runt 80-85 kroner nått sånt där :)

Nu är det gonatt

Nuså alla söta bloggläsare hade jag tänkt gå och lägga mej. Det är ju en dag imorn också ;) Och dagen imorn kommer nog bli en rolig dag. Först börjar dagen med sövmorgon eftersom att våran svenskalärare är sjuk, sen skola då såklart! After school så åker jag och min kära vän Jossipossi till birsta och shoppar lite! sen direkt efter de så blir det ÖS i stora massor på pingstkyrkan! Det blir grymt de! ;D

Pöss och gonatt nudå allihopa! Vi hörs imorn, men det blir nog på kvällen eftersom att jag som sakt kommer vara borta hela dan :)
GONATT OCH SOV SÅ GOTT TUSEN PUSSAR OCH KRAMAR♥

1. städa 2. belöning

Hej igen bloggen :D Jag har ääntligen städat klart, och shiit vad jobbigt de va x) Inte tråkit eftersom att jag hade musik så jag gick runt och gormade med till alla låtar (a) Men det är så ansträngande! Det kanske bara är jag men de är sjuukt jobbigt att damsuga en matta med hårdaste suget! (jag måste ha de annars föjler inte håret med eftersom att de lindar in sej i mattan) Man blir ju alle svettig! x)

Aja jag är klar iaf och nu håller jag på att belöna mej själv med lite ompyssling♥ Jag har just pila hela ansiktet sen smörjt in mej med brun utan sol från brösten och uppåt :) Jag har en kännsla av att det kommer bli aaaningens fläckigt men det får de bli isf! Sen tänkte jag pyssla om mina naglar lite också men nån fin färg och lite filning :) 

Det är viktigt med belöningar tycker jag. Man måste ge sej själv en "morot" annars får iaf inte jag nånting gjort! Som nu till exempel, Jag sa till mej själv, "Städa nu så får jag göra lite hemmaSPA sen!" Det funkade ju jättebra ju! :D


Haha dehär är min proffsiga brun utan sol från Åhlens ;) Men faktist, även fast den är billig så tycker jag att den funka rättså bra ändå! :)

städning på gång!

Nu sitter jag i sängen och laddar lite, snart hade jag tänkt att dra igång en storstädning i mitt rum! Och då menar jag verkligen storstädning! Inte bara plucka upp alla kläder och allt skrot som ligger på golvet utan jag tänkte dra ner damsugarn och måppen också, dammtorka alla hyllor och göra det riktigt riktigt rent! Och om jag kan/orkar så kanske jag försöker sätta upp min rullgardin som mamma o pappa köpte till mej för ett tag sen men som bara ligger och skräpar hehe.. *blink*

Det behöver faktist inte vara så hemskt tråkigt att städa! man KAN ju ha kul också ;) Sätt på lite bra musik, jag själv är väldigt sugen på massa ABBA låtar just nu, Dom äär ju så underbart bra! (a) Jag kanske tar och gör en "abba-spellista" på spotify sen ;)
Jag brukar också bli väldigt pepp när jag städar och jag hela tiden får se vilken skillnad det bli varje gång man tar bort nånting från golvet! Och inte minst när man damsuger!!

PÖSS PÅ ER SÅLÄNGE SÅ HÖRS VI NÄR JAG HAR STÄDAT KLART! ♥

Tack Clara!!

En minljard tack min underbara superClaris!! nu kommer det bli mycke mycke roligare o lägga ut bilder! :D♥♥

Hihi puss på dej älskling! (a)

Kolla in hennes hundrameters-ögonfransar! Man svimmar ju!! (a)


clara här!

clara här ;) hehe aja nu har jag fixat o trixat ett bra tag med att göra hennes blogg bredare så att elin kan göra sina underbart fina bilder större ;) som min (a) hihi fick den inte lika bred som min, minns aldrig hur jag gör menmen den är mkt bredare än förut iaf :D så nu när du ska göra ett inlägg så är orginal storleken på bilderna 400 (bredd) och nu kan du ist ha 600 på bredden! ;* du är tvungen o ändra de varje gång du laddar upp en bild!
här får ni två bilder jag tage, exempel på hur stora elins bilder kmr va i framtiden ;)
ps; jag hade inte din headerbild på min dator, du behöver bara ladda upp bilden i största storlek (tror de skulle passa m 1000px) och lägga in den ist för den gamla, så att den passar bättre + blir större :)
varsegod älskling ;**♥ u and me foreever fjärtis♥

en grej som stör mej...


