mys-kväll med mys-Linda

Linda och jag slängde på oss One Pice-arna och sprang ner till stan med strax (lindas söta lilla chihuaua) och köpte pizza och godis! Sen gick vi hem till Linda och satte oss ute och åt, de va jattemysit och snacka om att de känndes somringt att äta ute!!


Haha vi failade litegranna också kan ja ju erkänna... Pizzerna vart iskalla efter ett tag och började vi frysa så vi gick in och satte på ugnen för o värma dom. Bara de att när vi hade stoppa in som i ugnen så glömde vi dom! Sen efter hundra år så kom vi påde också då vare jättemåligt i hela köket och de tykte jättemycke ut ugnen + att våra pizzer vart stenhårda och brända.. x)

Haha hon ä så söt så ;) Jag är inte mä på en ända bild men de va jag som höll i kamerna också vaja inge sugen på o va mä på bild just då, ja kännde mej inte som världen vackraste precis mä utkladdat smink och stripit fett hår.. (a)
Iaf så har vi haft en supermysig kväll! Vi bestämde att de skulle bli sommarens "thing" att gå ner till stan, beställa pizza och medans man väntar på dom så går man och köper godis på nya hemmakväll och sen går man hem till nån och myser ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0