If spending money is wrong, i don't wont to be right.

VAD HÄNDER?!?! Det är fucking första dan på månaden och jag har 39.- på kortet?! Har jag ens shoppat? Omg, jag måste bli bättre på att hålla i mina pengar annart får jag väl söka hjälp?
Iaf så jag jar varit i birsta idag med Jossi my possi *hihi* eftersom att jag inte har nå pengar så blev det bara några billiga absolut jag-MÅSTE-ha-NU grejer.

Älskar dej


Man måste dö några gånger innan man kan leva

Laddat med lite mellis. Haha fan va länge sen man sa mellis, man får värsta dagiskännslorna! Iaf så ska jag plugga lite inför matteprovet imorn, Det känns inte så dagis.

Just nu.


Ja försöker göra klart dehär nu så fort jag kan så jag kan hitta på nått roligare sen ;) Skaju träna hela eftermiddan också! Träna bort allt godis som jag tröck i mej igår med Johan kanske?^^

Fuck me. I'm a dog.

Ledig. Undra vad man ska hitta på.. plugga? Jag måååste plugga. Matteprov imorn och en uppsats som ska va inne senast kl 12 idag. FMLeadiga dag.

subkakor in my ♥

Bara jag som älskar kakorna på subway? skulle göra allt för en sån just nu.. Allt förutom att gå ner till stan och köpa en!

Matlagning

Jag har väl sakt förut att clara och jag är väldigt specialiserade kockar? Vi lagar på väligt hög nivå och alltid med fina resultat.
Inte för att skryta men vi är utan tvekan grymma!
Här är från umeå när vi gör våran mast berömda kycklingwok.

life is a bitch!

Haha jag har glömt att berätta om johans och min totalfail för nån vecka sen! FYFAN va less jag vart!
Vi fick av nån kånstig anledning för oss att vi ville göra en tårta. Först bakade vi en tårtbotten och medas den va i ugnen så tänkte vi att vi skulle gå ner till ica bergsgatan och köpa lite godis som vi kunde lägga på tårtan. När vi kom tillbaka så va tårtan svart och vi va tvungen att göra en ny. Lagom less redan nu.
Vi gjorde en ny tårta som vi dekorerade jättefint, vi la ner flera timmar på dedär!!!!

Vi hade bestämt att vi skulle gå upp till jossi och rambo och äte tårtan med dom, klockan va jättemycke (eftersom att vi hade fått göra flera tårtor) så vi va lite stressade, dethär är vad som hände:
Grädde över hela hallen, på alla skor och till och med stänk på väggarna.. och sent kom vi till jossi och ingen tårta hade vi med oss heller. FML

Glad tjej!

Fick just veta att vi har studiedag imorn! Det hade jag totalmissat :D Dessutom kommer johan kunna komma in till stan ändå! (vilket jag inte trodde han skulle hinna) Fett glad! :D

måste döda mobilen

Har just insett att jag måste döda min telefån och på nått sett spara ihop lite pengar för att köpa en iphone.
Nu har det komit en nu app till iphone där man kan blogga från mobilen!!!!!
Tyckte att min mobil funkade ganska bra ändå, den är råsa och den går och smsa/ringa med. MEN NU! nu är den ju värdelös...
(MAMMA, JAG VET ATT DU LÄSER MIN BLOGG OCH DU VET ATT JAG ÄLSKAR DEJ♥ (hälsa pappa det också) tänkte bara säga de liksom^^)

toppar


Shoppade några toppar i umeå :) kännde att det tok-behövdes!!!

Hemma från umeå!

OMG JAG HAR INTE BLOGGAT PÅ HELA HÄLJEN! (lämna datorn hemma, för den är tung)

Kom just hem från en 4 timmars lång, mysig, bussresa med världens bästa Clara! Viu har haft det awesume i umeå!
SAKNAR DEJ REDAN!♥
 
Råååååkade tjuva claras bild (a)


omg

Delfiner. Utmålas som vänliga varelser men är sexuellt aggressiva och kan utgöra ett livsfarligt hot för människor som kommer i närheten när de blir upphetsade. Bland delfiner förekommer både incest och gruppvåldtäkter

cut my head off!