En grej som jag stör mej på är att folk hela tiden ska tycka så förbannat synd om sej själva hela tiden.
 Nu menar jag inte att jag inte klagar när det är kallt ute elr inte minst när jag har mens, då kan det va riktigt synd om mej! Jag menar att jag blir less när folk klagar på hur sämst deras liv är och hur dålig man är och shit! för hallå, det är väl klart att man har ett tråkit liv när man ska klaga sej igenom alla dagarna?!
Man får säga till sina vänner att man har ont i fötterna men när man börjar skriva emo-texter på facebook m.m så tycke iaf jag att det har gått för långt! Blunda för det tråkiga och försök se bara det bra! Istället för att gräva ner sej i det som är jobbigt så kan man väl klättra på det som är bra ist? Johan brukade säga tilll mej förut att jag lever i min egna lilla "regnbågsvärld" och att jag ser allting grittrande i olika färjer. Och det trivs jag med! Jag gillar min regnbågsvärld! :')

Sluta klaga på att ni är tjock och att ni är sämre människor än alla andra. Sluta banta, det är bara dumt och dessutom, tänker man efter så tror jag inte att man blir mer omtyckt om man går ner nått kilo. Jag tror iaf inte mina vänner skulle tycka om mej mer om jag halverade all mat jag åt, snarare tvärt om! Bara lev och ha roligt, man lever bara en gång vet ni ju! ;)

Banankaka!

Jag bakade förut jah! Banankaka fick det bli eftersom att vi hade massa övermogna bananer över som va prefekta banankaks-bananer! :D



Det visade sej att det inte bara var jag som gillade smeten... ;)

Shit vilken fin bild, elr hur dåa? ;)



Näsa

Janne


Japan

Jag tycker så synd om alla som bor i Japan just nu :( Först den där stora vågen och sen dessutom all strålning dom får i sej eftersom att dedär kärnkraftverket sprängdes.. Tänk att gå runt och veta att man just nu får i sej massa stråling så att man får i sej strålning som gör att man får Cancer...

Jag håller med Evelina om att det är oansvarit att bygga ett kärnkraftverk där man vet att det är vanligt med jordbävningar!

hemma från skolan och väntar på älsk

Hemma från skolan och nu sitter jag och väntar på johan! :) Jag tror faktist att det gick ganska bra på fysik nationella :D Jag borde ha fått G iaf annars blir jag sur! Jag pluggade till och med lite med jossi igår!

Här kommer dagens jag!

Det var så kallt idag så jag gick upp och tjuvade elias varma stora sjäna mysiga troja som han aldrig använer, jag tror det är förliten för han ändå, så då blir det ju perfekt om jag lånar den ibland (a)

BILDRAPPORT FRÅN NU!

Hahah här kommer massa snygga bilder på mej och jossi! och när jag säger snygga så menar jag verkligen SNYGGA!





TUSEN PUSSAR OCH KRAMAR FÅR OSS!!♥


JAG MÅSTE KLIPPA MEJ!

Det börjar seriöst bli lite panik med mitt hår. Det är så otroligt slitet så håret börjar ätas uppp nerifrån topparna! Drar man där nere så lossnar det flera toppar... *hehe*
Jag kommer nog "behöva" gå till en frisör den här gången eftersom att jag råkade slarva bort våran nya dyra hårsax..*bilnk*  Hoppas mamma inte läser det här inlägget,jag hade liksom tänkt att skylla på henne när hon märker att den är borta...

Hos jossi!

Heluu, det blev ingen donken och det blev ingen "hemmaflurry" heller x) Josi hade tydligen börjat "sitt nyttiga liv" otrooligt töntigt om man frågar mej. Själv har jag precis påbörjat mitt onyttiga liv! Man ska väl leva sålänge man lever visst? ;)
Vadå omderigerad bild? :S Haha jag va så otroligt ful på den här bilden men TYVÄR så var det den enda bilden som fanns kvar eftersom att alla andra bilder försvann AV NÅN KÅNSTIG ANLEDNING! ;o

Mörv gav mej just en UNDERBAR ide!

