jag måste shoppa!

Jag har inga klädeeer!!!! jag får panik! jag måste verkligen shoppa! jag får gå runt o myskläder hela tiden för att jag inte har nå annat o sätta på mej.. x) men just nu har jag inge pengar, jag ska köpa julklappar för alltihop tänkte jag, snäll som jag är! jag tänkte ta en rejääl shoppingrunda efter jul! JAG LÄNGTAR IHJÄL MEJ! :D

Ett problem bara: att när man satsar på att shoppa mycket, och man har mycket pengar, SÅ HITTAT MAN ALDRIG NÅNTING! men efter jul så är ju mellandagsrea också! ;)

nu har jag äntligen...

Nu har jag äntligen kommit hem från en lång dag! efter skolan gick ja på stan med jossi sen gick vi till mikael elias på öppet hus, det var det tråkigaste jag har gjort nån gång tror ja. kan vara för att jag är så sjukt trött. efter det så gick jag och mervis SOLADEEE! :D det va jätteskönt, jag somnade.. (a) fast det värsta som finns är att att vakna i ett solarium, jag vet inte varför med det är heeemst! x) aja nu sitter jag iaf nyduschad i sängen och pratar mä saraaa♥ jag saknar henne supermycke, det var så länge sen vi träffades, alltså träffades på riktit, inte bara på dansen. vi måste göra nånting år de saR! ;o


jag saknar dej min mupp!♥


jack här




pappa voldermort = jonte lind

datasalen igen!

Det här är sista lektionen, arbetspass och jag håller på och försöka hitta på nått bra att skriva, det ska bli en novell och det är inte lätt kan jag ju säga!

jag har inte riktigt bestämt mej vad jag ska göra efter skolan. Antingen så går jag och gymmar med evelina, men då kan jag inte gå på stan och shoppa jusklappar med jossi :( och sen vet jag inte om jag ska gå på öppet hus på mikael elias eller inte, om inte så går jag och solar! men jag känner att jag borde de för jag borde ju kolla på lla skoler även om jag inte ska gå på dom för att jag ska va säker på att jag inte missar nått, smart va? ;)

nu har jag fixat lite bilder, jag fick låna sofias iphone och skicka lite bilder till mailen, tack sofia♥

jättefin bild på erika tyckte jah! :D


mitt öga, med fullt mä maskara under.. (a)


jossis vackra öga!


och en väääääldig trött jag med en gigantisk hand! ;O

haha dehär vart ett rörigt inlägg, fölårt! (a) PÖSS


igår anmälde clara och jag oss till....

Igår så anmälde clara och jag oss till lite olika danser till efter jul. 

dom här danserna hade vi tänkt o gå i:


det kommer bli perfekt med tiderna och allt! det blir popping och steet/hiphop på tisdagar, disco på torsdagar och på måndagar blir det cheerleading i birsta!

datasalen

chacha bloggen!
Nu sitter jag i datasalen och lyssnar på joel som sjöngr så fint! han är sååå duktig!
igentiligen har jag bild men jag väntar på att mitt tryck på min kudde ska torka så jag passar på att blogga lite iställe! ;) 
jag har vääärldsont i huve och är bara allmämt less på allting. pissväder är det också! jag orkade inte ens sminka mej i morse! härregud, det är inte offta! :O 
 vi hörs lite senare PÖSS 


det fick bli en gammal bild på mej och clara, det finns inte så jätteroliga bilder på skoldatorarna har jag märkt! MEN SER NI VAD FIN CLARA VA PÅ DEN DÄR BILDEN!!? 
 


just nu!

Nuså har jag just kommi hem ifrån dansen, och jag är helt slut i armarna! :O jag tror det är för att vi har lärt oss en ny dans som alla ska dansa som är jättejobbig för armarna..
just nu så står linnea i duschen men när hon är klar så är det min tur! ;) sen nÄr jag har duschat så skaja ringa johan♥ det har längtat efter hela dan! den här dagen har verkligen varit jobbig, ÄNDA TILLS MINA UNDERBARA KUSINER KOM OCH GJORDE DEN BRA! dansen har också varit okej, fast jag glömde skor så jag gled runt som bambi på hal is.. (a) såå typist mej att glömma saker! ;o


nej vadå, min spegel är inte smutsig? :S haha jag tror faktist att det är johan som har sprejat en smajlis på dej mä nån hårsprej elr nått för jättelänge sen! x)




påväg till stan nästan!

Nu ska snart Clara pch jag vandra ner till dansen! :D jag som hade tänkt att jag skulle hinna sola idag men men, jag får ta det nån annan dag!
Linnea ska sova hos oss idag :D (linnea är min andra underbara kusin) hon har suttit och försökt förklarat vilket gymasium jag ska välja, och att jag inte ska välja thoren bissnis school (jag vet redan att jag är bäst på att stava, säg inget!) aja men de känns lite bättre nu faktist :D linnea är så duktig hon!