Det började med en fläck på väster öga som var jättekånstig! De var som att jag hade tittat in i en lampa. Sen växte fläcken mer och mer och efter ett tag var jag typ blind på ena ögat, Jag fick seriöst panik! jag var dessutom ensam hemma! Jag ringde min sjuksyster-mormor men hon svarade inte. Efter ett tag började det som tur var gå över men sen kom huvutvärken! Det känndes som att nån hade satt på en sån där tvinn, som man använde på träslöjden när man hade limmat, runt mitt huve och spännt åt. Och med den var jag tvungen att gå upp och lägga alice, det blev ingen lång läsning kan jag låva!
Nu har mamma och pappa kommit hem igen och dom säger att jag har fått migrän. Lite komiskt att mamma och jag satt och pratade om migrän i bilden på väg till birsa idag! Nu säger dom jag ska ta migrän medicin och gå och lägga mej så jag får väl lyssna på dom antar jag.. Jag känner mig inte så sugen på att ta med mig migränen till umeå! ;)

new shoes!

Det fick bli dom här snyggingarna som fick följa med mig hem idag! ;) Älice tycker dom är såhäääääääääär *visarmedhänderna* fula, på tvätromspråk!
tack mami♥

Birsta.

Far till birsta med mamsen för att köpa skor, får se om vi hittar nått fint :) ikväll ska jag va barnvakt Funderar på att baka nånting gott, det brukar väl bran gilla? och jag med för den delen!


all days is not good days

Igår var jag inte så bloggarsugen (som ni kanske märkte). Jag hade min livs underbarasde dag om man säger så. Till att börja med så vaknade jag med vääärldens huvudvärk. Jag hade världens sämsta hårdag. Jag GICK vägen mellan stan och hem 6 gånger. I skavsår. Jag somnade i solariumet och missade att stänga av boostern så nu ser jag ut som en kräfta. Jag glömde också min plånbok i solariet sen höll hon som hittade den värsta talet om hur viktigt det är att kolla om man har glömt nått innan man går. Jag hade två träningar i min vidriga huvutvärk. Jag bråkade med mamma och det sket sig med pluggningen :')


UMEÅ, HERE WE COME!

Till häljen far clara och jag iväg till umeå! Jag är sjukt pepp, det kmr bli galet kul! Det var så länge sen jag hade clara för mej själv en hel hälj! Vi har inte riktit planerat vad vi ska göra
MEN DET GÖR INGET FÖR JAG OCH CLARA HAR ALLTID KUL!!!
Hihi här är lite bilder från sist vi va i umeÅ! Elr de kanske va näst sist, jag vet inte (a)
IKVÄLL BLIR DET STORPACKNING!♥

slutar snart

sitter på skolan, snart slutar jag och då blir det hårdträning!! ;)

fjortispuder?

Haha jag hittade lite gamla solpuder när jag städade här om dan, lite pinsamt många kankse.. Ända har jag ju slängt en del, helt sjukt vad det går åt! Några svish med borsten om dan och ändå blir det så mycket! Tur att man är snål och väljer den billiga sorten! ;)

tar en kopp te med älskling..


