HEMMAA!!!

HEJ IGEN ALLA SÖTA LOGGLÄSARE! JAG FÖRSTÅR ATT NI HAR SAKNAT MEJ SÅ MYCKE ATT DET INTE GÅR ATT BESKRIVA, MEN NU ÄR JAG HEMMAAAAA!!! :D
Både skönt och tråkigt äre väl, skönt att va hemma men tråkigt att lämna underbara malaga! Jag är toktrött nu så jag tänker int sätta mej och lägga ut alla bilder ään, men dom kommer, I promise! ;D
Imorn kommer min älsklingsJohan som har har saknat superduper mycke hit. Det är ju igentligen bara en vecka men det känns som 100 år! Det brukar ju bli så när man åker bort av nån kånstig, jobbig anledning.. x)

En bild kan jag vara snäll att bjuda på! Jag tycker att den beskriver ganska bra hur vi har haft det ;)


NU ÅKER JAG!!!!!!

NU ÅKER JAG TILL MALAGA!!!!!!! Ha de så hyperbra som ni bara kan ha de här i kylan (a) *hihi* medans jag ligger på stränderna och steeker! :* KMR SAKNA ALLA SÖTNOSAR HÄR HEMMA!!! HEJDÅ!!!:'D♥
hihi kmr hem om en vecka (a)♥

packning

iiiiiiiii nu åker jag snaaart!! :D:D:D Jag håller på att packa nu, sista sekunden som vanligt, bara de att det är så himla svårt att få ner allting när jag bara får packa i handbagaget -.-' Haha min väska är jätteliten jämfört mä den som jag brukar packa i!!


Men det blir nog bra! ;) Vi ska packa lite, och ha så lite med oss dit som möjligt så vi kan shoppa mycke där för vi får ha obegränsat med grejer med oss hem ;) hihi
sen får jag nog kanske trycka mä lite grejer i alice väska för hon hade lite plats kvar :)

iiiii snart åker vi!!!! om några timmar sitter vi på tåger ner till stockholm och imorn vid 12 är vi där!! WIHOO!!

Alice har lärt sej cykla!!!!

ALICE LÄRDE SEJ CYKLA IDAG!!!! WIHOOO!
Jag är så stolt (a) Dessutom lärde hon sej på samma cykel som jag lärde mej på! :') Jag kommer så väl ihåg när jag fyllde år och mamma och pappa kom inrullandes med den där underbara råsa cykeln på mitt dum och hur jag cyklade med den sen fram och tillbaka på gatan utanför huset! sen tog vi den till holm och nu har den stått där ända tills nu när det är alice tur! :)


holm

Hemma från en härlig stekardag i holm! :D Vi har typ solat hela dan, men tror ni jag har fått nån färg då? ...NÄEJ!
Känns som att jag bara blev blekare x) Aja vi har haft de jättemysigt iaf!

mys! ;) Clara vägrade va mä på nån bild, elr ja hon vägrade låta mej lägga ut bilderna som jag tog på henne för hon va typ osminkad och aa.. så jag ska vara snäll och inte göra de även fast vissa andra inte brukar vara lika snäll! :')

Aa sen grillade vi korv och sånt också ;)


Clara och jag körde våran "leka i bäcken tradition" Varje vår när isen har smält bort så kommer det fram en liten bäck i sjön som inte syns på sommarn för då är det vatten över, också leker vi där och flyttar stenarna så det blir massa fina vattenfall och grejer! (a) Johan tyckte mest att vi va dumma i huvet, men hallå, nån gång måste man ju få va lite barnslig, eller?! ;)

Jag fick inte så mycke bilder på bäcken, den va jäättefin men jag typ glömde/orkade tyvär inte gå dit o fota den! När jag kom på de så vaja så lerig om händerna så aa, den här bilden troja min söta lilla bror tog, duktig som han är ;)


gonatt, puss, sovgott!