HA DE BRA ALLA MILJONER SÖTA BLOGGLÄSARE NU DRAR JAG OCH CLARA TILL STAN, WIHOOO, PÖSS!

glöm ryktena snälla barn!

ja blir så sjuukt less! NEJ, jag är ingen desperat hora! och ni som har hört de, elr går runt och säger det kan bara hålla käften! ingenting är sant, okej?
Jag älskar johan, vi är tsm, allting är så sjukt bra, kan alla som föröker förstöra bara dra åt helvette?

less tjej! hah nej men det är en bild från en uppg i skolan, det ska se ut som att mitt barn har dött.. (a)

sitter och väntar på clara<3

Snart kommer världens bästa clara hit! :D jag behöver verkligen en stund med henne, hon får mej att må bra och man blir alltid så glad av henne. Hur jobbigt allting än känns innan så kan clara ändå alltid få en på topphumör! jag älskar dej♥
jag tog med mej lite goda snickerskakor till clara från skolan, själv så mår jag så illa så jag knappt kan röra mej! vi bakade sista timmen och jag vet inte huuur mycket jag klämde i mej! :O men clara blir säkert glad så jag tog mä mej några, snäll som jag är! MEN DET ÄR HON VÄRD! pöss pårej♥


toooovis bloggar!!

nu äre så här att de är tovislovis som bloggar (a) men scchy , säg inge till elin (a)
men iaf så ska vi snart gå till skolan och de är såååå drygt-.- men då kanske jag ocg elin ska gå och sola efter skolan :D även fast jag gjorde de i går, men man kan ju göra de två gånger bara för de är så skönt (a) idag är jag och elin JÄÄÄTTEMYSIGA :D vi har på oss våra söta mysisdrässar (a) men nu måste jag fixa håret, shiiiiit :O klockar är sviiiiiin mkt :D
aja hare bra alla läsare , pöss :D<33

en bild från jossis stuga när vi sitter och har nyss gråtit och dricker powerking!



1000 sena hallowiin bilder

Jag har såå tråkit just nu, ingeningenting att göra, och jag hade inte tänkt o plugga på en hälj precis?!
så jag tänkte passa på och lägga ut några fina bilder ifrån halowiin :D jag kom på att jag inte har gjort de, och det är ju ett måste!

först så va vi, alla tjejor, på biteline och åt pizza och glassbuffé och sen gich vi hem till mej och kolla på film och gosa!
jättemysit hade vi♥







johan har just åkt

de vart bara en kort sväng på julskylltingen. Det var ju så kallt!
Innan så vaja mä familjen och josef på källarkrogen (troja de heter) och åt, de va jättegott!
när jag hade äti klart så gick jag och träffade finaste Johan♥ vi gick runt och gjorde ingenting ett tag, ända tills tovis kom. då gjorde vi ingenting mä hon också :) dom är så gölliga allihopa!
sen gick Tova och Ina (tovas söta lillasyster) och solade och Johan och jag gick hem och värmde oss iställe, de är såååå sjukt kallt ute, bena blir som istappar! nu har johan nyss åkt hem och jag ska väl gå och första adväntsmysa med familjen med pepparkakor och ljus troja väl :)

gammal och blek bild, men är man världens snyggaste så är man ;)


första advent imorn!

jag älskar julen! de är sååå mysit! tända ljus överallt, stämningen är så mysig, all julmusik, ljusstakar i varända, också äälskar jag alla tusen lamper nere i stan!
Mamma och alice har just gjort pepparkaksdeg, den ska ju stå en natt i kylen så dom ska upp tidigt imorn och baka pepparkakor. Det lukar jättegott i hela huset,
I just love it♥



nu ska jag gå och sova

nu ska jag gå och sova troja, jag är helt slut och hela kroppen värker och dunkar! x) imorn blir det julskylltining! :D hoppas det inte blir lika kallt som alla andra år! jag tkr att det alltid ska vara exta kallt just den dagen det är jukskylltning. Man får ladda med mycke kläder! godnaatt♥


hemma!

shiet vad trött jag är nu! MEN KUL HAR VI HAFT! :D det vart ingen pukal den här gången ;) men jag är nöjd iaf!
vi vart en jättejättelång bilkö föölll mä lastbilar säkert en mil längst vägen på vägen dit så gissa om vi va oroliga att vi inte skulle komma hem förns imorn? men det gick jättebra, vi det gick faktist ganska fort att komma hem, sover man så är det ju okej ;) tyväääär så har jag inga bilder på den här datorn eftersom att vi bara fotade mä claras camera som clara nu har hemma. dom åkte ju hem derekt :/ men jag får ta och knycka några bilder från claras blogg ;)


vi va jättejätteduktiga tjejer!♥ (fler bilder på claras blogg)


haha det va nån specialdag på donken med ansiktsmålning och grejer och självklart så passade jag och clara på att måla oss till tigrar! hahah vi är väl vääärldens vackraste eller hur? ;)


Gonatt

Gonatt! Nu ska vi sova så vi är pigga imorron ;O;D PÖÖSSS



nu säger jag och clara gonatt :D

TÄVLING IMORN

IMORN GÄLLER DET! vi ska kliva upp 6 imorn, fixa oss och sen åker vi iväg PÅ TÄÄÄVLING I SÖDERHAMN! :D


hårfix!