Bad hairday

sittier på skolan och har världens längst hål, sen är de engelska SEN SLUTAR VI! då ska jag möta upp johan, vi får se vad vi hittar på :)

at school

Sitter i skolan och väntar på att wicky ska komma tillbaka från tyskan så vi kan få gå och äta nån gång. Jag hade jätteont i huvet i morse, de va sjukt nära att jag hoppade över skolan för att bara få ligga i sängen hela dan, men
SEN KOM JAG PÅ ATT JAG SKA GYMMA MÄ SAR OCH CLARIS IDAG SÅ DET GÅNR JU INTE!!!!! :D

Iaf så låg jag i sängen så länge de bara gick, sen fick jag kasta mig upp, trycka i mej lite ipren, slänga på mej nå skitkläder (ser ut som sån utekiggare idag) sen fick jag skjuss av mami för att inte komma sent :)
Hoppas det går över tills ikväll, för då blkir det hårdträning!

gossipgirl

Tänkte precis inviga tredje säsongen av gossipgirl! Jag har vällidgt höga förväntnigar, är helt kär i serien!♥

Fast jag såg just en skräckfilm där min favorit Blair var den "onda" så nu vet jag inte hur det ska gå, kommer jag bli rädd när jag ser henne?

KLAR!!!

Omg, jag trodde aldrig att jag skulle bli klar! men I DID IT! sjukt stolt över mig själv! *blink*
 
Nånting som jag älskar är min stora fina fluffiga underbara säng! Man ska drunka i täcken och kuddar! Längtar tills jag får gå och lägga mig ikväll (a)
Hihi jag råkade komma av mig lite förut! Jag hittade massa gamla brev som jag har fått när jag va liten (a) Det är det bästa som finns att sitta och läsa igenom sånt som man skrev när man va liten! Men va så dum!!!


Haha också älskar jag ett brev som jag hade fått av saR med typ en miljon fråger!  Vad gillar du mest att göra på partyn, äta chips och popcorn eller dansa? Jag gillar mest att äta chips och popcorn. Viss är nalle pu söt? Vill du bli min brevvän? och i slutet hade hon skrivit "svara senast 5/2-05" Haha jag dog!

Jag hittade också mitt trömhur som jag hade ritat! Älskar alla detaljer och grejer! Duk på borden, blommor, matter och till och med en anka i "becken" ;)

ännu ett tappert försök..

Gör ännu ett tappertförsök att städa på mitt rum. Hade inget bättre för mej liksom ;) det har ju inte gått så bra dom andra gångerna (ser oftsat värre ut än när jag började) Ni får se hur det gick senare idag!

Tjejmiddag!

Jag kom precis hem från the girls dinner ;) Haha de va jättemysigt men nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Jossi och jag går och lägger oss nu, imorn ska jag sova uuut!!!
Tack för en kul kväll tjejor! :)

Ge mig ett jobb!

Jag vill ha ett jobb! Inte klarar man väl sig på en tusenlapp i månaden heller? Men det är så svåårt!
hur gör man? cv? Vart vill man jobba?
Men tänkt vad skönt, det skulle göra så mycket! Nu måste man ju spara och snåla hela manaden och ändå räcker det inte...


Äntligen fredag!

Det är fredag, skolan är slut och livet leker! Ikväll hittar jag på nått kul med saR och Jossipossi ;)


säger godnatt.

Den här torsdagen har jag spenderat med min Johan. Jättemysigt! Vi har lagat mat och drygat och drygat och drygat.
Vi är sånna, dryga :)
Nu tänkte jag säga godnatt och skynda mig att sova så det fortare blir fredag♥

Engelska!

sitter på engelskan och diskuterar om Alice adventures in wonderland :)

Fått mitt första betyg, E! Känns ju toppen.. x)


Just nu.

Sitter och väntar på att Engelskan ska börja :) Alla sitter och nörda fb som vanligt ;)

Hihi lånade Idas glasögon (a)


have to have

Min väska är totalsönder och jag är verkligen i akut behov av en ny! Jag gav lite upp med pengarsparandet den här manaden.. Jag trodde att de gick jättebra ända tills jag kollade på kontot och insåg att jag hade fel!