Gonatt alla söta bloggläsare (a) Nu ska jag sova fast de är lov! Imorn ska jag till holm mä Johan och Clara och lite andra! :) Vi ska grilla ner vi sjön, så ja hoppas de blir finväder för då kan ja ju ta många fina bilder, hihi (a)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG MÅSTE PACKAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lilla julafton

Hihi idag hade jag och jossi lilla julafton ute på altan ;) Haha de kanske va en aning sent men man säger väl "julen varar ända fram till påska" visst? :D

Och kolla vilken underbart söt julklapp jag fick av jossi! (a) Ett pussel med en gammal bild på oss från holm, kan man va sötare eller? :')
Tanken var att hon tycker att jag gör så mycke hela tiden att jag aldrig kan sätta mej ner och ta de lungt för jag säger "det är tråkit!!!!" Och då kom hon på den här otroligt smarta iden! Nu kan jag sitta ner och ta det lungt samtidigt som jag gör nånting så jag inte blir uttråkad! :'D

Sååå gulligt, Älskar dej :*

mys mä clara :*

Igår va jag hos älsklingsclara! Vi hade jättemysigt och såg på trassel (som jag älskade så jag höll på dööö!!!) Sen åt vi massa godis och annat gott! SuperMys vare! synd att jag är dör så sellan :(


Jag äälskar hennes söta, tjocka katt Einar! Jätte jättte söt! och sen så bara bredde han ut sej och låg där och myste hur länge som hälst! Plus att han va jäättetjock och mysig också (a) han måste ju väga minst 20kg! :o


vårshow -11

Ni får ursäkta min dåliga update den här veckan! jag har haft så mycke annat att göra så jag har inte hunnnit med mej ;) Nu kommer iaf lite bilder från vårshowen igår! Det va så sjukt kul och de är synd att de är slut! jag skulle lätt kunna tänkta mej att göra 20 shower till! x) Älskar allt folk som va mä och vi hade sjukt kul tillsammans! :)


Vi kom med i tidningen till och med ;)

Hoppas alla tycker det är okej att jag lägger ut bilder på er, ni får säga till annars :)

bild och grejs kmr imorn!

Förlååt! asdålig update igeeen! jag sitter och myser hos älsklings-Clara nu och ja vill inte sösa bort asrolig tid mä henne på att sedigera bilder så Jag bloggar imorn ;) då kommer de komma massa bilder från vårshowen och lite annat kul så låva att kolla då! :o PUSS

14 år till salu

Jag läser världens hemskaste bok. Man blir seriöst depprimerad. Jag blir så lessen! Och sen vet man också att de har hänt på riktigt. Den är jättebra! Men som sakt, jag blir på jättedåligt humör och jättelätt för o grina och greja när ja precis har läst..

Det är btw helt otroligt att jag faktist läser en bok! De va typ huundra miljarder år sen ja gjorde de, jag kan inte konsentrera mej! det är så tråkit och sitta och läsa, så stenårlders liksom! jag har ju annat för mej, hallå?!
Men nu gick de faktist bra :D


hårförlågning

Jag vill ha löshår!! Mitt hår har blivi totalslitet nu, fast ja klippte mej för nå vecker sen!! De låssnar jättemycke toppas om man drar i dom :( Därför så hade ja tänkt o klippa av de och sen fixa hårförlängning. för om ja har hårförlångning så syns de ju inte att jag har kort hår igentligen! MIHI jag är så smarT! :D

och OM jag fixar hårförlågning så skulle jag HELT KLART ha nagelslingor! Tänk va skänt o slippa sätta i dom varje dag om och om igen! Jag hade lessnat efter en vecka x) Bättre då och ha dom i hela tiden!
Óch jag vet jag vet ja vet att alla säger att de sliter mer på håret men de skiter jag i :)

hellowfellow

hello dålig update! I know! Nu drar iaf jag till mormor och äter middag sen kommer jag hem och dåå ska ja blogga ;) Skulle igentligen sola mä saR idag men hon ä sjuk så ja sket i de.. Aja, jag är seger ändå kan vi låssas! :o
puss och kram skumbanan!
                                            

newbody

Min snälla mamma beställde lite newbody grejor till mej för ett tag sen och nu har dom kommit :)

Tack mami♥


Vill ha, måste ha!