Nu har jah äntligen färgat och färjat håret! :D erl ja, de va clara som gjorde de, och hon är sååååå duktig! TACK UNDERBARA CLARA!♥
lite av utväxten är fortfarnade kvar men det syns inte alls lika mycket, den är mycket ljusare. och det är mest i underhåret som det syns eftersom min naturliga färg där uppe är mkt ljusare :)
senså klippte vi topparna också så nu är det inte så slitet längre heller (y)

före:



medans:



efter:


clara vägrade hjälpe mej o ta efterbilder så de vart lite svårt o se.. (a) 
de kmr bättre bilder, ja låvar!  

godnatt bloggen!

Jag har lyckats igen! vad hände med "jag ska vara dukti och sova i tid den här veckan"? Som tuur är så börjar vi sent imorn. 
Efter skolan ska jag ta en sväng ner till stan och träffa johan♥  Och sen ska jag hem och färga håret! :D äntligen! det blir ingen större skillnad på färgen men utväxten ska bort! de är så skönt! jag vet inte huuuur länge jag har hållt på och tjata på den där jävla utväxten.. och imorn är den borta! (lägger ut bilder på hur det vart imorn)

Nu ska jag sova iallafall, gonatt och puss!

mitt rum stökit?

Merve tkr de är stökit på mitt rum... (a) ja tkr de är ganska fint jah! x) men de är för att de brukar se värre ut! vrf ska man städa för? det är bara slöseri med tid. 

1. det blir stökigt igen efter några timmar.
2. man hittar aldrig nånting!
3. det finns så mycke roligare och viktigare saker att göra.
4. det ser mycket hemtrevligare och mysigare ut när man har saker överallt. ja tkr inte alls om när det är helt rent och rakt överallt!
5. DET ÄR TRÅKIT! (om man inte har musik då!)

Aja merve stog inte ut så hon sitter just nu på golvet och viker mina kläder x) haha hon är så gölli! ♥

min egna lilla städerska! (a)♥
 


världen sötaste kusin!

Kolla vilka fina pepparkakor min lilla clara bakade hos jesper! (a) tänk att hon tänkte på mej ääven när hon va mä jesper!
älskar dej min fina lilla prupp!♥


12345 kola!

nu har tovis och jag komme hem, merve kmr senare för hon skulle gö nått prov :)
vi gjorde 12345-kola och de är såå sjuuuukt gått! och jättelätt att göra dessutom, tar typ 5 min? :D

såhär gör man:

1 dl sirap
2 dl socker
3 msk kakao (om man vill ha chokladkola annars skiter man i de)
4 msk smör/margarin (ca. 50g) 

sen kokar man i 5 min :) fast de bror på hur hård man vill att den ska vara. jag brukar inte kolla tiden utan jag gör "kulprov" lite då och då (då får man ju lite ätt äta också ;)) man tar ett glas mer iskallt vatten, droppar ner lite kola och sen är de klart om det går att göra en kula av den :P ASLÄTT! och hur gott som helst!


världens bästa bilder, javet! :D 

 


Jag hade tänkt försöka mobilblogga ifrån Sofias iphone men de var svårare än vad jag trodde... Jag kan inte komma på hur man skriver där nere så de får bli en enda stor rubrik (a) just nu så har jag arbetspass men jag är inte ett dugg pluggsugen! ;)

NU KOM JA PÅ HUR MAN GJORDE! :D fast ja kmr inte igår hur.. (a) Då kan jag fortätta berÄtta vad jag ska fö idag. först ska jag Tova och Merve gå hem till mej och baka 12345-kola, muuuums! Sen ska vi ner till stan och sen ska vi till torens på öppet hus klockan 18.30 och sen skaja hem och mysa under täcket! Sate vad jag längtar till sängen, jag har gått runt och frusit hela dagen! (kan bero på att jag har varit genomblöt efter ett dopp o snön av mina älskade vänner SOM ALDIG KAN VÄXA UPP) puss puss så hörs vi sen!

sovdax

nu går jag och lägger mej! jag som skulle lägga mej tidigt den här veckan hade ja tänkt.. (a) de kommer inte bli lätt att ta sej upp imorn! aja, nån får jääärna ringa och tvinga mej upp ur sängen! ;O
det kommer bli en låång dag imorngon. skola skola skola -.-' tur att jag har mitt "skåpgodis"!! 
godnatt på er, puss!


glömde säga!