Det är så mycke jag behöver/vill ha..











iiiiiiii jag vill ha pengar!!! det finns sååå mycke, det är ju självmord att gå på stan och inte kunna köpa allt man ser! 100 miljoner på lotto hade ju inte vari fel (a)


EGO

Wihoo jag är såå sjukt pepp! Jag och saR ska köpa gymkort på EGO, vi ska träna varje varjde dag och vi fina resutlat ska de blir! FIT FOR FIGHT liksom ;)


love♥

Dagens investering! Älskar den, jag kommer bo i den! Har tänkt länge att jag ska köpa en poncho, äntligen blev det av ;)


yesterday


take me away..


Snälla, kan ingen ta mej utomlands några veckor?! Jag dör, är det normalt att sitta på google och dräggla över massa härliga semesterbilder på dagarna? sola, bada, shoppa, äta på resturang varje dag, bli brun.....


nördar

Sitter och nördar med Jossan och Ida! Vi har tusen års håltimme så, fram med datorn! ♥


försov mej!

Jag tokförsov mej i morse! Vaknade 5 min innan jag skulle gå så jag han inte fixa eller äta frukost så nu sitter jag här på skolan med slarvigt uppsattt hår och en kurrande mage. Känns toppen! :'D


just nu.

sitter hemma och drygar, borde städa på mitt rum men jag orkar inte de! Jag tappar så mycke hår löshår så de ligger jättemycke hår runt spegeln där jag borstar håret! Städning är inte min starka sida och det syns på mitt rum kan man säga! Får se om jag orkar ta tag i saken idag eller om jag skiter i de! :D

Känner mig snygg efter en hel dag i skolan med två lektioner


Torsdag

Godmorgon! IDag har jag sovmorgon, men jag har lite plugg som jag måste ha klart tills idag så det blir det som min sovmorgon får gå  ut på! Och lite bloggning såklart! Såhär ser jag ut idag: fina ögon, huh?

Jag trodde seriöst aldrig att jag skulle ha på mej en bajsbrun tröja, jag hatade de nya modet, nya färgerna och allting! Sjukt fult igentligen, but i love it!

Äntligen cheerleading!!

Äntlingen har cheerleadingen börjat! Jag va på träning nyss och jag är verkligen taggad! Det är så sjukt kul oc¨h jag har saknat att träna, nu vill jag verkligen ta ut mej!
Gammal bild innan jag skulle på träning :)


lite shopping

Idag gick jag en sväng på stan med jossi och hittade lite kläder som va tvugna att följa med hem :)

också vare en concealer men den orkar jag inte visa x)


råka missa.


Ska snart möta upp wictoria sen drar vi till skolan, ikväll blir det Johanmys!

godis på en månda?

jossi och jag kännde oss lite godissugna så vi kunde inte låtabli att gå ner och köpa lite gosaker! Det gåår faktist bättre att plugga då! (a)

Några bilder från igår!

Jag hinner inte lägga ut alla nu, men dom kommer lite eftersom! Här är några av dom iaf :)


Fotografering.

Ídag har clara och jag haft en fotodag! Kännde att det var länge sen :) Här kmr en liten sneakpeak, jag lägger ut restena av bilderna imorn :)


mysfreda med johan

Ikväll blir det fredagsmys med mysJohan :) Får se om de blir en sväng ner till stan lite senare!

barapasta

Jag och alice sitter och dunkar Eric saade och äter bara pasta! Fett gott♥

Älskar alice kommentar mitt i manboy: åååh han vet inte att han är bäst i hela världen! alla som är kär i han räcker upp en hand!


Ny dator

Vi har ju fått en dator från skolan och så, AWESUME! :D och nu har jag fixa camen så nu kan jag blogga från skolan, AWESOME! :D

Najjs ;) Lite enformigt med bara egobilder kanske men... ;)


solat!

Va nyss nere på ego och solade. Det är skolfoto imorn så man vill ju känna sig lite fin! Fuck skolfoto föresten! Men vet alrdig vad man ska ha på sej också blir man aldrig nöjd heller! Varför ska man ha skolfoto när alla NORMALA har fb? ;o (ta åt dej johan!!!!)

RSS 2.0