Mörv gav mej just en UNDERBAR ide!
MAN KAN JU GÖRA EN EGEN FLURRY HEMMA!! :D
Det är ju bara att ta vanlijglass och lite cookies-smet och sen mixa ihop det litegranna så läre ju bli ungefär samma sak!! :D Jag kanske inte behöver få mä jossi till donken ändå ;)

+


=


Flurry med kakdeg!

Shiit jag är så sjukt sugen på McFlurry!! Jag satt och funderade på SOn och tänkte på hur otroligt länge sen det var man åt en McFlurry! Man är ju liksom inte sugen på nått kallt när det redan är så kallt MEN NU BÖRJAR DET BLI KRIS!! Jag ska försöka övertala jossi att följa mä mej ner till donken innan vi går hem och pluggar sen och köpa en ;)

Kan det bli bättre? McFlurry med kakdeg!♥ Jag dör ju! Jag skulle betala hela barnbidraget för en sån just nu! Hoppas den kommer till S-svall!

tjuvad bild

Jag tjuvade en bild från Jossipossi som hon hade lakt ut på facebook ;) Jag tror inte att jag har lakt ut nån bra bild på hur jag ser ut i backen så här kommer det än ;)

också lilla söta saR i bakgrunden! ;)♥


VI MÅSTE HA EN NY FOTODAG CLARIIIS!!



OCH DÅ MÅSTE DU OCKSÅ VA MÄ OCH BLI SMINKAD OCH SÅNT DÄRA!!

JAG MÅSTE TVÄTTA!!

Jag har inga klääder som är rena!! Jag tog med mej typ hela garderoben till fjällen, även om jag inte använde allt så känns det så ofräsht att det har legat i en väska så länge så jag vill tvätta det först..
Bara det att när man ska tvätta allt så måste man ju byta om hela tiden, känns som att jag har bytt om ett antal ggr idag x)

Just för stunden är det blå mysisdresssen som jäller!


nu har jag precis...

Nu har jag precis kommit hem, jag följde mä johan en bit påväg ner till stan. Det var jättekallt ute så nu sitter jag har helt genomfrusen! Jag blir alltid extra kall på rumpan av nån kånstig anledning.. x) den tar extra långt tid attt få varm ;)
Jaja nog om min rumpa! Har ni tänkt på att det typ är sommar nu!! :D Man ser ju nästan hela vägen och man ser gräs titta fram lite här och var! Jag älskar den här årstiden när man längtar till att komma ut varje dag för att se hur mycke snön har smält bort sen sist man kolla!!


Nyttiga eller vad?

Jag känner att johan och jag var så otroligt nyttiga igår.. Vi gjorde chokladpudding så det hade räckt till hela sverige nästan. Inte mindre än 8 PORTIONER!!


Min
lillla sötkorv!♥


En grym grej som min grymma gud fixade åt oss!

Hej bloggen! jag måååste bara få berätta en helt otrloig grej som jag var med om när jag var på läger. Gud lagade Jossis mobil!

Okej, såhär var det: Jossi hade mobilen i fickan och vi var ute i skogen och körde grymmaste skogsvägen som var hur brant som helst! Klantig som hon är så ramlade jossi , RAKT PÅ MOBILEN och åkte sedan sälen ner några meter för den steniga backen.. När vi kom tilll bussen så var touchen på mobilen rejält död. Lika död fortsatte den att vara hela resten av dan, jag satt i evigheter och försökte på den att funka igen men det var omöjligt. Dessutom hade våra smarta jossi STÄNGT av mobilen för att se om den funkade sen men då gick det ju inte att slå in pinkåden sen så det var ju väldigt smart... NAT!
Aja, nu kommer vi till det coola! På kvällen, samma kväll, så fick jag saR Clara, Jossi pch Danne för att BE för den! Vi bestämmde oss för att vi inte skulle sluta förns den verkligen funkade, Och det gjorde vi inte heller! 
Den funkade lite mer och mer efter varje gång. Efter ett tag så började vi kunna få upp knapplåset på skärmen och inte bara på sidan och sen började fler och fler knappar fungera!! Efter några ggr till SÅ KUNDE VI SLÅ IN HELA PINKÅDEN!!!! Det är helt sjukt! Och de är så otroligt härligt att det verkligen funkar, Gud hör bön!
Men den funkade ju inte helt felfritt så vi bad nån gång tilll och sen lät vi den vila under natten OCH NÄR VI VAKNADE NÄSTA DAG SÅ VAR DEN HELT SOM NY! DET GICK ATT SMSA SOM ATT INGENTING HADE HÄNT OCH ALLTING GICK SOM PÅ EN RÄKMACKA!