JAG GLÖMDE ATT JAG TRÄFFADE JOHAN PÅ BIRSTA OCKSÅ! :D jätte mysit! och han va sååååå snäll och gav oss choklad och allt! ♥

cheerleading

Nu har jag nyss kommit hem från träningen. Från början hade jag jätteont i huvet och var inge alls träningssugen men direkt när vi satte på lite musik så ändrades det helt! Jag fick massor med energi och började dansa runt istället, musiken gör verkligen allt! Jag tkr det är helt omöjligt att till exempel städa utan musik men sätter man på musik så är det nästan roligt! 

innan träningen var vi ju på birsta. Det blev bara jossi och jag som åkte dom andra fick annat o göra :/ jaja vi får gå allihopa nån annan gång! 
jossi och jag hade iaf en mysig dag, det vart inte lika många julklappar köpta som jag hade räknat med men några iallafall!




nyvaken

Nu har jag nyss vaknat efter att jag har lega och snoosa i en timme x) jag har börja blive så sjukt trött på mornarna, får börja skärpa mej och gå och lägga mej tidigare på kvällarna troja!
snart kommer tova hit :D hon skulle komma nån timma innan skolan för att hon inte skulle behöva sitta på skolan och vänta en timme, jag förstår ju om de inte låter som världens roligaste!
Efter skolan så drar jossi jag och tova och kanske merve till bista! vi tänkte köpa julklappar, så önska oss lycka till!
pöss på er, ha en bra dag!


random bild (och nej jag är inte fjortis!)

ögonfransböjare: saknad!

Min ögonfransböjjare är bortaaa!! ;( jag hittar den inte nånstans *snyfft* Det går inte o leva utan en ögonfransböjare, elr hur tjejer?  

Clara, ja vet de! de är du som har tagit den! visst?  ;O


godisveckan!

jag, merve och tova såg att de va blä-mat hela veckan, det tyckte inte vi lät nå roligt aalls så vi sprang bort till ica bergsgatan och köpte jäättemycke godis som vi ska ha i skåpet! det vart tillsammans mer än 2 kg (a) så när alla går och äte äcklig skolmat (typ fullkornsris och kalopps elr vare nu va?) så tar vi bara fram vårat godis! (y)
jag tycker att alla alltid borde ha lite godis i skåpet, det behöver inte va nå mycke men bara så att man kan få en godis lite då och då. För då finns det ju iaf nånting man ser fram emot när man kommer till skolan! då kanske det inte blir lika jobbigt att ta sej upp på morgonen när man vet att man kmr få godis när man kmr fram! :D

tips till alla som går i skolan: HA ALLTID GODIS I SKÅPET!




Nu har tovis

Nu har tovis just åkt hem ;( vi har varit jätteduktiga och pluggat idag!
först gick vi ner till stan en snabbis, elr de skulle va en snabbis men de vart typ hundra år för jag skulle träffa johan men han kom ju aldrig! och när han väl kom så vavi tvöngen och gå hem typ.. aja de vart en liiiten stun iaf (a) ja får ringa han o prata sen ist!
sen gich vi hem och lagade lite mat, de vart spagetti med ost och mycke smör. bara spagetti för köttfärsen såg så äkli ut x) aja sen så har vi sutti och plugga och grejsat, men facebook förstör allting! hade inte facebook funnist så är jag säker på att alla hade haft MVG i allt! dumma facebook! ;O


såhär söt va tovis idag på svenskan ;)


jag är så smart

Vet ni, jag tror inte på dedär med banker! pengarna försvinner ju bara hela tiden? nu iaf så tog jag tag i saken, gick till en bankomat och tog ut hela jävla barnbitraget! (underbart att hålla i alla pengar)
men såhär, att om man har pengarna på kortet, som man alltid har med sej, så är det ju så lätt att bara köpa massa saker som t.ex godis och sånt skit (förlåt, godis är inte skit) bara för att! men om man inte har nå pengar så blir ju de svårt lixom ;) så nu kan jag baara göra planerade köp!
Jag tänkte att jag skulle prova med det den här månaden och se om det blir nån skillnad :D


tävling i häljen

Snart ska jag på träning. det är jätteviktigt att vi tränar nu FÖR JAG OCH CLARA SKA OCH TÄVLA NÄSTA HÄLJ! det känns jättekul, speciellt eftersom att det gick så bra förra gången! (för er som har missat de så kom vi tvåa i par disco på förra tävlingen!!!! :D) Fast det var lite synd att man inte kunde tävla i disco nu :/ AJA KUL KMR DE BLI! :D



bilderna snodde jag från claras blogg (hoppas hon inte dödar mej nu ;p )
kolla hennes blogg : http://clarajonssson.blogg.se

PÖÖÖÖSSSS<3


go EGO

Nu kom jag nyss hem från ego :D ja va där mä Merve och Tovis och solade. Jag brukar sola på bling annars men en blixt slog ner i mitt huvud och frågade varför jag håller på o solar på bling när det finns ett jättemysit ställe som är mycke billigare och mycke närmare dessutom? bye bye bling och hello EGO!
Ett minus med ego är väl att de inte finns nån radio men hallå? vem betalar 20kr för musik som man nästan inte ens hör?