Dom är ju underbara! Den råsa är ju väldigt lik min,  men den mä leopard är ju asperfekt (a) Synd bara att jag är så otrligt fattig! Hoppas jag får tag på nå sommarjobb så jag kan skämma bort mej själv lite mer ;)


långpromenad till kovland

Johan och jag tog en rejäl långpromenad idag! Vi gick 1 mil sammanlagt! Han bor en bit utanför kolvand också gick vi hela vägen till kovland och sen köpte vi mjukglass som johans snälla pappa bjöd på♥ Sen gick vi tillbaka!
Gissa om jag vart glad när vi såg johan hus elle?!
Han hade precis lurat mej och sakt att de va en bra bit kvar, ja bah "ÅÅÅÅÅÅHHHÅHÅHÅHÅHÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!! :'(
Sen såg ja huset och bah: *bitchblickgånger1000*


Johan-saR-johan

Nu har jag precis kommi hem från johan. Jag åkte dit igår på dan sen åkte jag till saR för att hennes mamma fyllde 40 så då skulle vi fira henne lite sen åkte jag tillbaka till johan :) Jag har fast en supermysig hälj verkligen! Man blir så glad av att det är så varmt och skönt hela tiden! :o

Fint va?! (a) *blink*


sur clara här!

irreterad på elins stalker! DEN har börja ta bilder från MIN blogg nu oxå! Kan du ge fan i! Nog med elins bilder men mina?!
DET HÄR ÄR INTE ELIN!!!!!!!!!
elin skulle ALDRIG skriva nåt sånt här?

Svan bilder på Clara

Jag kom på att jag inte har lakt ut nå bilder på "svan-Clara" än så jag gör det nu ;) Bilderna är från claras bästa blogg :)

så fin! Det är min lilla älsklings-clara de!♥

mys-kväll med mys-Linda

Linda och jag slängde på oss One Pice-arna och sprang ner till stan med strax (lindas söta lilla chihuaua) och köpte pizza och godis! Sen gick vi hem till Linda och satte oss ute och åt, de va jattemysit och snacka om att de känndes somringt att äta ute!!


Haha vi failade litegranna också kan ja ju erkänna... Pizzerna vart iskalla efter ett tag och började vi frysa så vi gick in och satte på ugnen för o värma dom. Bara de att när vi hade stoppa in som i ugnen så glömde vi dom! Sen efter hundra år så kom vi påde också då vare jättemåligt i hela köket och de tykte jättemycke ut ugnen + att våra pizzer vart stenhårda och brända.. x)

Haha hon ä så söt så ;) Jag är inte mä på en ända bild men de va jag som höll i kamerna också vaja inge sugen på o va mä på bild just då, ja kännde mej inte som världen vackraste precis mä utkladdat smink och stripit fett hår.. (a)
Iaf så har vi haft en supermysig kväll! Vi bestämde att de skulle bli sommarens "thing" att gå ner till stan, beställa pizza och medans man väntar på dom så går man och köper godis på nya hemmakväll och sen går man hem till nån och myser ;)


Frisör-linda

Linda gjorde grymmaste frisyren på mej idag på engelskan! Hon ä så dukti (a) dessutom äre så sjuuuukt skänt när nån håller på mä håret!

Lite suddig bild men man ser ju ;)

"elias snabb-brownies"

när jag kom hem idag så hade elias gjort nå himla as god grej som jag också va tvungen prova! De va jätte jättegott! :D



manikyr á la Joel

haha jag fick lite lyx-manikyr av Joel idag, jättefint! ;)

Först såg de ganska bra ut sen titta ja bort nån sek och då vet jag inte riktit vad som hände... x)

kilar till skolan nu

Nu kilar jag iväg och träffar jossi sen till skolan, jag vill ju inte bli sen idag IGEN! Det har inte gått så bra den här veckan men idag så! ;)

Såhär ser jag ut idag iaf :) Det är superduper fint väder, man har ju bara lust o släng på sej bikininoch åka och bada! synd att det inte är riiktit så varmt...


Pöss på er! Ha en bra dag så syns vi sen! :*

Godmorgon

Ja har en liten sovmorgon idag jah så det blev en riktig frukost och inte bara nått snabb-glas mä fil elr nåt ;) Mums!


Råstade mackor med ost och gurka + ett stort glas stark oboy!


mina naglar

Clara målade min naglar i häljen! Hjärt-tema vare och de blev jättefint! (a)


Ja tjuva bilderna från claras blogg för jag han inte ta kort på dom innan dom förstördes. elr ja, ja glömde ;)

lite blandade Elin-bilder


svar på kommentar


SVAR:
jag sminkar mej inte så jättespeciellt offtast. Här är en vanlig sminkning (skolan, stan m.m.)