Helt underbart säger jag bara!

megamind

Myskväll med älsklingen! Vi bakade kladdkaka och såg på Megamind. Jag helt klart älskar teckande filmer!


KinaMat

Gissa om jag och johan blev glad när vi kom hem från kyrkan och såg att det stog fullt med kina mat på köksbordet eller?! JAA DE VART VI!! Jag hade bara äte en liten tallrik kornflejks till frukost och johan hade inte äti nånting alls så jag va svin hungrig!


Svar på komentar!

hej elin ! varifrån är din design ? svara gärna i ett inlägg :D

SVAR: Hej hej! Jag har gjort min Design själv. det är inte så svårt, Först gjorde jag "grunden" elr vad man ska säga i paint bara, sen fixade jag smågrejer i picnik. Som till exempel hjärtat och texten :) Kul att du frågar, Pöss ;*

Jag innan vi drog ner till kyrkan!

Idag klockan 11 skulle så åkte jag och johan till kyrkan, jag skulle sjunga och johan skulle lyssna ;)


Här kommer alla egobilder som jag vet att ni har väntat på!

Självklart så upphörde ju inte mitt "fjortis-Jag" bara för att jag åkte till fjällen! Här kommer lite fina underbart vackra egobilder på mej, Jag vet att ni älskar mej!

PÖSS PÅ ER ALLLIHOPA SÖTA BARN ;*

BILDER FRÅN BACKEN!!




HÄR KOMMER DE MASSA BILDER FRÅN LÄGRET!!! WIHOOOO!!!!


























HEMMA FRÅN ETT UNDERBART LÄGER PÅ SILJESTRÖMST!!

HEEEJ ALLA SÖTA FINA RARA UNDERBARA BLOGGLÄSARE!! NU HAR JAG KOMMIT HEM FRÅN ETT SÅ SJUKT OTROLIGT UNDERBART OBESKRIVLIGT BRA LÄGER!!!

Seriöst, jag har haft et så sjukt härligt. Bara så att alla vet så tänker jag ändra på mitt liv totalt från och med nu. iNGEN FÅR MISSA ATT JAG ÄR 100% KRISTEN OCH JAG ÄLSKAR DET!! Jag känner mej så otroligt pepp och glad och lycklig och älskad!! Jag har aldrig mått såhär bra :'D Men får jörna ställa frågor som jag järna svarar på ifall man tycker att jag är konstig elr ifall det är nånting man undrar över :D

Titta vilket vackert hus vi bodde i, JÄTTEFINT!
Jag bodde i det fönstret där saR, Josef och Clara sitter ifall ni undra lixom ;)

JAG LÄGGER UT ALLA BILDERNA FRÅN LÄGRET IMORN ISTÄLLET, JUST NU HÅLLER JAG PÅ ATT SOMNA BORT OCH FÖRSVINNA SÅ I JAG GÖR DET IMORN NÄR JAG ÄR PIGG!
PUSS HEJS ÄKSKAR ER ;*


shhiiit nu åker jag snart!

SISTA INLÄGGET INNAN FJÄLLEEEEN!!!!!
Nu ni kära bloggläsare, nu åker jag till fjällen och kommer inte kunna blogga förns jag kommer hem igen på fredag. Jag förstår om det känns jobbigt för er att överleva nästan en hel vecka utan mej, det är jobbigt för mej mäd...
MEN JAG KOMMER FÅ DET SÅ SJUUUKT F*CKING KUL SÅ DET ÄR INTE SANT!
Jag kommer få spendera en vecka i fjällen med alla mina närmaste och finaste vänner!♥
Men jag kommer såklart saka er och bloggen och speciellt min älsklings Johan

Sen när jag kommer hem så kommer jag ha otroligt mycke bilder!! som jag såklart kommer lägga ut så ni får se dom ;)
Om ni får tråkigt så kan ni ju alltid läsa igenom min blogg från första inlägget ett par ggr! haha ;)
PÖSS OCH KRAM ALLA SÖTA BARN! OCKSÅ SES VI PÅ FREDA!!! :D