HÄR KMR ALLA MODELLBILDER! :D (inte alla! men några! ;p)








OCH KALLT VARE!

Clara vaju fotografen men hon ville också vara mä på lite bilder i slutet så fick jag ta över kameran! ;)






också måste alla kolla på fotgraf-Claras blogg! :D http://clarajonssson.blogg.se/

"claras och elins berömda modelldag!"

nu ligger clara och sover här breve mej, hon andas så gullit när hon sover! (a)<3
imorn kmr den dag som vi alla väntat på ....CLARAS OCH ELINS MODELLDAG! :D wihoooo!!! clara har planerat dehär in i den mínsta detalj och hennes planer kan vara gaanska onskefulla ibland så jag är lite närvös.. ja skulle inte bli förvånad om hon tvingar ut mej i bikini, och sen ner i snön! jaja, vi får väl hoppas att de blir fina bilder iaf (och de är klart de blire efter som att vi har våran proffsfotograf clara jonsson med oss) och om inte så kmr vi ha grymt kul, de vet ja! ;D
nu ska jag också sova, ja ska bara springa bort och borsta tänderna och tvätta bort de fina sminket (som clara har fixat btw!)


vart doch ingen bild från ikv, men snygga är vi iaf! ;)

gonatt så hörs vi imorn! PÖSS

bilder från ikv

Här kmr lite snygga bilder på mej och gull-clara! :D





stolt!

Fattar alla hur duktig jag är elr? JAG HAR STÄDAT! :D och hääregud va jobbit de va, de tog flera timmar (fasat de kan bero på att jag gjort massa annat imellan, MEN ÄNDÅ?)

FÖRE:



EFTER:


Då får vi se hur länge de håller sig såhär fint, några timmar kanske? (a)


ingen idrott

nu sitter vi i datasalen, vi börjar inte förns om 70 min och jag som tokstressade till skolan! de ingen idrott, för våran lärare är på wollyeboll DM, men de vare såklart ingen lärare som kunde säga till oss, nejnej!
aja skönt o slippa idrottten men ännuskönare hade de ju varit och ligga hemma i sängen.


busSofia smygfotade mej ..VACKERT! 


också tog hon lite snygga humörbilder på mej också:) 


*över-över-glad*

*lessen*

förvånad :O

sminktips!

Idag vart jag sminkad av en makeupartist på åhlens! hon va jättedukting och vi fick många bra tips!
jag och clara va på stan också hade när vi satt och dryga i en provhytt på hm så fick clara för sig att sminka mej, så hon gjorde dea. hon gjorde en mörk sotning (som syndes ganska mycke) och lite glitter och sånt tjoffs! ;) sen när vi gick till åhlens och skulle köpa lite smågrejer så titta hon i kassan på mej och tyckte att jag hade en jättefin sotning! clara bah: TACK! :D och tjejen bah: äre du som har sminka? jättefint vare! brukar du sminka? och sen så sa clara att hon just hade börja och att hon tyckte de va jätterolit och att hon brukar fota också så började tjejen ge oss maaassor med bra tips och sen så började hon o visa på mej med olika penslar och skuggor och grejer, hon visade t.ex en bra pensel för 800:- man bah, eeeh ja, kanske inte just den då...
aja men hon fyllde i mina ögonbryn och framhävde kindbenen och käkbenen, gjorde så de såg som jag hade mer putade läppar m.m. jätte kul och jäätte bra vare! :D och hon sa att clara verkligen hade lyckats med sotningen och att den va jättefin! jag är sååååå stålt över dej min älskade clara!♥ pösss!
Vi kmr vi verkligen behöva alla bra tips på lörda när vi tänkte fota litegran i snön med lite frääna sminkningar ;P ni får se sen, för ja låvar att lägga ut på bloggen! ;)


videoblogg i skogen... (a)

Haha jag känner mej så hjälpsam och snäll när ja ser på den här videon! där ligger saR och tror att hon kmr dö vilken sikund som hellst och jag sitter och vidoebloggar heelt i lugn och ro.. x) (gullit att jag videobloggar när jag inte ens hadde nån blogg (a) jag kan ju skylla på att de va länge sen!)



framtida snowboardproffs

gissa om jag längtar tills alla backar öppnar elr? :O jag döör! de ska blir jäätekul! plus att jag och jossi har bestämt oss för at lära oss att åka snowboard! :D vi får väl se hur de går.. x) men kul kmr de bli iaf, jag är verkligen pepp! :D


jag från förra året

hemmaaaaaaaaa :D

Nu har vi komme hem från brönne och vi är helt slut! vi sov hela vägen hem x) 
iaf så har vi haft de jättebra idag och myyycke bröd vart de! här kmr lite bilder :

 


världens sötaste jossi!


hah ja va tvöngen o ha plastpåsar över min skör för att dom inte skulle bli vi av mjöl! Jag hade tänkt o ha på mej mina stövlar men dom va så kall så ja bytte :D



vilka snygga barn (a)

Brönne here we come!