♥ Först börjar jag med att sätta på mej lite solpuder i hela ansiktet, kalla mej fjortis, det är värt de! man vill ju inte se blek ut likosm! ;) 


♥Behövs det (vilket det oftast gör om jag inte nyss har solat) så sätter jag på mej lite småduttar med fondation under/runt ögonen, runt + på näsan och om det finns nånting i ansiktet som jag inte vill ha där dvs finnar!!
♥ Sen böjer jag upp ögonfransarna! Jag älskar att böjja ögonfransarna! Fast jag hatar att jag älskar det så mycket så jag offta gör de för mycke så dom pekar in mog ögat som en liten rulle typ... x)
♥ Sen är det kajal/eyeliner som gäller! Då sträcker jag ut ögat så de ser jätteroligt ut och sen drar jag några gånger fram och tillbaka lite snabbt ;) smalare längst in mot ögat ch lite tjockare längst ut :)

♥ Sen så säter jag på mej maskara :)


TIPS:
Jag brukar sätta på maskara från båda sidorna! Måla först som vanligt och sen på baksidan av ögonfransarna. Då tycker jag att dom blir mycke mycke längre!! Men man får va försiktig för det kladdar lätt!

Om det skulle kladda så låt det vara och ta bort det med en torr tops när det har torkat! Det blir bara värre om man ska gegga runt det när det är blött och speccielt om man försöker tvätta mä en blöt tops, ajaj!

Klart! :D

Sjukt vacker! x) jag hade en liten dlig smink och hårdag idag så ni får inte se heela ansiktet men aja! ;)


gonatt pussisar

Nu ska jag bara sminka av mej och borsta tänderna sen går jag och sover, imorn kommer de mer bilder! ;) JIPPIIIIII (säger man då!)

Jag ser ut som Simpsons-gubbarna x) lika gul iaf, de vart lite skumt ljus på den där bilden.. aja gonatt, sov så gott, puss, syns imorn!♥

promenad

självklart skulle kameran med på en promenad ner till sjön också! (a)








jättemysigt! Det är så fint i holm jämt, synd att jag är där så sellan numera.. (haha "numera" verkligen inte ett elin-ord btw)

utklädnings-tema!

Här kommer massor mä jätteseriösa bilder från "utklädnings-temat" haha jag älskar dom! x) såå fina! Jag älskar dom nog mest för att vi hade så grymt kul när vi tog dom x)


Haha den sista bjuder vi på ;)

svanbilder

Vi hade först tänkt att vårat tema för häljen skulle bli "svan-tema" Men vi orkade inte mä de så länge, när vi kom på att det finns jättemycke roliga gamla kläder i holm så blev ju de roligare och då bytte vi tema ;) så det har två teman kan man säga! :D

Här är iaf några av SVANBILDERNA:

haha det blev lite "back stage" bilder ocskå ;)


akut-skor!

Jag va tvuungen att springa ner till stan idag för o köpa ett par skor! Det va verkligen akut! Mina förra skor hade total-gått-sönder så jag hade iingenting att sätta på fötterna!
 Det fick bli ett par billiga svarta tygskor, de är ju aldrig fel liksom ;) Fast de va ganska urplockat så min storlek fanns inte så nu ärom lite förstora men jaja, bättre än att gå barfota! Det vaju som sakt akut!

HEMMA FRÅN HOLM!!!


Heloo allihopa nu har jag kommit hem :D Jag åkte till johan ett tag också idag, de va supermysit! Men nu är jag hemma iaf :) Jag har tusenmijnarder bilder som jag kommer lägga ut under veckan :D Jag orkar inte lägga ut som nu men här kommer ett litet smakprov (a) nu ska jag sova iaf! gonattpuss!! :*

mini mini mini BHar!