Joppe

Jag är så sjuuukt avensjuk på saRis! :') dom har fått en till liten familjemedlem, Joppe heter han och är VÄRLDSSÖT!!! han är som en liten lurvig björnunge-boll som springer runt! Här kommer de lite bilder på han:







är han inte grymmarns gulli då? (a)

Kreativa familjen

Imorn åker jag ivåg till fjällen med pingstkyrkan. Det kommer bli superduperroligt! Jag är verkligen pepp :D
Amen också ska man ha mä sej en bibel, men biblen som man fick på konfen förra året äju liksom bara röd, och röd är inte riktigt min förg liksom..
SÅ JAG GJORDE DEN RÅSA! :D mä lurv dessutom ;D



Tihi, shiit vad mysit de kommer bli o sitte o läsa i den dära nuda (a) de äju som en lite nalle!

Alice, min lilla söta syster satt och kollade på medans jag sydde också samlade hon upp alla bitar som blev över också limmade hon ihop dom till ett Pennfodral!! Såhär fint vart de :


Jag fick hjälpa hon lite med att limma men annars har hon bestämt allting sjäv hur det ska sitta! Jag fattar inte riktigt hur hon tänkte att hon skulle använda den som ett pennfodral men aja, den är ju jättefin!! ;)

världens gulligaste

aaw vilken sjukt gullig flickvän jag är iband (a) Imorse när Johan sov så gick jag upp och gjorde frukost på sängen! (a) *blink*

Fast johan visste att jag gick upp och gjorde ånging frukost så de va ingen överaskling.. Jag vaknade före han eftersom att det va nån bajsunge som satte igång att sprätta massa snö på mitt fönster med en snöslunga! ;o
också då när jag vakna så vart ja hungri men johan va så trött så han inte orka röra på lillfinfret ens! Nästan... Så aa.. jag orkade inte vänta helt enkelt ;)

bio

Vi bestämde oss för att se Gullivers Resor igår! hah den va jätteroli ;) vi hade igentligen tänkt att se sanctum men då skulle vi inte hinna till domsaga och kolla på alla som spela så vi såg gulliver ist ;) Men den vaju bra den åh! ;D
 Jag ääälskar att gå på bio mä min älskling!♥ Det är så sjuukt mysigt (a)


saR här igen!!

Hellå där!! ja tkr eL har vart lite dålig på att uppdatera så jag kännde mig tvungen att skriva ngt ;)

nu ääääntligen så är det LOOOV <3 hoppas ni får lika roligt på lovet som ja, eL, Clara o Jossi (o massa fler men ja orkar inte skriva alla) kmr o få!! :D
Idag så ska iaf jag och eL packa tillsammans (via telefon) för det är tradition, till läger så packar jag o eL och så äre bara!! have fun// saR<3


ikväll

ikväll ska jag och älsklingen först gå på bio, jag vet inte riktigt vilken film det blir, det får vi se ikväll ;) sen skavi till domsaga, de va nån tävling där ikväll mä massa band som skullle spela och de får man ju inte missa :D


Kan hända att det blir lite dålig update idag mä tyvärr, nivet hur jag är när jag är mä Johan♥ Så mycke tid med älsklingen som bara gååår!! Då hinner man inte blogga ;) dessutom så skavi ju inte va hemma ikväll :)

Men vi får se hur de blir, puss så länge!


GE MEJ MAT!

Helu, nu sitter jag i datasalen och nördar lite :) Jag försov mej i morse så jag han inte äta frukost, senast jag åt var i går vid lunch troja, så jag är lite småhungrig nu!! Aja, jag tror det är lunch efter den här lektionen så det är lungt :)
 
dehär ser ju inte så tokigt ut.. -.-'

HELUUU

Dålig updatering IGEN! ...sorry! (a) *lerochsersåsötutjagkanochhoppaspåattjagbliförlåten*
Men idag har jag faktist en bättre anledning än förut, nu har jag faktist vari mä min älsklingsjohan, först hemma och myste ett tag sen åkte vi till DANSTJOPPAMOJJA!! ;D de va mä skolan. Det vart faktist roligare än jag hade förväntat mej, speciellt sista dansen<3

MEN NU HÅLLER BÅDE JAG OCH DATORN PÅ ATT DÖ SÅ DE BLIR INGEN BILD, FÖRLÅÅÅÅÅÅT!!! PUSSHEJ OCH GONATT!

en ny värld öppnades för min söta lilla bror...