Imorn drar jag och jossi till brönne och baka tunnbröd i min gammelmormors bagarstuga (a) vi ska åka 8 så vi ska nog gå och lägga oss snart.
Sist vi va i Brönne va ett tag sen OCH DÅ TAPPADE HON SIN MOBIL I ÅN! hahahahahaha
men aja, vi ska ta myyycke bilder imorn som kmr upp på bloggen senare :)

sålänge blir de en gullig bild på mej och min jossi :)<3


FREDAG!

Idag har varit en liten svängig dag för mej! humöret har ändrats typ heeeela tiden! x) först vaja as glad sen fick ja vääärsta deppritionsanfallet och va typ huur dryg som helst när gull-Tovis och jag va på stan, typ klaga heeela tiden! och samma sak vare när ja träffa clara (den söta och rara) jag satt och klaga på mitt liv och hur ont ja hade överallt, och hur töng min väska va och vilken jävla mensvärk jag hade och hur ont jag hade i ryggen och blaaablaablaaaa, fråga hon själv!
Men när clara och jag hade komme hem så vart ja AS pepp igen och hur glad som helst (som vanlit nÄr jag är mä clara då!) 
OCH SEN VART JA HUUUR JÄVLA ARG SOM HELST! ja vart så irriterad så de går inte o förklaaara! de spruta verkligen röök ur örena på mej, och de börja växa horn på huvet! mobilen gjorde inte som ja ville och jag såg ut som en kossa (tyckte ja då, annars så vet ja ju att jag är vacker som en dag!) och mamma va världen dummaste och min mascara kladda ut sej FÖR JOSSI FLÄNGDE MÄ HÅRET PÅ DEN NÄR JAG JUST HADE MÅLAT NYTT! ;@ (bajs på jossi!) och alt va sämst och jag ville bara göra sönder nått, typ kasta ner jossis kamera från en balkång elr nånting! MEN NU ÄR JAG GLAD SOM BLAD! :D WIIIIIIHOOO! :D (och jossi äääär underbar igentligen de va bara mitt humör för tillfället som de va fel på, puss<3)

nu har iaf jossi och jag just komme hem från ÖÖÖS och vi har gjort lite sockerfluff (a) OCH DE ÄR SÅÅÅÅ GOTT!!!;O
alla måste prova (även alla som gör de varje dag!)

1 ägg
MASSA socker (de är bara o ösa i tills de räcker)

sen vispar man och vispar och vispaR! tills de blir fluffit och ganska hårt :)
sen, ÄT!


MMMUUUUUMMMMSSSSSSSSSSSS<3333


Bilden till höger är en dålig bild av den snyggaste killen i världen!!! enligt mig //Elin Fredricson

Tack Elin för att du erkänner detta!





tova gustafsson in my heart!

Kolla hur otrooolit jävla gullig MIN tovis är! Hon har gjort en bild på oss som hon skicka till mej nyss (a) JAG ÄLSKAR DEJ!


Scones

Jssi oh jag bakade scones idag när vi kom hem från skolan! :D jättegoda vart dom!
sen pluggade vi på SO provet som är imorn, elr ja, jossi hjälpte mej att plugga. Hon kan de redan! puss på dej lilla jossi som är så snäll och alltid hjälper mej med allt! älskar dej!
Nu iaf känns de ganska bra, ja kan NÄSTAN allt iaf (a)


världens sötaste

Alice kom ner till mitt rum idag och frågade med sin snääällaste och gölligaste röst,
-eliin, får jag sova hos dej? (a)
ja bah.
- men alice, ja vet inte, ja går ju och lägger mej mycke senare än dej och så.. vi pratar om de sen!
ja tänkte att hon kanske skulle glömma bort de.. x) men de gjorde hon tydligen inte, för några minuter senare så kommer hon ner igen med en blomma i en lite minikruka som hon hade fått idag när hon hade varit på blommaffären mä mamma och bah,
-snäääälla elin, du kan få den här blomman om jag får sova hos dej! snälla snälla snälla!! 
troru att jag könde stå imot då elr? x) NEJ! så nu ska hon sova här i min säng.. -.-' haha aja de blir nog mysit! de kanke är bra för mej om jag går och lägger mej lite tidigare nån dag så jag orkar hålla mej vaken på lektionerna! ;)