Hahaha kolla vilka söta BHar jag hittade när jag skulle söka efter lite grejer innna på mamma och pappas rum! Vi håller ju på o renoverar alla rum där uppe förutom mamma och pappas så då ligger alla grejerna där inne.. x) inte sötkit alls, nejnej, vadå berg?!
Jag minns så vääl när jag hade alla dom där! Hur coolt de va och hur stor man kännde sej.. Och hur pinsamt de va o lägga dom i tvätten så mamma skulle se dom ;)

Haha aaw, den gråa helokitty mä orange var min första och saR hade en likadan ;) Sen kommer dom två som är orange och grön som är likadana randiga, dom minns jag att jag köpte på nån rea också vaja jättestolt sen ;) sen minns jag inte årdningen men de kanske inte är de viktigaste! x)

Packlista

Jag brukar faktist alltid göra en packlista när jag ska åka nånstans för det blir mycke roligare att packa när man får kryssa i varje gång man har packa i nått + att man inte glömmer grejer lika lätt! För mej funkar det asbra!!


HOLM MED ÄLSKLINGS-CLARA

♥ Råsa mysisdressen
♥ Nessesär (tandborste, tandkräm, sminkborttagning m.m)
♥ Smink
♥ Kamera + laddare + väskan (kolla så att minneskortet sitter i)
♥ Lillkameran
♥ Svart linne
♥ Vitt linne
♥ Tjats
♥ Stövlar
♥ Sovtröja
♥ Troser, strömper och BHar
♥ Hemilga grejer till fotograferingen som jag inte kan skriva här för då fattar ni allt
♥ Bodylotion
♥ Brun utan sol
♥ Plattången
♥ Lösogonfransar

Nu kommer jag inte på nå mer, kommentera om de är nånting jag har glömt snälla! ;)

Haha juste Clara skulle jag ju också ta mä mej ;)
                                 






todeloo

Kom precis hem från skolan. Vi har haft två engelska nationella idag! Den första gick sämst men den ändra gick bättre! Jag levde lite i min egna värld så jag glämde o lyssna ibland så aa x) Jag tro ja va lite trött! 

Aja nu ska jag sätta på lite peppmusik också ska jag packa
FÖR SNART SÅ DRAR JAG OCH CLARA TILL HOLM!!!
Vill ni mej nått så är det smart att ta de nu för vi kommer ha mobilderna avstängda under hela häljen ;)

Mihihihiiiii ;)

nymålad

Haha ja målade just naglarna med nyfärgen men också kom ja på att clara skulle ta mä sej sina proffs-nagelfixar-grejer till holm också skulle hon fixa mina naglas assnygga så nu kommer jag ju behöva tvätta bort de på en gång.. aja! x)

Men jag älskar färgen! Tänk vad fint till sommarn mä nån stor fläsig ring ;)

HEMMA FRÅN BIRSTA!!

Chacha bloggen! Jag och Clara åkte till birtsa idag eftersom att de va 50% rea på hela bikbok idag! Vi bara shoppade och shoppade! ELIN OCH CLARA ♥ REA PÅ BIKBOOK
Här kommer lite bilder på dagens köp ;)

håsnoddar (som man fick med om man handlade för över 300kr) nagellack, och ett vanligt svart linne


Ett till svart linne fast lite genomskinligt med en ficka



solpuder, kajal och en väl behövd sminkbortagning! Min förra sög så jag har försökt slösat så den tog slut fort!



Två på jeans som min älskade mamma var så underbart snäll och betalade! Tack mamma

kånstiga tajstsen

Hihi jag tänkte ha mina kånstiga tajts mä benskydd påmej idag! Jag har aldrig använt dom efterdom att dom som sakt är lite kånstiga, desutom har jag inget bra att ha till sat aa.. Men nu fick de bli såhär :)
JAG ÄR SÅ SUGEN PÅ ATT HA LÖSÖGONFRANSAR
!! Men jag får sprata mej tills i häljen när vi ska ha en till fotodag! Jag vet inte om jag har sakt det, MEN JAG OCH KLARA SKA TILL HORM I HÄLJEN OCH HA EN DATOR/MOBIL FRI HÄLJ! Från freda till sönda! DE KOMMER BLI JÄTEEEMYSIT!

how I look today:

morgon fix

god morgon kära bloggläsare :) det en ny dag och jag hade precis tänkt kliva upp, kolla hur läger ser ut i håret = kolla hur mycke tid jag behöver lägga på de idag, klä på mej, och fixa lite sånna där morgon saker ni vet :)
vi hörs lite senare om jag hinner, pöss
                                             

hur gölligt som hääälst!