En ny värd öppnades för min söta lilla bror när jag visade honom mitt volympuder från proffs! HAn var nere och duchade i på mitt rum (ifall ni har missat det så hålelr vi på att bygga om på toan uppe så alla måste ducha nere hos mej) sen skulle han blåsa håret och då passade jag på att hälla i lite;)
 
Jag tror nog jag måste sätta ut en övervakningskamera och se om kommer komma ner och snatta mer sånt där av mej nu... ;) *mehehe*

sommarminnen

Här kommer en härlig sommarfilm på Clara och mej när vi gör lite gymnastiska övningar sere på en gräsmatta i stan. Vi hade vari på konsum och köpt en hel chokladrulltårta sen satte vi oss på andra sidan vattnet, sjukt härligt vare!


Haha jag båda älskar och hata att kolla på Claras bilder på hennes telefån.. Hon har så mycke härliga minnen på den men hon har också massor med riktigt heeemska filmer och bilder på mej! x) Tro mej! även en så otroligt välrdssnygg tjej som jag kan se riktigt grotesk ut ibland! ;)

utedag

Idag var det utedag i skolan, hela skolan skulle ut, alla 500st! så de var ganska fullt dåruppe på södra bärget! ;) Även om hälften var i sidsjön! VI hade iaf en jättehärlig dag, jättesoligt var det också, toppen! :D

Det här fick iaf bli "dagens outfit" Jag vet inte riktigt om man kan kalla det outfit men aja.. x)





bilder i hagen! ;)

Här kommer lite fina bilder från i söndas när jag va och hälsa på saRis! :D







tihi (a)

kladdkakis

Vi kunde inte hålla oss. Vi kännde att om inte vi gjorde nånting så kommer vi inte överleva den här tisdagen. Så vi bestämde oss för att baka en kladdis-kakis!


min ängel ä här ida hon :)

Sar har just anlänt till mitt lilla källarkrypin! Den ängeln hade mä sej EN PLOPP LAKRIS! som vi nu sitter och smaskar i oss! :D

OCH SÅ HÄR SNYGGA ÄR VI IDAG:

smarrifrukost.se?

Jag åt en världsgod frukost imorse! Turkisk yogurt, honung, sirap och frysta hallon! Jättegott verkligen!


gårdagens köp

Igår var Clara och jag på stan en snabbis. De va "ta tre betala för två" på ur och penn så vi köpte ett par var sen tänkte vi dela på de som va gratis! Vi är så smart i bland ;)
Dom till vänster är mina och dom till höger delar vi på ;)

CLARA HÄLSADE PÅ PÅ MIN SKOLA IGÅR! :D

Igår följde Clara med till Höglunda och hälsade på! Det känndes jättekånstigt att se henne där, men det va jättekul! :D Dagen gick mycke fortare än vanligt, hon hade järna fått "hälsat på" resten av terminen om hon hade velat! x)


Jag tjuvade en bild från Claras blogg, den är från toan uppe på musiken ifall ni undera! Clara va värsta söat sen kommer ja in dät och förstör.. x)


härregud, vad är det som har hänt med mig?!

shhiiit, nånting som inte fick hända hände!!!
senaste inlägg: 2 dagar och 13 timmar sen!!!!
JAG ÄR SÅ HEMSKT LESSEN!
Men jag lovar att blogga ordentligt idag som förlåt!


Anledningen till min dåliga updatering är att jag har haft ett väldigt viktigt hemprov att göra. Vi fick en månad på oss och jag sparade allting till dom sista två dagarna.. Jag vet! det va inte så smart av mej, MEN NU ÄR DET KLART IAF! :D

När jag kollade runt lite på och kollade på grejer om hinduismen igår (provet handlade om världsreligionerna) så läste jag en helt sjuk grej! Nivet, hundierna har ju massor med olika gudar att be till. Och vissa av dom här gudarna har ju flera huven och armar och överkroppar och så, så när det föds sånna hära siametiska tvillingar (stavning?) så tror dom att det är avbilder av nån gud så dom försöker inte att dela på dom eftersom att barnen är värsta heliga!

Kolla på dehär barnet, de har ju en miljard armar och ben så dom tror att det är en avbild an nån gud..


RSS 2.0