älskar dej finaste syster!


kom just hem från

kom just hem från dansen, och guud va skönt de va att träna idag! ja hade verkligen längtat innnan! och de är så kul nu för vi håller på och gö danserna lite snyggare mä plaseringar och sånt inför julshowen som ALLA MÅSTE KOMMA OCH KOLLA PÅ! (ja kan läga ut mer info om tider och sånt sen om ja kmr ihåg!) Aja, kul vare iallafall! :D
Fast innan träningen så vart ja fett less på  mina föräldrar som vägra skjussa mej till stäningen FAST DE VA SÅ KALLT! dom skulle tydligen jobba så dom han inte. Dom är lata och så för de bara, DAAH!! ;O så då fick jag springa ner till stan så när jag kom fran så vaja 5 min sen, mjälttugg (jag hade nyss ätit) plus att ja va helt röd och kall i hela ansiktet för de va så kallt! ;( BAJS!

och sen så TÄNKTE JA PROVA HA MITTBENA IMONR :D bara för att
prova liksom ;)
 


sen får man tänka bort att jag är nytränad och fin på bilderna och att kvallan på bilderna är sämst och jaa.. haha man ser ju NÄSTAN iaf (a)


BÖH! :O

jag är JÄÄTTEPIGG! först så somna jag vid datorn, mä jätteböjd nacke ocksp sov ja så i typ en halvtimme. Gissa om ja hade ont i nacken elr?!?! JA, de hade ja... och ja va fortfarande jättetrött så ja la mej ner och sov igen ända tills en timme senare NÄR JOSSI RINGDE OCH VÄCKTE MEJ! ;@ men de gör inget, ja skulle ändå inte behöva sova nå mer :D jaja men nu iaf så jag ja jättipigg och jättetränings sugen! jag har inte träna på hela lovet, och de känns som en evighet! tur att de är dans imorn iaf! :D
nu ska jag springa och duscha! BAJBAJ



helt random GAMMAL bild på en otroolit snygg och vacker tjej!

Biteline

Nu drara jag till biteline med familjen! MUUMS!


BUSÖNGAR!

hahah era busungar! ;) JAG ÄLKSAR ER <3 jag är så glad att jag har er och ni är verkligen allt man kan önska<3  vi måste träffas alla tre snart, de va aaaaldeles för länge sen!
PÖSSAR OCH KRAMAR TILL MINA ÄLSKADE SMYGLOGGARE!


MOHAHAHAH

nu äre clara som bloggar, heheh (A) vill bara säga att jag saknar min elin! ;O men vi ses imr! Och de är väl inte bara jag som tkr att om elin skulle blogga mkt så skulle hon få AS många läsare?! ;O jag tror de... sen kmr vi bli som paow o dessie förutom att vi kmr vara bästisar 4-ever! DAH! Älskar dej min lilla prupp ;) HARE BRA ALLA ELINS MILJONTALS LÄSARE ;*
läs min blogg :D

hejhej säjer saR! ;(

Nu smyg bloggar jag lite här (hoppas det är ok?) medans elin står i spegeln o sjönger jätte fint och högt;)
Idag ska ja åka hem igen :( kommer sakna min eL... Men vi kommer o ses imorn igen ;D
Ville bara säja att vi haft jääätte skoj:D puss hejs<3



haha vi hittade jättesöta dusch-hattar på lekplaneten också! :D

Förföriska bruna ögon

(Löddäs beskrivning av sej själv)

Ludvig Larsson = snygg, maskulin men ändå söt och ung och otroligt förförisk och farlig, är med i mc-gäng




den bjöd han på! ;)


HILLSONG

den här häljen har jag och saR varit på HILLSONG! De va grymt! :D och nu är ja dööödstrött! Bara de att sara och jag bestämde förut att vi skulle bara när vi kom hem, och har vi bestämt nånting så ÄR de så, satt de är bara för oss att släpa och upp för trappa och sno ihop nånting!

Malaga!

Jag fick just veta att vi ska åka till MALAGAA på påsklåvet! WIIIHOOO!!!! :D det ligger i spanien och de verkar jättefint! :D

Här kommer lite bilder på hotellet där vi ska bo :)






äntligen framme!

nu har jag ääääntligen kommit hem efter en 4 timmars lång bussresa! Känndes som en evighet (speciellt när Clara sov -.-') men nu är jag hemma iaf, och jag har haft det jättehärlit! de känns som att det har varit hälj men de har de ju inteeee (a)  Elin <3 LOV
jaja men snart kmr SARAAA!! :D och vi ska sola troja :D sen så troja nog att vi har gaaanska så mycke att prata om! vi hörs, PUSS

Jag hittade en jättesöt bild på Sara från björnrike i vintras när Sara hade ramlat baklänges i en jäääätte brant backa miiitt i skogen!