OMG har ni sett nå gulligare nån gång?! :'D Titta vilken underbart gullig sak som kom till mej på posten!! Nu blir ni bra avensjuka va? (a) 


Det är från min älskling underbara clara, nu vill man ju bara åka till henne och pussa på henne tills hon dör ;o Jag ska skriva ett till henne så foooort jag hinner (a)

sommar nästan

chacha bloggen! Älskar vädret idag, allt känns som sommar! + att jag dessutom har haft jeans-jackan för fösta ggn år! Känner mej så osomrig i min svartna skinn jacka!

Jag är verkligen på bra humör just nu! Det är bara några veckor kvar tills vi åker till malaga sen efter några veckor till så har vi gjort vårt på Högluda. Det känns toppen! iaf om man inte tänker på att det är den stressigaste tiden i skolan kvar men jag tänkte ta och "glömma" det ett tag...

Här kommer det lite "dagens outfit"


Snart kommer Johaaaaan! :D


en 20 minuters + brun utan sol

Jag va äntligen och solade idag! Jag hade igentligen tänkt att vänta längre men aja! ;) Jag hade planera och sola några ggr innan jag åker till Malaga till påsk. Man vill ju inte komma dit som nån blekfis och bränna sänder sej på en gång eller hur? ;)
Jag tänkt vänta tills de va ungefär en och en halv vecka kvar, då skulle jag sola första ggn. Men de gick inte! Det var inte bara jag som märkte att jag hade blivi jätteblek! Andra kommenterade!! Då har de gått för långt! :O
Men nu är ja brun och fin igen.
20 min solning på ego + ett fett lager brun utan sol satt fint på mej! *blink*

Ja ser inte så smikrande ut jusr nu så de får bli en bild på en gammal solrand ist ;)
 
Typ sådär är den nu fast skarpare! Det är mer tydlig linje (a) FIIINT!!!


hos mysjohan idag

Jag har varit hos min mysjohan hela dan idag. De va så länge sen jag va där och de är så synd att jag inte kan komma dit offtare :/ De går inte på vardagar för att om jag inte missar en timme från skolan så går bussen halv fem från navet också går sista bussen från han vid 7 satt de blir bara nån timme så då kommer han till mej ist♥
Men idag så hade vi inte sista lektionen + att pappa kunde komma och hämta mej vid 10 så då gick de bra :)
Vi fick jäättejättegod mat också såg vi på film och grejs, jättemysit! Lääängtar tills nästa gång som en tok.

Jag förstår att det kanske inte är världens roligaste för er att läsa om min älskling-Johan hela tiden men jag kan inte låta bli att skriva om de, sorry (a)

Här kommer lite söta bilder på min älskling från i häljen! Haha han är såååå fin! visst!? *lerochblinkar1000ggr*

mystroll på birsta

Haha clara och jag va på birsta igår, också träffa vi johan efter ett tag och så :) Som tur var så va vi bara där en snabbis så jag hoppas att de inte va så många som såg oss! Jag har aldrig vari så äklig och ofixad på birsta som igår!! Vi gick runt i mysisdress som vi dessutom hade sovi i och så fett hår att de inte går i föreställa sej! plus att jag hade glömt sminkborttagning så jag hade flera lager smink påmej också, usha! x)

otroligt vackert! Nu kanske man inte ser hur fett och äklit de va men, blää!

Såhär vart iaf våran frukost nr. 2 efter glassen! Sjukt gott! Jag tror BARA de blev gosager den där dan! ;)


jag snatta bilderna från claras fina blogg, jag glömde kamran jah ;)

jag gjorde just en gryym kaka


Hur god dom helst! Men de tog sin lilla tid! Första kakan blev totalsvart (de va bara receptets fel inte mitt) då vart ja lite småless och fick göra en ny, den vart gudomlig! :D

kladdkaka under också vare nån sås över:
1. Häll socker, 100g mörk choklad, 1/2 dl socker, 1dl grädde och 2msk ljus sirap i en kastrull
2. Koka under omrörning i några minuter tills de börjar bli lite tjockare
3. rör ner 75g smör
4. häll over kakan och låt svalna med formen kvar
5. klart! :D

Den funkar nog bara som sås till glass elr nått också, jättegott vart de!

caffé piccolo igår

hello bloggen nu har johan nyss åkt :( kmr sakna han jättejätte mycke tills imorn! Dålig update idag, men ni vi varför. Vi skyller på Johan som vanligt ;) Mihihihi
De va asmys igår på piccolo by night också, Marcus olson är verkligen bara för bra!


godmorgooon :D

hej jag heter och jag har hostat varje minut ända sen klockan 5.18 inatt :'D Clara har ju sån där sleeptalk grej på son telefån så hon spelade in hela natten, 58 inspelningar! heheee :')
haha jag tycker synd om johan inatt, jag kommer få alla mina hostar i ansiktet (a)

Dehär fick iallafall bli våran frukost ;) Älskar at maten alltid är godast dan efter! muums..


här tänkte vi sova! :D


Haha man ser bara claras lilla hand som sticker upp där under filten x)
Aja nu tänkte vi gå och sova, clara och jossi ligger redan där borta och pratar i sofferna, så jag ska nog gå och borsta tänderna nu ;) GONATT, PUSS PUSS PUSS!!!!!!

måste rätta till en grej bara...

Jag tänkte att nu när jag har bombat er mä massa ful-bilder så behövdes de lite normala bilder så det inte blir så att ni bara ser massa fula också fastnar dom bilderna uppe i era järnor och sitter fast där typ aslänge och sen när ni ser mej nästa gång så blir det typ: OMG VA OTROLIGT GRYMT OVERKLIGT SNYGG HON ÄR!!!!! SÅ MINNS INTE JAG HENNE SEN SIST JAG KOLLADE PÅ HENNES BLOGG!!!
och de vill vi ju inte ska hända liksom jag vill ju att ni ska minnas den SNYGGA VÄCKRA BÄSTA elin nu när ni går och lägger er ;D




såhär såg jag iaf ut idag :) asäklit hår för att vara jag, jag typ dör av fett hår! också jossis asmysiga tröja (a)

asnajs i kyrkan

haha vi har jättekul här x) Det är bara vi kvar här och va tänkte sova här i nån soffa, de blir mys de ;)

Haha vi gjorde lite olika grimarser så här kommer lite tips till er som vill göra grimarser där hemma! :D

Rulle:


Lessen:


arg:


död:


rädd:


supersnygg:


bara så alla vet så måste alla ha förståelse för om vi inte är världssnygga på ALLA bilder, men aa.. det kallas att bjuda på sej själv!

hej jag lever! :D

hej jag hade bara tänkt o säga tre grejer i dehär inlägget!
1. JAG LEVER.
2. VI HAR DI SUPERMYSIT.
3. HÄR KOMMER LITE "JUST NU I NULÄGETBILDER.


BILDBOMB!

Hejhejhejhejhejhejeeeee :D Jag ska till ös ikväll mä jossi och clara också trodde jag att de va aaaas brottomt så jag tok-sminka mej tok-snabbt och stressa ihjäl mej!! Sen kolla ja på klockan också va klockan typ 6.. Man baha JAHAAA!! :'D Så nu iaf hade hag typ 100 år påmej att leka runt och sminka mej mer och mer och mer och prata i telefååån och ta kort o speglen och aa, mina favvisar liksom ;) Perfekt va? :D

HÄR KOMMER EN BILDBOMB!! WIHOOO!!! :D

Jag måste ju vara
den mest sociala tt prata mä i telefån i hela världen asså passå! ;o

usha vad jag fryser!

Det vart så kallt när jag kom hem från skolan att jag va tvungen ta på mej min vita lurviga lilla morgonrock, Så kallt brukar de inte va! Jag hoppas att min förskylning inte är påväg att utväcklas till nån grotesk supersjuka så man bara vill dö för nån vecka!
Nått sånt har jag inte tid med!

Men jag tror nog att jag klarar mej! Just nu känner ja mej pigg som en mört FAST jag bara har sovit 5 timmar inatt och jag har ont i huve och hostar som en TOOK! Men jag håller humöret på topp iaf! :D

bilder från idag :)

Jag tog de lungt på idrotten idag eftersom att jag har en sån heeeemsk hosta och ont i huver och shit. Så jag passa på att ta lite bilder med min superkamera! :D





RSS 2.0