massa blder vart de!

gissa om vi har tagit 3 miljarder bilder nu elr?! clara är så gullig, hon springer runt och tar kort på ALLT OCH ALLA! tavler, ljus, blommer, mej, mimmi och jaa.. allt som kommer i hennes väg (a) PUSS PÅ DEJ CLARA!<3

här kmr några av bilderna!




den bjuder ja på!


pizza!!

nu clara tjockat i oss så mycket pizza så vi inte kan gå! (a) man blir allitd så otrloooolit mätt av pizza tkr ja! men det är helt klart värt de! gud va gott de är!
claras låtsat mammas syrra är här, hon är ifrån england (så hon pratar bara engalska) och nu så ska ska hon bo här i umeå i tre vecker :) hennes lilla ettåring ocean är jääättegullig! man blir så avensjuk! JAG VILL OCKSÅ HA! fast... ja tror nog att jag får vänta några år (a)



söta ocean!

just nu!

nu när clara och städat klart skulle vi sätta och och pluga, men gissa vad duktiga jag hade luckats gör då? JAG HAR TAGE FEL MAPP! jag skulle ta mä mej so grejerna för vi har prov nästa vecka men då hade jag lyckats tagi engeskan ist ...synd!(a) aja ja tro att vi inte orkar plugga nå mer, och claras kamera har kommit så vi tängte springa till stan och hämta den :)

det kmr inte vara roligt för mej ikväll, jagkmr va claras foto-offer, de kmr bli kanskeeee.... 100000000 bilder på mej (a) hahahah

aja men nu ska vi gå iaf :) hörs sen, PUSSHEJS


Zzz...

nu ligger clara och jag och under trappen, clara sover och de ska jag väl också göra snart antar ja :)
 imorn skavi först va jätte duktiga och städa och damsuga och så cohs en så tänkte vi GYMMAAA! (javet, vi är jätteduktiga!) sen vet jag inte riktigt vad vi hittat på, vi får ta dagen som den kmr! ;)
GONATT! <3

marabou vinter vit

MUMMA! jag o clara sitter o äter marabou vinter vit som är jääätte god!!

jag o clara dansar!!

vi dansar popping ;D

bilder i massor ;D

vi bjuder!









nu ska jag och clara

nu ska jag och clara till stan och röja, vi kmr tillbaks om nåra timmar, sakna oss inte för mycke! fler bilder kmr ikv (massbilder)

va söta vi är!


ROBOT UNICORN ATTACK!!

nu sitter jag och clara och jag och lanar under trappen i umeå! vi kom hit vid 6 ungefär efter att vi hade sittit på bussen i evigheeeter känndes de som, min rumpa höll på och dö, de brännde som om jag satt på spisen! Men de va bra filmer iaf :D först the "vallentins days" och sen "remember me" och den va så heeemsk!! ;(
NU RKAR JAG INTE SKRIVA MER HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! :D:D:D:D (jag skriver dehär BARA för din skull clara!)

tovaaa :D

okejokej, ja gör väl clara täger och bloggar lite dåå! (men bara för din skulle clara!)
iallafall så håller jag och världens sötaste lilla tovis på och gö oss i ordning litegrann för att vi ska gå ner och äta lunch på donken! men sen ska tova iväg på träning och jag ska gå hem och packa FÖR JAG SKA TILL UMEÅ MÄ CLARAAA IMORN!!  WIHOOOO!!!! de kmr bli superdupertruperhuper kul (a) Jag har ett problem bara, jag vet inte vad jag ska packa! :O fast clara verkar ha samma problem så de är nog lungt ;) jaja nu ska ja inte va snäll mä clara och skriva mer. för nu ska jag gå och se om jag kan hitta nått o ha på mej, önska mej lycka till! HEJDÅÅÅA

clara..clara..claraa... x)

hahhahahaaha assså clara du är SÅÅÅ knäpp i HEEEELA huve! x) huur fick du för dej att du skulle gö årnign min blogg som? du är helt otrolig och jag älskar dej! :D haha aja men jag kan ju inte börja blogga hlr, de skulle bli en blogg heelt utan bilder (förutom heeelt värdelösa mobilbilder då..) och jaa, de skulle inte gå x) isf får du blogga är mej din lilla prupp! elr så får du köpa en kamera åt mej (a)  
PÖÖÖSSS PÅ RÖMPAN!!!!

VÄLKOMMEN TIll världens rosigaste blogg!

nu har jag fixat elins blogg...igen! Försökte göra de så snyggt som  möjligt, inte helt nöjd men de får duga tills elin gett mej nå snygga bilder m.m ;) Har typ inga bilder på elin som är snygga men jag tyckte de här vart ganska bra ;) nu ska jag tvinga elin att börja blogga! Älskar dej bebis ;)

RSS 2.0